Benim Karavanim Hymer 55

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 125,637
Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

Bugun karavanimi tarttirdim. 2700 kilo cikti. Akuler, arkadaki bisikletler, dolu su deposu, gunes panelleri, yedi iskemle ve kamp malzemesi gibi ivir zivirin 300 kilo oldugunu dusunuyorum. 2400 kusur kilo alkovanli bir karavan icin iyi bir değer. Ne dersiniz?

Etiketler

Gectigimiz cumartesi Vosvos derneginin 18. en cicimiz bulusmasi yapildi.

altug foto.jpg

altug foto1.jpg

Her zamanki en cicimiz cok keyifliydi. Aksam arada yagmur yağsa da muhabbetimiz ve ictigimiz ickilerle isiniyorduk. Yatmaya yakın artik trumayi yakma zamani gelmisti. Ama o da ne manyeto basmiyor ve citcit sesi gelmiyordu. Kapagi sokup yerlere yatip acaba kopuk bir kablo var mi diye baktim. Ve birsey goremeyince okkali bir kufur savurup kapagi yerine takmaya calistim. Bir turlu takamadim ve sanirim bir yerlerede takip bir seyleri bozdum. Ama onemsemedim. Gece usumenin sınırında gecti. Bir iki derece daha soguk olsaydi sanirim sıkıntı yasardık. Battaniyenin unutulmasi yazdan kalma pikelerle kalmamız ustune biber ekse de keyfimizi pek kacirmadik. Nasil olsa tek geceydi ama biraz soguk bir gece.
Velhasil elimde olan d2 eberscpaheri taktirmaya karar verdim. Ve kalkip acsaya gittim. 200 liraya ısıtıcıyı 3 saati gecen bir zamanda takiverdiler. Onlar ugrasirken ben benim manyetonun pilli oldugunu kesfettim ve pilini acip baktigimda pilin aktigini gordum. Bakkaldan pili alıp takinca cit cit sesini duymak keyifliydi. Ama tahmin ettigim olmustu ve asagidaki o termostat kilikli seyin ince telini koparmistim. Mahmut usta bunsuz calismaz bu atesi azaltip cogaltan ici civa dolu bir zimbirti ama bende bir cikmasi var dedi. Uzunca bir vakit aldi onu takmasi. Ve iste bingo. Gecen kistaki gibi gurul gurul yanan bir truma. Parcaya ve takmasina da 100 lira verdim. Sifirini biri siparis vermis 260 lira artı kdv. Aklinizda olsun. Benim sansima cikmasi vardi da kurtardim. İki isiticim var artik. :smiley: Kısın usumemeyi garantiledik sayilir. Gezenbilir kis etkinliklerini bekliyoruz da bir hareket yok. Eskiden daha sık mı bulusulur organizasyon yapılırdı ne?

insel' Alıntı:
Eskiden daha sık mı bulusulur organizasyon yapılırdı ne?

Hocam mazot dayandı beşe, depo dolar dörde, yarım mazot da bize yaramaz ne diyeyim, İstanbul yakınında da bir yer de yok,

Siz gene karyat zamanını görmüşsünüz biz ne yapalım bir iskele otoparkımız var o kadar. :smiley:

Gokhan cok haklisin. Mazot bizi de kasiyor. Ama en azindan arada parklar degisebilir gibi geliyor. Yine de amaç birlikte olmak. En kisa zamanda yapalim bir bulusma. Sevgiler.

insel' Alıntı:
Ama en azindan arada parklar degisebilir gibi geliyor. Yine de amaç birlikte olmak. En kisa zamanda yapalim bir bulusma. Sevgiler.

Varsa bir öneri Hocam değerlendirelim, en kısa vakit de bile şehri terk edince İstanbul içi yerler gözden kaçıyor.Saygılar.

toffy' Alıntı:
Varsa bir öneri Hocam değerlendirelim, en kısa vakit de bile şehri terk edince İstanbul içi yerler gözden kaçıyor.Saygılar.
Adi L ile baslayan Gezenbilir moderatorunun hic sesi solugu cikmiyor su aralar. Bakalim. Yakinda bir buyuk organizasyon yapacaktir elbet. Bekliyoruz sabirla. :smiley:

insel' Alıntı:
Her zamanki en cicimiz cok keyifliydi. Aksam arada yagmur yağsa da muhabbetimiz ve ictigimiz ickilerle isiniyorduk. Yatmaya yakın artik trumayi yakma zamani gelmisti. Ama o da ne manyeto basmiyor ve citcit sesi gelmiyordu. Kapagi sokup yerlere yatip acaba kopuk bir kablo var mi diye baktim. Ve birsey goremeyince okkali bir kufur savurup kapagi yerine takmaya calistim. Bir turlu takamadim ve sanirim bir yerlerede takip bir seyleri bozdum. Ama onemsemedim. Gece usumenin sınırında gecti. Bir iki derece daha soguk olsaydi sanirim sıkıntı yasardık. Battaniyenin unutulmasi yazdan kalma pikelerle kalmamız ustune biber ekse de keyfimizi pek kacirmadik. Nasil olsa tek geceydi ama biraz soguk bir gece.
Velhasil elimde olan d2 eberscpaheri taktirmaya karar verdim. Ve kalkip acsaya gittim. 200 liraya ısıtıcıyı 3 saati gecen bir zamanda takiverdiler. Onlar ugrasirken ben benim manyetonun pilli oldugunu kesfettim ve pilini acip baktigimda pilin aktigini gordum. Bakkaldan pili alıp takinca cit cit sesini duymak keyifliydi. Ama tahmin ettigim olmustu ve asagidaki o termostat kilikli seyin ince telini koparmistim. Mahmut usta bunsuz calismaz bu atesi azaltip cogaltan ici civa dolu bir zimbirti ama bende bir cikmasi var dedi. Uzunca bir vakit aldi onu takmasi. Ve iste bingo. Gecen kistaki gibi gurul gurul yanan bir truma. Parcaya ve takmasina da 100 lira verdim. Sifirini biri siparis vermis 260 lira artı kdv. Aklinizda olsun. Benim sansima cikmasi vardi da kurtardim. İki isiticim var artik. :smiley: Kısın usumemeyi garantiledik sayilir. Gezenbilir kis etkinliklerini bekliyoruz da bir hareket yok. Eskiden daha sık mı bulusulur organizasyon yapılırdı ne?

İnsel, üşüdükçe size geliriz artık , içgüveysi moduna geçelim, devir ekonomi devri:smiley:

Sen hortumu hızirla senin arabaya sicak ufurturuz. sen rotayi soyle yeter. :smiley:

insel' Alıntı:
Adi L ile baslayan Gezenbilir moderatorunun hic sesi solugu cikmiyor su aralar. Bakalim. Yakinda bir buyuk organizasyon yapacaktir elbet. Bekliyoruz sabirla. :smiley:
Adi L ile baslayan ikinci harfi e olan kisi pek ustune alinmiyor. Organizasyon diyoruz hadi diyoruz. Geleneksel gezenbilir bulusmalari diyoruz. Hiiic ses yok.

İnsel bir gün al kekini, böreğini, çayını. Ben sahile gidiyorum diye önceden haber ver. Bak etkinlik kendiliğinden nasıl oluşuyor. Nasıl olsa sıcak karavan da hazır. 15 kişi sığarız herhalde içine :D

Etkinlik dedik. Mülteci kampina cevirdin. 15 kisi girersek karavana ısıtıcıya da gerek kalmaz hem.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR