Benim Karavanim Hymer 55

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 125,495
Ynt: Benim Karavanim Hymer 55

10 kademenin 1inde boyle. Bakalim. Karda ne olacak. :smiley: 2ye 3e alsak tavuk falan pisirebiliriz karavanda herhalde :smiley:

Etiketler

Termostat ayarini degistirdiginde pencereden gorunen alev miktari degisiyor mu? Hayir sa sabit kadem
ede yanıyor demektir...

Hmm iyi fikir hemen bakacagim. Sen seninkinde +5 derecede gece sabaha kadar trumayi acik birakarak yatabiliyor muydun mi hic?

Tabii ki.
Sıcak olduğunda ayarı kısabiliyordum. Trumatic SL3002 mi modeli seninkinin?

theta' Alıntı:
Tabii ki.
Sıcak olduğunda ayarı kısabiliyordum. Trumatic SL3002 mi modeli seninkinin?
Bilmem o mb100 euramobildekiylen aynı iste. Oyleyse bana acsa yolu gozuktu. O kisma aparati bozuk olabilir haklisin.

İnsel, sıcağı seven rahmetli annemin sık kullandığı bir deyim vardı,Sıcak bayıltır,soğuk öldürür diye :smiley:Birbiri ardına gelen güzel hava destekli tatil günlerinin hakkını vermişsiniz,en çok Kocayemiş bilgisine sevindim :D kalabalıktan eskisi kadar anadolufeneri yolunda toplayamaz olmuştuk,sayenizde bir hedef rotamız oldu :D Güzel geziler dileğiyle....

insel' Alıntı:
Harita map google bir turlu canakkaleden gecen gemiyi anlatamadim. Lapsekiden sonra kesan tekirdağ uzerinden eve donduk. :smiley:

Insel hocam daha yeni firsat bulup yazdan itibaren butun gezileri okudum. Bu arada google maps'in bu hatasin ben yillar once kesfettmistim ama hatayi giderirler diye umit etmistim. Hala giderilmedigini gormek uzucu. Ayrica google maps bir cok avrupa ulkesinde telefondan navigasyon olarak kullaniliyor ama hala bizde kullanilamiyor. Navigasyon cihazi kullanmiyor olayi telefon ile cozuyorsaniz size sygic programini oneririm. Cok basarili bir navigasyon programi. Android tabanli telefon ve tabletlerde calisiyor. Eger ihtiyaciniz varsa soyleyin size programi gonderebilirim.

Saolasin. Bu gezide onu yuklemistim. Ama meger ucret isteyecekmis. Suresi bitti. Tabletten kullanip çok da begenmistim. Tablete yuklu ama simdi para istiyor. Gonderirsen çok sevinirim. Melih sen facebookta yok musun?

Güzergah yollar çok güzel gerçekten,Melih bu paylaşımı yaparsan çokfaydalı olur,İnsel kaç lira istiyorlar güncellemeye.

Bulent hiç kaçirmiyorsun valla. Kokusunu mu aldın naaptın? :smiley:

insel hocam karavanımın resimleri buyrun... selamlar

IMG_0034.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR