Bitti mi ne?
Karavanın içi açık renkle birlikte çok ferah, kontrast da uyumlu oldu, çok şık duruyor.
Ellerinize sağlık, sanırım sırada artık döşemeler var
Alpaslan
[/quot
Barış bey meraba evet bitmek üzere Beyaz sarayın yaşını doldurması için beklemeye aldık artık yollara çıkmaya hazır
Yusuf bey; dediğin gibi işler oldukça kolaylaştı. yarın ve devam eden b ir kaçgün son rutuşları yapacağız arkası günü beklemek olacak.
Tez zamanda bir adet de size yapalım. Esen kalın
Adil Öğretmenim; belki 30 yılın özlemi her şeyin imkanlar ölçüsünde iyisini kullanmak istedik. Benim karavan sizin sayılır bir gün hususi Simav'a gelirim ocağı beraberce kullanır keyfini beraberce çıkarırız inşallah.
Sizin DAlly de oldukça yol almış. Tez zamanda yollara düşer imşallh.
Selam ve saygılar.
Adil Öğretmenim; belki 30 yılın özlemi her şeyin imkanlar ölçüsünde iyisini kullanmak istedik. Benim karavan sizin sayılır bir gün hususi Simav'a gelirim ocağı beraberce kullanır keyfini beraberce çıkarırız inşallah.
Sizin DAlly de oldukça yol almış. Tez zamanda yollara düşer imşallh.
Selam ve saygılar.
Öğretmen arkadaşımın bir öğrencisi varmış.Arkadaşım eli cebinde demir paraları şıngırdatır dururmuş.Öğrencisi yaklaşmış;
- Şunları şıngırdatıp durma,kötü oluyorum! der.
- Mutfak dolabını durmadan göstermeyin,kötü oluyorum!
Sevgiler.
Sevgili gezenbilir üyeleri bikaç gündür oğlumun sağlık sorunları nedeniyle yapım aşamalarını sizlerle paylaşamadım öncelikle hepinizin hoşgörüsüne sığınıyorum en kısa zamanda yeni resimleri eklicem saygılarımla.
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ