Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bariscim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 255
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 148,574
Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Evet döndük Alpaslan Bey..Keske karavanla gitseymisik dedigimiz cok oldu ama 15 gunluk boyle bir seyahati karavanla yapamazdik.Su motorsiklet fuarina bende gelmek istiyorum cok umarim vakit bulurum ve sizlerle tanisma firsatim olur.Yillar once gitmistim Lutfi Kirdar daydi.Yine ayni yerde mi yapiliyor acaba??

Saygilar
Mustafa GULER

Etiketler

must' Alıntı:
Evet döndük Alpaslan Bey..Keske karavanla gitseymisik dedigimiz cok oldu ama 15 gunluk boyle bir seyahati karavanla yapamazdik.Su motorsiklet fuarina bende gelmek istiyorum cok umarim vakit bulurum ve sizlerle tanisma firsatim olur.Yillar once gitmistim Lutfi Kirdar daydi.Yine ayni yerde mi yapiliyor acaba??

Saygilar
Mustafa GULER

Ben Karavanla gittiğinizi düşünmüştüm. Bir dahaki sefere umarım oda olur.
Motorsiklet fuarı İstanbul Fuar Merkezinde olacak. Havalanına yakın olan CNR Fuar alanı bölgesinde.
Kesinlikle haberleşelim ve buluşalım. Tanışmak için güzel bir vesile. Ayrıca merakın ne düzeyde bilmiyorum ama Burakla bu işin daha güzel ve bilinçli olabileceğini düşünüyorum.
Umarım Burak'ın dikkatini dağıtmayız ama, işin aslı benim için bu rehber eşliğinde müze gezmek gibi bir şey olur Burak'la :smiley:
Belki ona yarım saat kendine ait olacak bir zaman verebiliriz :D :D :D

Sevgiler,
Alpaslan

Motorsiklet Fuarı 2013.jpg

Alpaslan Bey, yeni farkettim. Hayırlı olsun. Karavanınızı güle güle kullanın.

aslanahmet' Alıntı:
Alpaslan Bey, yeni farkettim. Hayırlı olsun. Karavanınızı güle güle kullanın.

Hakan Bey, çok teşekkür ederim. Olayda yeni sayılır zaten.
Tekrar teşekkürler,
Alpaslan

Fuarda bir araya geliriz hatta karavan için uygun motor bakarız ben büyük ihtimal alacağım bir tane fuardan :smiley:
Mustafa Bey fuarda bir araya geliriz inşallah.Ben belki İzmir den motorla geleceğim cuma çıkıp Bursa ya uğrayıp cumartesi de fuarı gezmek istiyorum.Haberleşip bir araya geliriz.
Alp abi senle fikir alışverişinde bulunmak büyük zevk asıl benim için senin tecrübelerin ve bakış açın önemli.İçinden aslında kafası uyan iki üç karavanla bi kısa Avrupa Turu yapsak diye geçiyor ne keyifli olur hayal etmek.Veya kısa bir Yunanistan turur alıştırma mahiyetinde

Karavanınız hayırlı olsun Alpaslan bey, sağlıklı ve mutlu geziler temennisi ile yollarda görüşmek üzere sevgi ve saygılar.

Goldwingerr' Alıntı:
Fuarda bir araya geliriz hatta karavan için uygun motor bakarız ben büyük ihtimal alacağım bir tane fuardan :smiley:
Mustafa Bey fuarda bir araya geliriz inşallah.Ben belki İzmir den motorla geleceğim cuma çıkıp Bursa ya uğrayıp cumartesi de fuarı gezmek istiyorum.Haberleşip bir araya geliriz.
Alp abi senle fikir alışverişinde bulunmak büyük zevk asıl benim için senin tecrübelerin ve bakış açın önemli.İçinden aslında kafası uyan iki üç karavanla bi kısa Avrupa Turu yapsak diye geçiyor ne keyifli olur hayal etmek.Veya kısa bir Yunanistan turur alıştırma mahiyetinde

Valla Burakcım, yaşım gereği olmalı belki ama, bana kalırsa tecrübe dediğin bende de yok :smiley: :D Sadece doğal olarak, kendimce değerendirmeye çalışıyorum yaşamı. Olur inşallah bir gün diye de duacıyım...
Tur güzel fikir, bir ön çalışma yapalım görüştüğümüzde, neden olmasın ?

Bu arada tüm meraklısı olan karavancı dostları da, izninle davet edelim, bu fırsat ile belki bir kez daha (hoş olursa benim için ilk kez olacak) tanışma ve sohbet olanağı doğabilir. Bunlar arasında eminim motor alacaklar, almayacakalar, sebepleri nedenleri üzerine tartışma fırsatımız doğar. Acaba Levent Güngör dostumuzdan bu duyurunun, çoğaltması, yayılması doğrultusunda yardımını isteyebilir miyiz?
Slogan "Motor Fuarında Buluşuyoruz" olabilir. Konaklamalı veya konaklamasız, bir araya gelebiliriz.

Selamlar,
Alp

BİBS' Alıntı:
Karavanınız hayırlı olsun Alpaslan bey, sağlıklı ve mutlu geziler temennisi ile yollarda görüşmek üzere sevgi ve saygılar.

İsmail Bey,
Dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Umarım görüşür rastlaşırız.
Size de karavanınızla güzel, mutlu ve sağlıklı günler dilerim, yanılmıyorsam sizin karavanınız da çok yeni.
Alpaslan

bariscim' Alıntı:
İsmail Bey,
Dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Umarım görüşür rastlaşırız.
Size de karavanınızla güzel, mutlu ve sağlıklı günler dilerim, yanılmıyorsam sizin karavanınız da çok yeni.
Alpaslan

Bariscim,
Gezenbilir stıkinizi adres ve telefon bildirdiğinizde "yeni karavanınıza armağanım olsun" düşüncesi ile gönderebilirim.
Selamlar.

Alp Bey,
aracınız hayırlı olsun, mutlu günlerde kullanın..

airboat' Alıntı:
Bariscim,
Gezenbilir stıkinizi adres ve telefon bildirdiğinizde "yeni karavanınıza armağanım olsun" düşüncesi ile gönderebilirim.
Selamlar.

Seyfettin Bey,
Nazik düşünceniz için teşekkür ederim. Ancak karavanımın hem önünde hem arkasında Gezenbilir Logosu yer alıyor. Benden önceki sahibi olan dostlar da Gezenbilir'den olunca böyle bir hazıra konma şansım oldu.
İhtiyacı olan başka bir arkadaşa verilmesinde yarar var.
Tekrar teşekkürler,
Alp

bariscim' Alıntı:
Seyfettin Bey,
Nazik düşünceniz için teşekkür ederim. Ancak karavanımın hem önünde hem arkasında Gezenbilir Logosu yer alıyor. Benden önceki sahibi olan dostlar da Gezenbilir'den olunca böyle bir hazıra konma şansım oldu.
İhtiyacı olan başka bir arkadaşa verilmesinde yarar var.
Tekrar teşekkürler,
Alp

Nezaketiniz için teşekkür ederim.

bülent usta' Alıntı:
Alparslan bey hayırlı olsun tekerinize taş değmesin inşallah ;)
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ

Çok teşekkür ederim Bülent Usta,
Üstadım mazur görün lütfen "Usta" soyadınız mı, yoksa meslekten aldığınız bir takı mı?
Yanlış anlamayın her iki durumda da yerini bulmuş aslında.
İlgiyle yaptıklarınızı takip ediyorum.
Tekrar teşekkürler ve iyi çalışmalar diliyorum.
Alpaslan

Sn. Alpaslan Bey; Yeni karavanınızı güzel ve sağlıklı günlerde kullanınız. Kazadan beladan uzak bol serüvenli ve bol ekipli geziler dilerim. Ben karavanımın doğumunu beklerken Alpaslan bey Beyazsaray'a abi getirmiş. Ne diyebiliriz. Ömrü uzun olsun. Yakın zamanda biryerlerde buluşmak üzere , esen kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri