Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bariscim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 255
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 148,580

Etiketler
Hayirli olsun. Bu karavanin satildigina en cok sevinenlerdenim. Alarak beni bu karavani dusunmekten kurtardiniz. Ayrica tesekkur de ederim. Zira fiyatta anlasamamiş, bir turlu maalesef uzlasamamistik. Bu esnada bu arac icin cok kafa yormustum.
En onemli cozulmesi gereken 4 kisinin, yatacagi yerin olupta, oturacagi yerin olmamasi sorunu. Arka yolcu koltugu 1,5 kisilik. Bu koltugun bir boy genisiyle koridorun daralmasi goze alinarak degistirilebilinir. Hatta koltugun arkasindaki dolap cikartilarak 4 kisilik karsilikli oturma grubu da oluşturabilirsiniz.
Ayrica yazin yukarida kamp dişi elektrik almadan yatmak sicak nedeniyle imkansiza yakin olacaktir. Bu nedenle saga ve sola pencere acmak gerekir. Bunlar halledildiginde daha iyi bir karavan olacaktir.
Bence ilanlardaki en iyi karavanlardan birini aldiniz. Birazcik emekle daha yasanabilir bir karavan olacaktir. Gule gule kullanin. Sevgiler.

Barış Kardeşim,

"Aslında bir seferde olmadı, gönlümde ne ateşler yandı yandı söndü, bu karavana gelene kadar. Ama benim ölçülerim içinde olabileceğin en iyisi oldu diye düşünüyorum. "

Ne derler "Durdun,durdun ama Turna' yı gözünden vurdun"
Seçimin çok güzel olmuş.Kutlarım.Ailenizle birlikte sağlıklı ve mutlu yaşam dilerim.
Selam.

vetborn' Alıntı:
Alpaslan Bey forumlara verdiğiniz katkıları okuyor ve sizinde karavan sahibi olduğunuzu sanıyordum, karavan aldığınızı duyunca önce şaşırdım sonra kendim karavan almış gibi sevindim, güzel günlerde güzel gezmeler dilerim, hayırlı ve uğurlu olsun karavanınız.

Sayın Vetborn, doğrusu kendimi katkı veren değil ancak alan olarak tanımlayabilirim. Bu konu bir derya bense daha henüz kıyıdayım. Yine de öyle algılanabilir bir şey yapmışsam ne mutlu bana... Dilekleriniz için çok teşekkürler...

carpediem69' Alıntı:
Alpaslan Bey,Hayırlı olsun keyifli gezilerde kullanmanızı temenni ederim...İlk satış ilanı çıktığından bu yana pek çok kişiyi cezbeden bir araç ..Bildiğim kadarıyla Aydın Bey bu aracı özenerek yapıp bir yurtdışı seyahatinde kullanmış hem donanım hemde araç kalitesi bakımından son derece tatmin edici olduğundan bahsetmişti....

Süleyman Bey, doğrusu aracın cezbettiği pek çok kişi olduğunu tahmin edebiliyorum. Bunlardan biri de başından beri bendim. Aydın Bey ile aynı hikayeyi bende paylaştım. Gerçekten güven verici bir araç olmasının yanısıra bence de iyi bir karavan sahibi oldum. En azından benim isteklerimin hepsi bu karavanda mevcut, bu benim için çok sevindirici. Dilerim diğer arkadaşlar da en kısa zamanda diledikleri karavana kavuşurlar. Dilekleriniz için çok teşekkürler...

edessastelio' Alıntı:
Karavanınız hayırlı olsun, Alparslan bey.

Ahmet Bey, Çok Teşekkür ederim...

berkcantp' Alıntı:
Alpaslan bey, hayırlı olsun, bizim de aşina olduğumuz karavanı seçmişsiniz.

İlhan Bey, teşekkür ederim. Ne de olsa Bursa doğumlu hiç şaşırtmadı:smiley:
Tekrar teşekkür ederim...

gezegen07' Alıntı:
Hayırlı olsun, böyle "Mutlu Son" lar bizim de başımıza gelir inşallah.

Feridun Bey, Daha iyilerine sahip olmanız dileğiyle çok teşekkür ederim. Ama bu bir son değil başlangıç:smiley:

vw.california' Alıntı:
Hayırlı olsun. Karavanınızı güzel günlerde kullanın

Mesut Bey, Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler ederim...

mustafayetim' Alıntı:
Hayırlı olsun kazasız belasız geziler diliyorum.

Mustafa Bey, Çok teşekkürler ederim. Dileklerinize gönülden katılıyorum. Bende kazasız belasız geziler temeninizi hepimiz için tekrarlıyorum.

Alpaslan

karagozlers' Alıntı:
Güle güle iyi günlerde kullanın. Çok güzel bir aracın sahibi oldunuz. Vites kolundaki nazar boncuklu tespihi saklayın karşılaşırsak sizden isterim.

Merhaba Süreyya Bey,
Tesbihiniz sizi bekler vaziyette bıraktığınız yerde duruyor. Vites kolunun o bölümünde iz bırakmış. Ben izi ile de idare ederim:smiley:
Bu arada böyle bir araç yaptırdığınız ve şu anda ona sahip olmama vesile olduğunuz için size gerçekten çok teşekkürler ederim. Onu çok sevdim, iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz. Karşılaşmayı çok isterim, umarım bir yerlerde denk gelir görüşürüz...
Alpaslan

insel' Alıntı:
Hayirli olsun. Bu karavanin satildigina en cok sevinenlerdenim. Alarak beni bu karavani dusunmekten kurtardiniz. Ayrica tesekkur de ederim. Zira fiyatta anlasamamiş, bir turlu maalesef uzlasamamistik. Bu esnada bu arac icin cok kafa yormustum.
En onemli cozulmesi gereken 4 kisinin, yatacagi yerin olupta, oturacagi yerin olmamasi sorunu. Arka yolcu koltugu 1,5 kisilik. Bu koltugun bir boy genisiyle koridorun daralmasi goze alinarak degistirilebilinir. Hatta koltugun arkasindaki dolap cikartilarak 4 kisilik karsilikli oturma grubu da oluşturabilirsiniz.
Ayrica yazin yukarida kamp dişi elektrik almadan yatmak sicak nedeniyle imkansiza yakin olacaktir. Bu nedenle saga ve sola pencere acmak gerekir. Bunlar halledildiginde daha iyi bir karavan olacaktir.
Bence ilanlardaki en iyi karavanlardan birini aldiniz. Birazcik emekle daha yasanabilir bir karavan olacaktir. Gule gule kullanin. Sevgiler.

Merhaba İnsel Bey,

Demek ki aynı git-gel'leri yaşayan bir ben değilmişim :smiley: Ancak ben gözümü biraz kararttım. Herşeyi bir arada bulmak zor dedim kendimce. Oturma grubu konusunda da, pencere açma konusunda da haklısınız. Tahmin edersiniz, hemen yaptıracak durum kalmadı ama aklımdalar:smiley: Hatta bir göğüs kliması ile elektrikli yerine gazlı+elektrikli bir boiler da eklenebilir bunlara. Buna rağmen beni ve ailemi mutlu eden bir araç oldu. Dilekleriniz için çok teşekkürler ederim. Umarım gönlünüzde olan aslanı siz de en kısa sürede bulursunuz.

Alpaslan

airboat' Alıntı:
Barış Kardeşim,

"Aslında bir seferde olmadı, gönlümde ne ateşler yandı yandı söndü, bu karavana gelene kadar. Ama benim ölçülerim içinde olabileceğin en iyisi oldu diye düşünüyorum. "

Ne derler "Durdun,durdun ama Turna' yı gözünden vurdun"
Seçimin çok güzel olmuş.Kutlarım.Ailenizle birlikte sağlıklı ve mutlu yaşam dilerim.
Selam.

Çok teşekkür ederim Seyfettin Bey, seçimimin yanlış olmadığını biliyorum ama sizlerin onayı doğruluğunu pekişiyor ya, o daha da güzelleştiriyor durumu. Dilekleriniz için tekrar teşekkürler...

Alpaslan

Merhaba Alparslan,

hayırlı olsun,iyi günlerde kullan. Aracın gezgin ruhunu törpülemezsin umarım zira Süreyya bey ve eşi bu araçla birhayli gezdiler.
Tekerlerin hep güzelliklere dönmesi dileklerimle. Selamlar

Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Alparslan Bey Karavanınız hayırlı olsun

Rabbim kazadan beladan saklasın

mdr' Alıntı:
Alpaslan bey yeni eviniz..karavanınız hayırlı olsun..

Güzel geziler yapmanız dilegiyle..

Çok teşekkür ederim İsmail Bey,
Gerçekten ev heyecanı veriyor, ilk fırsatta gezi faslına da geçeriz umzrım :smiley:
Alpaslan

güngör' Alıntı:
Merhaba Alparslan,

hayırlı olsun,iyi günlerde kullan. Aracın gezgin ruhunu törpülemezsin umarım zira Süreyya bey ve eşi bu araçla birhayli gezdiler.
Tekerlerin hep güzelliklere dönmesi dileklerimle. Selamlar

Merhaba Levent,
Bu araca yönelik olmasa da, kararsızlığımı aşmama böylelikle bir karavan sahibi olmama senin ve Burak'ın katkısı büyük. Aslında ince eleyip sık dokuma, bir yerlerden başla diye öğüt aldığım tüm dostların da payı var aldığım bu karavanda. Sizlere ayrıca teşekkürler... :smiley:
Süreyya Bey kadar olamayabilir ama hakkını vermeye çalışacağım.
Dileklerin için tekrar teşekkürler.
Alp

buralpdi' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun, güle güle gezin :smiley:

Levent Bey, Çok teşekkür ederim...

ertuğrul' Alıntı:
Güle güle, keyifle kullanın. Güzel bir karavan.

Ertuğrul Bey, Çok teşekkürler...

sinan54' Alıntı:
Alparslan Bey Karavanınız hayırlı olsun

Rabbim kazadan beladan saklasın

Sinan Bey, Çok teşekkür ederim, hepimiz için kazasız belasız günler, geziler dilerim.

Alpaslan

Yeni gezenevinizi, güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanızı dilerim. :smiley:

Süreyya Bey, yıl on iki ay gezme-yaşama amacıyla yaptırmıştı bunu. Sanırım sonradan düşüncesi değişmiş olmalı ki elden çıkartmış. :-\

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR