mustafayetim
Evim Arkamda Dünya Önümde
Hayırlı olsun kazasız belasız geziler diliyorum.
vetborn' Alıntı:Alpaslan Bey forumlara verdiğiniz katkıları okuyor ve sizinde karavan sahibi olduğunuzu sanıyordum, karavan aldığınızı duyunca önce şaşırdım sonra kendim karavan almış gibi sevindim, güzel günlerde güzel gezmeler dilerim, hayırlı ve uğurlu olsun karavanınız.
carpediem69' Alıntı:Alpaslan Bey,Hayırlı olsun keyifli gezilerde kullanmanızı temenni ederim...İlk satış ilanı çıktığından bu yana pek çok kişiyi cezbeden bir araç ..Bildiğim kadarıyla Aydın Bey bu aracı özenerek yapıp bir yurtdışı seyahatinde kullanmış hem donanım hemde araç kalitesi bakımından son derece tatmin edici olduğundan bahsetmişti....
edessastelio' Alıntı:Karavanınız hayırlı olsun, Alparslan bey.
berkcantp' Alıntı:Alpaslan bey, hayırlı olsun, bizim de aşina olduğumuz karavanı seçmişsiniz.
gezegen07' Alıntı:Hayırlı olsun, böyle "Mutlu Son" lar bizim de başımıza gelir inşallah.
vw.california' Alıntı:Hayırlı olsun. Karavanınızı güzel günlerde kullanın
mustafayetim' Alıntı:Hayırlı olsun kazasız belasız geziler diliyorum.
karagozlers' Alıntı:Güle güle iyi günlerde kullanın. Çok güzel bir aracın sahibi oldunuz. Vites kolundaki nazar boncuklu tespihi saklayın karşılaşırsak sizden isterim.
insel' Alıntı:Hayirli olsun. Bu karavanin satildigina en cok sevinenlerdenim. Alarak beni bu karavani dusunmekten kurtardiniz. Ayrica tesekkur de ederim. Zira fiyatta anlasamamiş, bir turlu maalesef uzlasamamistik. Bu esnada bu arac icin cok kafa yormustum.
En onemli cozulmesi gereken 4 kisinin, yatacagi yerin olupta, oturacagi yerin olmamasi sorunu. Arka yolcu koltugu 1,5 kisilik. Bu koltugun bir boy genisiyle koridorun daralmasi goze alinarak degistirilebilinir. Hatta koltugun arkasindaki dolap cikartilarak 4 kisilik karsilikli oturma grubu da oluşturabilirsiniz.
Ayrica yazin yukarida kamp dişi elektrik almadan yatmak sicak nedeniyle imkansiza yakin olacaktir. Bu nedenle saga ve sola pencere acmak gerekir. Bunlar halledildiginde daha iyi bir karavan olacaktir.
Bence ilanlardaki en iyi karavanlardan birini aldiniz. Birazcik emekle daha yasanabilir bir karavan olacaktir. Gule gule kullanin. Sevgiler.
airboat' Alıntı:Barış Kardeşim,
"Aslında bir seferde olmadı, gönlümde ne ateşler yandı yandı söndü, bu karavana gelene kadar. Ama benim ölçülerim içinde olabileceğin en iyisi oldu diye düşünüyorum. "
Ne derler "Durdun,durdun ama Turna' yı gözünden vurdun"
Seçimin çok güzel olmuş.Kutlarım.Ailenizle birlikte sağlıklı ve mutlu yaşam dilerim.
Selam.
mdr' Alıntı:Alpaslan bey yeni eviniz..karavanınız hayırlı olsun..
Güzel geziler yapmanız dilegiyle..
güngör' Alıntı:Merhaba Alparslan,
hayırlı olsun,iyi günlerde kullan. Aracın gezgin ruhunu törpülemezsin umarım zira Süreyya bey ve eşi bu araçla birhayli gezdiler.
Tekerlerin hep güzelliklere dönmesi dileklerimle. Selamlar
buralpdi' Alıntı:hayırlı uğurlu olsun, güle güle gezin
ertuğrul' Alıntı:Güle güle, keyifle kullanın. Güzel bir karavan.
sinan54' Alıntı:Alparslan Bey Karavanınız hayırlı olsun
Rabbim kazadan beladan saklasın