Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bariscim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 255
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 148,517
Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

a.yilmaz' Alıntı:
Sn. Alpaslan Bey; Yeni karavanınızı güzel ve sağlıklı günlerde kullanınız. Kazadan beladan uzak bol serüvenli ve bol ekipli geziler dilerim. Ben karavanımın doğumunu beklerken Alpaslan bey Beyazsaray'a abi getirmiş. Ne diyebiliriz. Ömrü uzun olsun. Yakın zamanda biryerlerde buluşmak üzere , esen kalın.

Ali Bey,

Çok teşekkür ederim. Evet ben sabırsızlık ettim, sırayı kaptım galiba. Aradıklarımı bulduğuma inandığımdan sıra çaldım kusura bakmayın :D
Sizin karavanınız da bitti sayılır. Takip ediyorum çok da güzel oldu.
Umarım rastlaşmak, buluşmak kısmet olsun.
Tekrar teşekkürler...
Alpaslan

Etiketler

Alpaslan bey daha önceden karavanınızı incelemiştim ama şimdi daha detaylı bakma şansı buldum. Karavanınız çok harika Allah kazasız, belasız geziler nasip etsin herşey gönlünüzce olsun, sağlıktan kullanın.

Selamlar Turan YUCEL .

Turan YUCEL' Alıntı:
Alpaslan bey daha önceden karavanınızı incelemiştim ama şimdi daha detaylı bakma şansı buldum. Karavanınız çok harika Allah kazasız, belasız geziler nasip etsin herşey gönlünüzce olsun, sağlıktan kullanın.

Selamlar Turan YUCEL .

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Turan Bey,
Alpaslan

Alpaslan bey, Uzun zamandır siteye giremiyordum,yeni gördüm,Özgürlük diyarlarına güle güle gidin kardeşim.Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza beladan saklasın.

Alpaslan bey ,karavanınınzı ailecek güzel günlerde güzel gezilerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Çok güzel bir karavan aldınız tadını çıkartın.selamlar.

Alpaslan Bey, çok güzel bir karavan almışsınız. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
İnşallah bize de kısmet olur böyle güzel bir karavan.

Alpaslan Bey,

Karavanınız çok güzel ve kullanışlı görünüyor.

Hayırlı uğurlu olsun.

Herşeyin gönlünüzce olduğu bir karavan yaşantısı diliyorum.

TUGAY58' Alıntı:
Alpaslan bey, Uzun zamandır siteye giremiyordum,yeni gördüm,Özgürlük diyarlarına güle güle gidin kardeşim.Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza beladan saklasın.

nevzat' Alıntı:
Alpaslan bey ,karavanınınzı ailecek güzel günlerde güzel gezilerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Çok güzel bir karavan aldınız tadını çıkartın.selamlar.

BORABORA' Alıntı:
Alpaslan Bey, çok güzel bir karavan almışsınız. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
İnşallah bize de kısmet olur böyle güzel bir karavan.

4x4awd' Alıntı:
Alpaslan Bey,
Karavanınız çok güzel ve kullanışlı görünüyor.
Hayırlı uğurlu olsun.
Herşeyin gönlünüzce olduğu bir karavan yaşantısı diliyorum.

Tugay Bey, Nevzat Bey, Sayın BoraBora, Sayın 4x4awd ,
Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim,
Alpaslan

Alp Bey,
aracınız hayırlı olsun, Sağlıkla mutlu günlerde kullanın..

Adil05' Alıntı:
Sevgili Alpaslan karavanınız hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın.Tam zamanı.Sevgilerle kalın.
Adil05

Sağolun Adil Bey, tekrar teşekkürler ederim...
Sizde başladınız izliyorum. :smiley:
Alpaslan

Alpaslan bey, İmaj Karavan'dan aldığınız bu güzel karavanla size harika geziler yapmanızı diliyoruz. :smiley: Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent)

Çöl Kartalı' Alıntı:
Alpaslan bey, İmaj Karavan'dan aldığınız bu güzel karavanla size harika geziler yapmanızı diliyoruz. :smiley: Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent)

Sayın Yeşim Hanım, Bülent Bey,
Karavansızken sürekli, yapanları, fikir verenleri yada satılık ilanlarını takip ediyordum. Nihayet aldıktan sonra gezenlere bakabilir duruma geldik. Çok olmadı bizde paylaştığınız gezileriniz sayfalarında sizi tanıdık. Harika gezileriniz olmuş. Sağlık ve mutlulukla yenilerini dileriz. Umarım ve dilerim bizde benzerlerini gerçekleştiririz. Dileklerinizi bu doğrultuda sevinçle kabul ediyorum. Çok teşekkür ederim.
Alpaslan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR