KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Levent karavan hiç paslanır mı? ben iş aracım olarak da karavanımı kullanıyorum, daha bu gün öğle yemeğimi karavanımda yedim, sonra da D4 eberin sıcaklığında arka yatakta 30 dk kadar dinlendim.
Gezilerimizi sorarsan; 1,5 senede bolca gezdik, ama yayınlanmak için uygun zamanı bekliyorlar
Teşekkürler enverdede (size böyle hitap etmek çok hoşuma gidiyor, umarım mazur görürsünüz ) Her karavanın içinde yanan ışık, bence dostluğun sıcaklığın ifadesidir. Yollarda olmak dileğiyle...
Teşekkürler enverdede (size böyle hitap etmek çok hoşuma gidiyor, umarım mazur görürsünüz ) Her karavanın içinde yanan ışık, bence dostluğun sıcaklığın ifadesidir. Yollarda olmak dileğiyle...
Levent karavan hiç paslanır mı? ben iş aracım olarak da karavanımı kullanıyorum, daha bu gün öğle yemeğimi karavanımda yedim, sonra da D4 eberin sıcaklığında arka yatakta 30 dk kadar dinlendim.
Gezilerimizi sorarsan; 1,5 senede bolca gezdik, ama yayınlanmak için uygun zamanı bekliyorlar
Sn.karaali71, sn.yugun gezi yazısı yazma havamı biraz yitirdim, ama tamamen vazgeçmiş değilim. Aslında bu yıl içinde bolca gezi yaptım. Belki önümüzdeki uzun kış akşamlarında bunları paylaşır ve soğuk gecelerin ısınmasına katkıda bulunurum
Dostlar bir süredir karavanımda bisiklet taşımakta sıkıntı çekiyordum. Elimdeki bisiklet taşıyıcı otomobil tipi olduğundan rahat kullanamıyordum. Benim gibi karavancı olan (kendisinin de 15 m3 camperı var) Ahmet bey (Ahmet Güngör) sayesinde dün bu sıkıntıyı sonlandırdık. Mühendis olan Ahmet abi kendisine ait hobi atölyesinde karavanı için bisiklet taşıyıcısı imal etmişti. Taşıyıcının özelliği arka kapaklardan bağımsız olup bisiklet taşırken rahatlıkla kapaklar açılıp kapanabiliyor. Taşıyıcı sol tarafta kapak menteşelerine, sağ tarafta ise monte ettiğimiz tırmanma merdivenine bağlanıyor. Şimdilik iki tane bisiklet taşımayı planlıyorum.
Haşmet bey, çaktırmadan Ahmet'in reklamını yaptığınızın farkındayım.
Şaka bir yana çözümü Bursa yaylalarında yakından gördüm, gerçekten harika !
Bisikletler sorun beklenmeden taşınabiliyordu. Peki gönderdiğim selamı da size taşıdı mı, sevgili Ahmet ?
Sayenizde suretini tekrar gördük, sağolun.
Mesut abi merhaba, Ahmet abinin reklamı gerçekten yapılmalı, kendisine "patentini al, seri üretimini yapalım, vatandaşa faydamız olsun" dedim, hatta burada yayınlamak için iznini bile aldım. Gerisi kendine kalmış, ama menteşe montaj fikri gerçekten müthiş, her iki kapak bu sayede rahatlıkla açılıyor Dün dalgınlığıma gelmiş taşıyıcının açık halinin fotoğraflarını çekmemişim. Bu gün de hava yağmurlu, yağmur dinerse açık halini de sizlerle paylaşırım
Ahmet abiyle dün montaj sırasında 4 saat kadar beraberdik. Sohbete dalınca 1 saatlik montaj 4 saat sürdü, sizlerden de, Bursa'nın yaylalarından da bolca bahsettik