Levent, aslında aracın tavanında yatay kirişler oldukça sık ve kuvvetli. Ben ahşapları özellikle dolap monte edilecek yerlere göre döşemeyi düşündüm. Bunun dışında sadece banyo duvarının tavan birleşkesinde ihtiyaç olacaktı o da tavan kirişlerine denk geliyor. Ama tam tepe ortadan da bir sıra gidersem tavan ahşabını montajında destek olacaktır.Uyarın için teşekkürlerburalpdi' Alıntı:Haşmet usta ahşapları bol kullan münkün olduğunca sık at
Bekir bey uyarın için teşekkürler, ama Atilla abi benden önce cevap vermiş, zaten bu konuyu daha önce telefonla konuştuğumuzdan onun da bilgisi vardı. Ama şimdi aklıma gelen başka bir soru; ben vebasto ve su pompası için de 2x o,75 kablo mu kullanmalıyım? bunu bir araştırayımTA2RX' Alıntı:Aman diyeyim! 12 Volt için 2x0,75 konusunda bir değil bir kaç kere daha düşünün. P=IxV. Dolayısıyla 12V kullandığınızda kablodan akacak akım 220V'a kıyasla neredeyse 20 misli fazla. Araçta yangın çıkarmanın (Allah göstermesin) en kestirme yolu ince kablo kullanmak. Aman ki aman!
Haklısın Rıfat abi ama ben bu aralar Kuşadasında yazlıktayım, burası biraz daha serin. Yine de el testeresiyle çalışırken çok terledim, sonunda da uyduruk olan testerem kırıldı ve ben dün gidip bir tana dekupaj testere aldımrtulun' Alıntı:Kolay gelsin Haşmet. Sıcakta çalışmak zor olur.
Teşekkürler Yusuf ustalık bize değil sana yakışır. Bu arada Avrupa yollarında şöför ararsan ben de talibim ;D ;D ;Dyaybek' Alıntı:Haşmet usta kolay gelsin.
Özgür bey anlamıyorum diyorsun ama maşallah bir sürü işi bir çırpıda hallediverdin. Ama hediyesi çok güzel olmuş.zentoz' Alıntı:Kolay gelsin keşke bende bu işe girmeden önce elektrikten biraz anlasaydım
Hakan inan karavanda çalışmak için bahaneler yaratıyorum, beni çok rahatlatıyoraslanahmet' Alıntı:Kolay gelsin Haşmet. İnşallah gönlüne göre en yakın zamada bitirirsin.
Fotolardan yaptığın işçilik iyi gözüküyor. Sen de ustalığa doğru bir adım atmışsın Daha önce de yazmıştım bu karavan sevdasına aramızda usta sayısı artacak. Esasında bu tür meşgaleler vücudu yoruyor ama ruhu dinlendiriyor. İnsan sıkıntılarını unutuyor. Bir nevi terapi gibi
Not:Yanlış anlaşılmasın; elektrikde zaten ustasın. Ustalığa adım atmış derken ahşap işlerinden bahsediyordum.
Teşekkürler Metin beymetin0035' Alıntı:Haşmet bey kolay gelsin.Umarım herşey gönlünüzce olur ve rahatça bitirirsiniz.İlgi ile takip ediyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.