Evet levent ustam, biraz bir şeyler yaptım. Geçen cumartesi 220 volt, dün de 12 volt tesisatlarını döşedim. Bir taraftan da aracın panelvan kısmının en ince detaylarına kadar ölçümlerini yapmaya çalışıyorum. Şimdi sıra aralara karkas destek atmaya geldi. Burada bir ikileme düştüm, acaba tavandakileri kutu profil demirden attırsam daha sağlam mı olur? demirciyle konuştum, biz normal kaynak yaparız dedi, ben istemedim (boya yanar diye) kaportacı ise peçinleriz diyor ama 100 liraya mal edecekmiş. Bana biraz fazla geldi.
Yapıştırıcı araştırdım, dayson mastik yok, bana önerdiklerinin tanesi 12 lira, dayson mastik fiyatı yanılmıyorsam 7-8 liraydı. kaç tane mastik harcarım? çok gidiyorsa toptan biryerlerden alayım.
İzolasyon için flex kullanacağım, İzmir'deki satış ofisi 160+ 15 lira nakliye istedi. Kayın kontra bulamadım, kavak ve oküma kontra var. kavak 23, oküma 43 lira (6mm).
Kaplamayı yaptıktan sonra duvarları duvar kağıdıyla döşemeyi düşünüyorum. Mobilyaları ne yapacağıma karar vermedim :
Yapıştırıcı araştırdım, dayson mastik yok, bana önerdiklerinin tanesi 12 lira, dayson mastik fiyatı yanılmıyorsam 7-8 liraydı. kaç tane mastik harcarım? çok gidiyorsa toptan biryerlerden alayım.
İzolasyon için flex kullanacağım, İzmir'deki satış ofisi 160+ 15 lira nakliye istedi. Kayın kontra bulamadım, kavak ve oküma kontra var. kavak 23, oküma 43 lira (6mm).
Kaplamayı yaptıktan sonra duvarları duvar kağıdıyla döşemeyi düşünüyorum. Mobilyaları ne yapacağıma karar vermedim :