Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,356
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Listemiz

01- Zerrin Yiğiter ......(1 Kişi)........... Binek Araç.......Ankara
02- Cumhur KÖSE ....( 4 Kişi).......... Binek Araç (belki 4x4 ) .......Ankara
03- Türker Yardımcı...(1 Kişi)...........Araç yok..........Ankara
04- Acar Şensoy........(1 Kişi)...........Binek Araç........Ankara
05- Efe Karaismailoğlu.(2 Kişi).......... 4x4.................İstanbul
06- Murat Albayrak....(3 Kişi)............Binek..............Kdz Ereğli
07- Ercan Akgül.........(? Kişi)..........Araçlı...............İstanbul
08- çiğdem AVCI.......(2 kişi)...........Araçsız.............Ankara
09- Adnan Akgün......(3kişi).............4x4................Kdz Ereğli
10- Ömer DİŞDİŞ.....(3 Kişi)............Binek Araç.......Ankara
11- Mustafa ARSLANKURT (3) .........4X4 ..............Ankara

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Listemiz

01- Zerrin Yiğiter ....................(1 Kişi)........... Binek Araç......... Ankara
02- Cumhur KÖSE ..................(4 Kişi)........... Araç yok............ Ankara
03- Türker Yardımcı ................(1 Kişi)........... Araç yok............ Ankara
04- Acar Şensoy .....................(1 Kişi)........... Binek Araç......... Ankara
05- Efe Karaismailoğlu ..............(2 Kişi)........... 4x4.................. İstanbul
06- Murat Albayrak ..................(3 Kişi)........... Binek............... Kdz Ereğli
07- Ercan Akgül ......................(? Kişi)........... Araçlı................ İstanbul
08- Çiğdem AVCI ....................(2 Kişi)........... Araç yok........... Ankara
09- Adnan AKGÜN ...................(3 Kişi)........... 4x4................. Kdz Ereğli
10- Ömer DİŞDİŞ ....................(3 Kişi).......... Binek Araç......... Ankara
11- Mustafa ARSLANKURT .......(3 Kişi)........... 4X4 ................. Ankara

Merhabalar Zerrin hanım eminim güzel bir etkinlik olacak, benim gibi gidemeyen arkadaşlar paylaşacağınız resimlere bakarak gitmiş olcağız. unutulmaz bir Bayram anıısı olacaktır eminim, keyifle gidin keyifle dönünnn
Şu an Artvin Hopa dayım ve yağmura doydum diyeiliim arkadaşlar. 1 gün hava açık 2 gün yağmur, dün akşamdan beri hala devam ediyor , yağmaya, arap kızı gibi camdan bakıp duruyoırum.
Şimiden bütün gezenbilir ailesi fertlerinin Ramazan Bayramı mübarek olsun sevdiklerinzle mtlulukla, sağlıkla huzur içinde nice bayramlar geçirmenizi dilerim,
Selam ve sevgilerimle

Neden olmasın bir gün Antalya'ya da geliriz :smiley:
Antalya'ya selamlar, sevgiler, Şeker bayramınız kutlu olsun..
Zerrin Yiğiter

ccanlioglu' Alıntı:
Antalya yakınlarında bir etkinlik yapsanızda; yakından tanışmak mümkün olsa ya....
Buradaki arkadaşlarda bir araya gelebilsek...

Çok teşekkürler Murat, seninde Şeker bayramın kutlu olsun :smiley:
Selamlar, sevgiler
Zerrin Yiğiter

PajeroCat' Alıntı:
Tüm Gezenbilir ailesinin ve doğa severlerin Şeker bayramı şeker tadında olsun..:smiley:
Nice Bayramlara ..
Karadeniz Ereğliden Sevgiler
Murat AYRAL

Serdar merhaba, çok teşekkürler, senin ve ailenin de Şeker Bayramı kutlu olsun :smiley:
Zerrin Yiğiter

sakura18' Alıntı:
Ramazan bayramınız mübarek olsun

Merhabalar Öznur, Artvin sanırım bayramda da yağışlı geçecek, hava tahminleri öyle gösteriyordu..
Sizin de Şeker Bayramını kutluyorum, nice bayramlara tüm sevdiklerinizle..
Selamlar, sevgiler
Zerrin Yiğiter

aahhkatibim_34' Alıntı:
Merhabalar Zerrin hanım eminim güzel bir etkinlik olacak, benim gibi gidemeyen arkadaşlar paylaşacağınız resimlere bakarak gitmiş olcağız. unutulmaz bir Bayram anıısı olacaktır eminim, keyifle gidin keyifle dönünnn
Şu an Artvin Hopa dayım ve yağmura doydum diyeiliim arkadaşlar. 1 gün hava açık 2 gün yağmur, dün akşamdan beri hala devam ediyor , yağmaya, arap kızı gibi camdan bakıp duruyoırum.
Şimiden bütün gezenbilir ailesi fertlerinin Ramazan Bayramı mübarek olsun sevdiklerinzle mtlulukla, sağlıkla huzur içinde nice bayramlar geçirmenizi dilerim,
Selam ve sevgilerimle

Teşekkürler Ömer, senin ve ailenin de Şeker Bayramını kutluyorum :smiley:
Zerrin Yiğiter

ANKARA' Alıntı:
Bayram tatilini güzel geçirmeniz dileğiyle iyi tatiller :smiley: ;) :D 8)

Mustafa Abi merhaba, yerinizi ayarlamanıza çok sevindim, görüşmek üzere..
Selamlar

Cumhur, aracını alamadın, bayramdan sonra rahat rahat alırsın umarım.. Sanırım Ömer'ler ile birlikte geliyorsunuz, sabah görüşmek dileğiyle..
Selamlar

Listemiz

01- Zerrin Yiğiter ....................(1 Kişi)........... Binek Araç......... Ankara
02- Cumhur KÖSE ..................(4 Kişi)........... Araç yok............ Ankara
03- Türker Yardımcı ................(1 Kişi)........... Araç yok............ Ankara
04- Acar Şensoy .....................(1 Kişi)........... Binek Araç......... Ankara
05- Efe Karaismailoğlu ..............(2 Kişi)........... 4x4.................. İstanbul
06- Murat Albayrak ..................(3 Kişi)........... Binek............... Kdz Ereğli
07- Ercan Akgül ......................(2 Kişi)........... Binek Araç........ İstanbul
08- Çiğdem AVCI ....................(2 Kişi)........... Araç yok........... Ankara
09- Adnan AKGÜN ...................(3 Kişi)........... 4x4................. Kdz Ereğli
10- Ömer DİŞDİŞ ....................(3 Kişi).......... Binek Araç......... Ankara
11- Mustafa ARSLANKURT .......(3 Kişi)........... 4X4 ................. Ankara
12- Jülide...............................(1 Kişi)...........Binek Araç..........Ankara

ceranus' Alıntı:
Özcan Abi, çok teşekkürler ediyorum, sanırım güzel eğleneceğiz, hatta denize de gireceğiz :smiley:

Sorgun Göletide çok güzel keyif alacaksınız, bizim gittiğimiz etkinlik konusunu incelediğini düşünüyorum, kamp yeri olarakda bizim yerimizi tercih etmenizi öneririm.

Beraber gideceğiniz aileleri tahmin etmek istiyorum :smiley: Gülen'e, Atilla ve eşine, Kazım Abi ve eşine sevgilerimi iletirsen sevinirim (Tahminim nasıl ama ;D)

Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum..

Selamlar

Önerin için teşekkürler Zerrin. Tahminin %100 tutacaktı eğer Kazımlar Ayvalığa gitmeselerdi. Ancak bizimle gelecek olan diğer arkadaşımızı da sizlerle Mühye de tanıştırmıştım, hatırlarsın
çok güzel tam teşekküllü XJ si vardı. Gürhan Bey ve ailesi .

Bizlerde Bartın daki tüm arkadaşların bayramını kutlarız.

Selamlar,

Rica ederim Özcan Abi, tüh tutturamamışım ;D Evet, Gürhan Beyi hatırlıyorum , onlarada selamlar..

İyi bayramlar :smiley:

Biz katılamayanlar için bol bol resim ve video çekip bizimle paylaşırsınız diye umuyorum içim gidiyor ama "İstekler olanaklarla sınırlıdır" Umarım bir sonraki etkinlikte görüşürüz...

Öncelikle tüm bayram tebriği yapan arkadaşlarımızın ve gezenbilir ailesinin fertlerinin bayramını kutlarım.

Evet Zerrin hanım ne yazık ki her şeyi iyi güzel düşündüm de salı akşam çanakkaleye otobüslerde yer bulamayacağımı hesaba katmamıştım :smiley: eğer otobüs bulabilseydim dün akşam çanakkaleye yola çıkıp bugün aracımı alıp gelmeyi planlıyordum... fakat bayram sonuna kaldı. Dolayısı ile Ömer Bey ve ailesi ile birlikte gelmeyi planlıyoruz... Sabah 8 gibi Eryaman dan bizi alacaklar yakşalık 15-20 dk eşyalarımızı yüklediğimizi düşünürsek bu esnada sizde ekip olarak ist. yolu gişelere doğru gidiyor olursunuz... sanırım otobanda yada gişeler de konvoya katılırız diye düşünüyoruz...

Yarın görüşmek dileğiyle... ;)

ceranus' Alıntı:
Cumhur, aracını alamadın, bayramdan sonra rahat rahat alırsın umarım.. Sanırım Ömer'ler ile birlikte geliyorsunuz, sabah görüşmek dileğiyle..
Selamlar

Arkadaşlar merhabalar,

Murat arkadaşımız şu anda kamp alanımıza doğru gidiyor, önemli bir bilgi verdi bize, Bartın'dan sonra 'benzin istasyonu' yokmuş, yakıt durumumuzu ona göre ayarlamamız gerekiyor..

Kamp alanımız Bartın'dan sonra yaklaşık olarak 35-40 km. kadar sonra olacak..

İstanbuldan misafirler gelecek diye bu güzel kampı kaçırdık. Buralarda çok kamp yaptım. Harika yerler,Cide ve Cideros'a mutlaka uğrayın.
İyi tatiller, iyi bayramlar.
Cartop

İstanbul'dan aracı olmayan kampa katılmak isteyen arkadaşlar için, Ercan arkadaşımızın aracında yer var, benimle iletişim kurabilirsiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri