Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,356
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Ömer Dişdiş'i ayrı yazalım mı ? Araçları binek sanırım, yanlışsa düzelteyim..

Listemiz

01- Zerrin Yiğiter ......(1 Kişi)........... Binek Araç.......Ankara
02- Cumhur KÖSE ....( 4 Kişi).......... Binek Araç (belki 4x4 ) .......Ankara
03- Türker Yardımcı...(1 Kişi)...........Araç yok..........Ankara
04- Acar Şensoy........(1 Kişi)...........Binek Araç........Ankara
05- Efe Karaismailoğlu.(2 Kişi).......... 4x4.................İstanbul
06- Murat Albayrak....(3 Kişi)............Binek..............Kdz Ereğli
07- Ercan Akgül.........(? Kişi)..........Araçlı...............İstanbul
08- çiğdem AVCI.......(2 kişi)...........Araçsız.............Ankara
09- Adnan Akgün......(3kişi).............4x4................Kdz Ereğli
10- Ömer DİŞDİŞ.....(3 Kişi)............Binek Araç.......Ankara

Etiketler
Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

bazı arkadaşlar bozköy hakkında açıklama yapmışlar teşekkür ediyorum fakat duştan bahsediliyor duşun suyu dağden geliyor ve direk duşa veriliyor ve çok soguk söyleyim, orada kahvehane ve oyun yeri var gözleme yapan bir bayan vardı bayramda yaparmı bilmiyorum.kamp içinse yazılanlara göre plaja inince anladığım 400-500 metre ileriye gidileceği gibi.plaja inince sağ tarafta bir yer var iki senedir orada kimsenin olduğunu görmedim yani tatilci olarak orayada bir bakın derim.

mugada ve güzelcehisar neden uygun değilmiş acaba, bir arkadaşım güzelcehisarın yıkıldığını söylemişti doğrumu?

Zerrin hn.

Cumhur bey ile birlikte yazmamızın nedeni, Cumhur bey istediği aracı bayrama kadar alamazsa birlikte aynı araçla geleceğimizden.
Araç bilgisi doğru binek.

Gayet dinamik, eğlenceli ve güzel bir etkinlik olacağa benziyor:smiley:
Hemde deniz ile başbaşa..
Ereğli de bile görüşme fırsatı bulamadığım Adnan abi ve Murat' ı da görme fırsatım olacak gerçekten..
Bir kaç güne belli olur kesin katılıp katılamayacağım..

mezeci_67' Alıntı:
Belli olmaz ne kadar sebze varsa hepsini karıştırırız Bartın salatası olmazsa Gezenbilir salatası olur. :D ;D

Gezenbilir salatası deyimini çok sevdim

Süper bir gezi olacak. Biz geride kalanlar içinde bol bol eğlenin ve yiyin ;D
Şimdiden herkesin Şeker Bayram'ını kutlar, hep beraber nice güzel, sağlık ve huzur dolu bayramlar geçirmemizi dilerim.

Çok teşekkürler Murat(VARHUP), keşke gelseydinde tenekede tavuk yapsaydık ;D Sanada hayırlı bayramlar diliyorum..

Aahhhh Aaahhhh!!! insanın içi gidiyor ama Bayramda çalışmak zorundayım ne yazıkki :'(

AMASRA SALATASI

2pqmeq1.jpg

43_d.jpg

19.03.2010m5.jpg

amasra.jpg

ceranus' Alıntı:
Adnan Abi, Bartın ya da Amasra salatasını anladım da sen bize "krep" yapacakmısın ::smiley:
Zerrin hanım acele işim çıktı Bodrum'gidiyorum . Başka şeylerde istemeye başlarsanız ordan gelemeyebilirim. (Masayı sandalyeleri filan çıkarıcam)

Adnan Abicim, sen Bodrum'dan dön bence, orada sıkılırsın ;D

Antalya yakınlarında bir etkinlik yapsanızda; yakından tanışmak mümkün olsa ya....
Buradaki arkadaşlarda bir araya gelebilsek...

Tüm Gezenbilir ailesinin ve doğa severlerin Şeker bayramı şeker tadında olsun..:smiley:
Nice Bayramlara ..
Karadeniz Ereğliden Sevgiler
Murat AYRAL

Ramazan bayramınız mübarek olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri