Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,390
Balaban Gölüne Gezi Planı (20 Aralık 2009)

Fotoları aldım sorunsuz...
Elinize sağlık...

Etiketler

Ben de indiremiyorum Fotoğrafları DNS problemi çıkıyor. Bu arada giriş sayfasını görebiliyorum "kale gibi sağlam, köpek gibi sadık" giriş resmi çok hoş, ama zipli dosyaya tıkladığımda dns hatası çıkıyor. Belki de Dns ayarlarım youtube için farklı olduğu içindir.

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar hem İstanbul da olup hemde yanınızda olamamak çok acı verici.Buralpdi inan sahile bile inemedim yalnızca hastane dönüşü gece cadde den döndüğümüz için biraz turladık gelseydim arayacaktım..Devinim bitmesin herkes kopuk uçurtma gibi bir yerlere gitsin nasılsa yanına birileri takılıyor.

bende sahile inemedim, arabanın camları ile uğraştım

fotoları bekliyoruz, bu kadarmı resim çektiniz....

Zip li dosyayı öncelikle bilgisayarınıza saklama işlemini yapıyorsunuzdur umarım.

Soğuk kış günlerinde içimizi ısıtan fotoğraflar. Kamp ateşimiz, kampçı ve gezgin ruhumuz hiç sönmesin. Çok güzel hareketler bunlar :smiley:
Yusuf fotoğraflar da harika eline sağlık.
Arkın port bagaj yapmışsın? Seyyar bisküvi-kraker işinde iyi para var galiba? :D Bir dahaki kampa ben de açayım bir tezgah. :D

yugun' Alıntı:
Ben de indiremiyorum Fotoğrafları DNS problemi çıkıyor. Bu arada giriş sayfasını görebiliyorum "kale gibi sağlam, köpek gibi sadık" giriş resmi çok hoş, ama zipli dosyaya tıkladığımda dns hatası çıkıyor. Belki de Dns ayarlarım youtube için farklı olduğu içindir.

Anasayfadan girenler için -> Haklısınız, hatayı düzelttim. Şu an bir problem yok.
diğerleri -> doğrudan link çalışıyor.

Başka yere yükledim...

http://www.2shared.com/file/10122213/5537e30/balaban.html

Tamam şimdi aldım yanlış sayfadan giriyormuşum. Bahsettiğim giriş resminin altındaki link çalışmıyor (eski amblemli direksiyonun bulunduğu sayfa)

dagciark28' Alıntı:
Abi hiç giremiyorum :( Benim modem siteye karşı sanırım. Her yere giriyorum buna yok :( Uykum geldi bakmadanda uyumak istemiyorum. :(

http://www.mozilla.com adresinden yeni browser indirim, explorer yerine bunu kullansana. Senin explorer'ında bir sıkıntı var bence.

Bu fotoğraf özellikle hoşuma gitti tam kartpostallık olmuş,
img2305h.jpg

İyilik sever bır arkadasımızdan rıca edıyorum
cok basarısız ve bılgısızım
bu resımlerde bır kacını sayfaya koyup gormemızı saglarlarsa kendısıne mınnettar kalırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri