Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,396
Ynt: Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

Sayın Arkadaşlar, sevgi ve paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum..böyle bir ilgi ve sevgiye katılmamak
mümkün mü? Bunu gerçekleştirmek ümidi ile İYİ YILLAR dilerim.

Etiketler

cesur arkadaşım seni aramızda görmekten inanın çok menun olacağız inş allah bir yerlede karavınızıda görür merhaba deriz.erdekten saygılar ::smiley:

Sevgili yaybek,58ayhan, duygularınız için çok teşekkür ederim.Yeni yılın
hepimize sağlık ve huzur getirmesi dileklerimle.

Bütün Doga dostlarina merhabalar.Ne güzel Doga dostlarinin bir araya gelip gezmeleri ,herkese saglikli bol gezmeler.Balaban Gölü Resimleri cok güzel. :smiley:

Selamlar

Ercan ve Kadriye

Arkadaşlar bu güveç meselesi iyice uzadı sanırım bu gidişle Gezenbilir güveç şenlikleri diye gün belirlenecek,niyetim nisbet yapmak değil ama geçmiş dönemlerde Yaşar abi ile Belgrad ormanlarındaki yaptığımız güveci paylaşmak istedim ;D

güveç.jpg

güveç (1).jpg

güveç (2).jpg

güveç (3).jpg

güveç (4).jpg

kemikli et olacak yusuf sebzeler de üstte olacak biz işyerinde yapıyoruz sobada deneyimliyim evde hazırlayıp getiriyorum gelirsen sana talaş sobasında güveç yedireyim
bu konuyu başka bölüme mi taşısak acaba?
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=178.0

buralpdi' Alıntı:
ayıp yaa Yusuf yapan var yapamayan var ;D
Haklısn Levent abi yazılarımızı takip eden hamilelerde olabilir bundan sonra biraz daha dikkat ederim ;D

kyaz75' Alıntı:
kemikli et olacak yusuf sebzeler de üstte olacak biz işyerinde yapıyoruz sobada deneyimliyim evde hazırlayıp getiriyorum gelirsen sana talaş sobasında güveç yedireyim
bu konuyu başka bölüme mi taşısak acaba?
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=178.0

Kadir kardeş haklısın o zaten kemikli et ve sebzeleride üstüne dizdik ve ateşe koyduk sonrasındada orta üst noktasına bir delik açtık o buharda o delikten çıkan buhar,
Kardeş olurda Ankaraya yolumuz düşerse uğramayı düşünüyorum gerçi bizim işler hep zamanla yarış oluyor ve yanımda hep en az 2 kişi oluyor çekimler için ve ben onlara tabi oluyorum ama olurda gelirsem yanımdakileri güveç ile kandırabilirim,bu arada salı günü Bursa görünüyor ama yine öğlen İstanbuldan çıkıp röportaj yapıp sonra geri dönüleceği için Bursa'daki arkadaşlara çok istememe rağmen uğramam mümkün olmayacak gibi görünüyor.

Yusuf bulunacağın bölgeyi ve yaklaşık olarak saati bildirebilirsen belki bir merhaba demek için bile olsa biz sana geliriz?

Cem kardeş daha belli değil bugün yönetmen arkadaş aradı gündüz yerime akşamcı arkadaşlardan biri gelebilirse tamam diyeceğim,gideceğimiz yer ve zaman hakkında daha bilgim yok bu seneki Kutlu doğum haftası ile ilgili bir sempozyum düzenlenecek bu sebeple memlekette söz sahibi değerli hocalarla röportaj yapıyorlar bu işin devamı ile ilgili bir çekim olacak,kısmet bakalım yarın netleşir uğrayabilecek gibi olursak haberdar ederim.

Hımmmmmmmm bana çoktandır bahsettiğin şu ünlü balaban gezisi buydu demek yusuf bey kardeşim. vay vay en çokta buharlı gemiyi andıran şu güveç resmi beni şu gecenin sabah vakti iştahımı kabarttı yani sabah sabah ta güveç yenirmi demeyin resim çeken ünlü bir kameraman olunca güveçte buram buram tütüyor gerçektende.
bana uzun bir zamandır söylüyordun bu geziyi demek planlıydı. balaban bilhassa yazın çok güzel mesire yeridir. ayrıca gezenbilirlilerin iyi bildiği yerdir.
Hani bizim bahçede de meyva felanda kalmadıki diyeyim dalsaydın bizim bahçeyede ;) :D şu geziyi hayırlısı ile bitireyim karlı bir günde bahçede bir güveç veya bir mangal sefası yaparız inşaallah.Bizim yazlık bahçeyi epeyce genişletip güzelleştirdik ama yinede yazın hali hiçbir mevsime değişilmez. Ben bu çıktığım uzun gezi sebebi ile transportere 4x4 zincirlerinden aldım oldukça sağlam ve denemesini uludağda spin atarak denedim bile ;D güzel bir kar yağarsa ahmetle bizim köyde kartopu oynayabiliriz.

dagciark28' Alıntı:
Volkan a özellikle teşekkürler. Gece bize eşlik ettiler. Kamp tı karavandı t3 dü muhabbet ilerledi. Yakacak odunumuz azdı onun için kızıldereli ateşi vari bir ateşimiz vardı. :smiley: Birdahaki sefere daha uzun yanan bir ateş için gerekli odun tedariği yapmak lazım.
Köyden birine günenip balık bekledik ama yalan oldu. Volkan ın tavukları imdadımıza yetişti allahtan. Sabah ilk Gelen yusuf oldu. Sonra güzel kahvaltı muhabbet . Güzel geziydi.

Eeeeeee Bu hafta nereye gidicez :D

volkan dedğiniz balaban köyündenmmiydi acaba benim asker arkadaşım o köydende nasıl ulaşakda bizde oraya bir gün kamp kursak volkan sayesinde..: :D

Orada bahsedilen Volkan benim sanıyorum. Balaban Köyü'nden değilim, bulunduğumuz yere Arkın ve eşi Gülşah ile ben ve kız arkadaşım gitmiştik.
Kısacası bahsi geçen Balaban Köyü'nden Volkan değil, Sinoplu Volkan :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR