Bora-Rüzgar
Kamp I
Ynt: Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)
Yusuf Bey güzel bir gezi, sağlıkla nice gezilere
Yusuf Bey güzel bir gezi, sağlıkla nice gezilere
dalgıç' Alıntı:Dostlar,buradaki konu diyeceğimden değişik,fakat güveç fotoğrafları olduğu- konusu burada geçtiği için buraya yazıyorum.
Biz evimizde de yemekleri GÜVEÇ de yapıyoruz. Hele dar zaman değilse en kısık ateşte uzun zaman içinde pişirilirse her yemek harika oluyor.
Aynen analarımızın mangal üzerinde pişirdiği yemeklerin tadında oluyor. Hemde çelik tencere denen meretlerdeki metal bulaşmasınıda önlediğinden daha sağlıklı. Hem sağlık,hemde tad olarak tavsiye ederim,deneyen pişman olmaz.( Özellikle güveçte kuru fasulye yapın, ondan sonra fikrinizi belirtin,tadmadan yapılan yorumlar geçersizdir.) Sevgil ve saygılarımla
atiladi' Alıntı:Geçengün semt pazarında bende ilk defa İspir Fasülyesi (Erzurum) aldım, yedikden sonra şöyle düşündüm, "eğer fasülye buysa bu güne kadar bizim yediğimiz neydi.?"
drares' Alıntı:Arkadaşlar o kuru fasulyeyi Hüsrev'de yemenin tadı bir başkadır. Karavanlar hazırsa Karadeniz tüm güzellikleriyle sizi bekliyor
cesuregelim' Alıntı:tüm arkadaşlara merhaba, bir kurufasulye pişirimi kadar uzak kaldığımı bilmiyordum. aranıza girebilirmiyim.elimde kaşık,
her zamana ekmeğim hazırdır.fasulye-pilav ancak,, ekmek olmazsa olmazıdır.
her tür organize için şimdiden varım.önerilere açığım.
saimşimşir