Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,396
Ynt: Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

Hava soğuktu, yağmurluydu, gidilirdi, gidilemezdi, bu Balaban neredeydi? deerrrkeeeennn...
İşte bu kadar, kışın en soğuk gününde bile karavanın varsa her yer senin, her kamp seni bekler, ateş seni çağırıyooooo...
Bu güzel etkinliği bizlerle paylaşan tüm dostlara teşekkür ederim...

Etiketler

yusuf cum resimlerin çok güzeldi..tabiki bu gezinde güzeldi arkaadşlarla ıyı bır gezi düzenlemişşin belli.tabiki bize uzaktasınız ne yapalım yakın olsa bızde gelırdık.inşallah bırgünde bizim buralara erdeğe düşersiniz. ıyıyapmışsınız bu gezıyı ama yerın tam nerde olduğunuda bılmıyorum tabıkı.gezilerinizin devamını temmenni ederim saygılar

karavanla gezilerimiz 033.jpg

güzel gezi olmuş karavan grubu gezi resimlerine bakarken sanki kendi aile fotolarına bakıyormuş gibi hissediyorum
henüz kimseyle tanışamamış olsamda

Yusuf bey merhaba; dün yağmura yakalanmamışsınızdır inşallah. (dün yanınızdan geçerken selam vermiştik gezenbilire selamolsun diye)

Ya bu yapılan geziler ardından yazmak ne kadar kötüymüş,alışamadım ben buna.Ayrıca bir kişi bile Mehmet hocamın güveçine dikkat çekmedi,ha birisi söyler ,ha birisi söyler,hep yemeği ön plana çıkaran ben olmayayım dedim ama iş yine bana düştü.Mehmet hocam bir dahakine güveç bende getiriyorum.Birinci güveç savaşlarını başlattın,hiç iyi olmadı bu :D

kaptan' Alıntı:
Yusuf bey merhaba; dün yağmura yakalanmamışsınızdır inşallah. (dün yanınızdan geçerken selam vermiştik gezenbilire selamolsun diye)

Sayın Kaptan çok teşekkürler,yağmurun gelişini anlayınca ben çıktım Mehmet hocam ve Arkın son bir misafirimiz vardı onlar kaldılar ama toplanıyorlardı ben eve varana kadar hafif yağdı sonra şiddetlendi sanki dün özellikle güneş bizim için doğmuştu o günün öncesine ve sonrasına bakın yağmur ve soğuk ;)
sizin geçişinizi hatırlıyorum hatta araba ile ilgili (Niva) konuştuk Arkın'da vardı o arabadan bir zamanlar bende bayağı heveslenmiştim ama selam verişinizi görmedim görsem alırdım,şimdi alayım Aleykumselam ;D keşke gelip bir çayımızı içseydiniz tanışırdık semaver boşuna kaynadı durdu neyse başka sefere ben o bölgeyi iyi biliyorum çok kez gittim ama oraya yeni gelen arkadaşlar var ve çok beğendiler sanırım bundan sonra kısa gezilerde buluşma noktamız olacak Balaban.

Bülent hocam o güvecin tadına önce ben baktım Mehmet hocam Yusuf sen bak pişmişmi dedi yutkuna yutkuna başında ciğerci kedileri gibi bekleşiyorduk ;D ben tamamdır deyince sofra kuruldu keşke erken ayrılan arkadaşlarda kalsaydı dedik çok şey kaçırdılar bir dahakine güveçleri üçleriz benim arabada bir tane durur hazır kıta

güveç.jpg

güveç (1).jpg

Güveç yaptık demek kolay,
Tadını tarifetmek zor,
Lezzetini anlamak imkansız,
Gelip denemek lazım...

oooofffff offffffff yine akşam akşam dayadılar önümüze güveç fotoğrafını, şimdi nasıl uyuyacağız :mad:

Sevgili arkadaşlar en zorunu ben yaptım;

Mehmet abi etleri kesti, ben fotoğrafladım,
saygıdeğer ve muhabbetine doyum olmaz eşi etleri güvece yatırdı ben fotoğrafladım,
sebzeler yıkandı üzerine özenle yerleştirildi ben fotoğrafladım,
tuzu serpildi ben fotoğrafladım,
ateşe kondu ben fotografladım.

sonra kös kös, tadına bie bakamadan giden yine bendim :-(

Yara derin...

Yine toplaşsak ???

bahcecim' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar en zorunu ben yaptım;

Mehmet abi etleri kesti, ben fotoğrafladım,
saygıdeğer ve muhabbetine doyum olmaz eşi etleri güvece yatırdı ben fotoğrafladım,
sebzeler yıkandı üzerine özenle yerleştirildi ben fotoğrafladım,
tuzu serpildi ben fotoğrafladım,
ateşe kondu ben fotografladım.

sonra kös kös, tadına bie bakamadan giden yine bendim :-(

Yara derin...

Yine toplaşsak ???

Metin bey hakikaten sizinki daha acıklı olmuş, ben olsam tadına bakmadan gitmezdim ;D

Arkadaşlar,

Isıtıcılardan ne haber? Verimli mi?
Başka topikte yazdıysanız göremedim...
Nedir durum D2 geçti mi sınıfı?
10 üzerinden kaç aldı?

Dün akşam altıda dayandım açsa nın kapısına. Alet koltuk altında falan dediler ondan okumamıştır. ( bana mantıklı gelmedi ) .
Girişe menfez koydu bu sefer olacak dedi 2 saat sürdü. Anadolu yakasından Volkan yanıma gelmişti. Takıldık orda . Oradan çıktık k.Çekmece deniz kenarına çektik. T3 Kafe hesabı
Kahve + Vebasto + Muhabbet 12 gibi çıktık.
Alet orda hep çalıştı sorun olmadı ama benim mantığıma halen ters. Bir akşam evin kapısında çalıştırıp gece 12 de bırakıcam yada içinde yatacağım. :smiley: O zaman ancak tatmin olurum.

Niva cı arkadaşın kulağını çınlattık ama selamını bende görmedim. Dalsaydı yanımız sevinirdik.

Yaw bu arada bu hafta hafta sonu ne yapılır fikri olan varmı ? Güzel falan filan ama gene olmalı güzel kalmalı devam etmeli yakın olmalı bir yer olmalı

Ağaçlı mı olmalı açaba yada ne bilim :smiley:

yaybek' Alıntı:
Haldun hocam bende sıkıntı yok çalışıyor gerçi tam bir gece deneme şansımız olmadı ama Arkın'ın termostatında sorun var sanki firmayla görüşüp çözecekti.

Demek D2 sınıfı geçti...
Sevindim...
Nalın birini bulduk...
İş kaldı 3 nalla ata... ;D
Bakalım ne zaman karavan edinebileceğiz... ;D

Dostlar,buradaki konu diyeceğimden değişik,fakat güveç fotoğrafları olduğu- konusu burada geçtiği için buraya yazıyorum.
Biz evimizde de yemekleri GÜVEÇ de yapıyoruz. Hele dar zaman değilse en kısık ateşte uzun zaman içinde pişirilirse her yemek harika oluyor.
Aynen analarımızın mangal üzerinde pişirdiği yemeklerin tadında oluyor. Hemde çelik tencere denen meretlerdeki metal bulaşmasınıda önlediğinden daha sağlıklı. Hem sağlık,hemde tad olarak tavsiye ederim,deneyen pişman olmaz.( Özellikle güveçte kuru fasulye yapın, ondan sonra fikrinizi belirtin,tadmadan yapılan yorumlar geçersizdir.) Sevgil ve saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR