Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,089

Nereye gidelim?

• Ýnönü Yaylasý (çýkamazsak yakýnlarda bir yer)

Kullanılan: 9 50.0%
  • Sülüklügöl

Kullanılan: 0 0.0%
  • Poyrazlar

• Kuzuyayla (çýkamazsak yakýnlarda bir yer)

Kullanılan: 2 11.1%
  • Hepsine uyarým

Kullanılan: 7 38.9%
  • Diðer

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir)

Yolun son durumu hakkında giden birilerinden, köy muhtarından vs. bilgi alma durumumuz olabilir mi?

Etiketler

İsterseniz etkinliği iptal edelim...

orsaalabanda' Alıntı:
Yolun son durumu hakkında giden birilerinden, köy muhtarından vs. bilgi alma durumumuz olabilir mi?
ben pazar gunu o yoldan gittim son ıkı gun de de çok değişmemiştirr ama dediğim gibii hüseyınli köyü üzerınden uzak ama yol daha düzgün olabılırr
hüseyınlı köyü muhtarına ulaşabılırmısınızz bılmıyorumm

''bi şey olmaz abi'' cilerden değilim ama macera arayanlardan olduğum söylenebilir. :smiley:

biraz macera olmassa olmaz zaten ama bazen gezeyim derken de çile çekiyor insan bizim de başımıza gelıyorr...o nedenle hazırlıklı olmak iyidirr

pamukova üzerinden düşünürmüsünüz, yaylaya kadar yol düzgün.

Oğuz beyin yazdıklarının başımıza gelmesinden korkuyorum. O tarihte bir off road grubunun ( 25 aracın üzerinde ) orada etkinliği var. Buda o bölgede yolların birazdaha sınıntı açacağını gösterir derim. Macera iyi ama aracıma zarar vermek istemem. Yuvacık tarafını iyi biliyorum. O tarafta sorun olmaz yer asfalt. Ama yukarılarıfazla bilmiyorum.
Sayı gittikçe artıyor. Karar vermek lazım. Araçlar karavan ağır araçlar. Çok yokuş ve buzuk satıhın üzmesinden korkuyorum.

"B" planı Kuzuyayla olabilirmi ?

Arkadaşlar ben yuvacıklıyım 21 şubatta inönüye gitmek istedik çıkamadık kardan dolayı ama 26 şubatta yollar açıldı yolları açan operatör akrabam olur şu anda yuvacık üzerinden gitmenizde bir mahsür yok ama hüseyinli köyu yani pamukovadan gitmeniz en temiz en garanti yol olur. Evet aynı tarihlerde orada 30 araçlı bir off road etkinliği var bizde katılacağız sizin gideceğiniz güzergahların dışında olacaktır. Ondan bir endişeniz olmasın

bahcecim' Alıntı:
Aman arkadaşlar, sonra üşüdük, araç kaydı, yoldan çıktık gibi sorunlarla karşılaşmayalım.

Tadımız kaçacaksa aman gitmeyelim, amaç bir arada olmak.

Sevgi ve saygılarımla

bahcecim' Alıntı:
Anlaşılan bir yere gidemeyecek GEZENBILIR ekibi :smiley:

Ne varsa diğer ekiplerde var...

bahcecim' Alıntı:
Yok yok, biz araçları naftalinleyip kaldıralım en iyisi....

Arkadaşlar, alıntılarını yaptığım yazılar Aralık ayına ait.
Sünnet gölüne de gidememiştik...
10 gün sonra ne gibi hava ve yol koşullarıyla karşılacağımızı bilmeden faraziyelerle hareket edip karamsar tablolar çizmek ne derece akılcı bilemiyorum?
ANAKAMP böyle yapmıyordu...
Kendi kendimize olumsuz telkinlerde bulunursak gerçekten de yaz-bahar aylarına kadar bir yere kımıldayamaz, araçlarımızı naftalinlemek zorunda kalır, diğer gruplara da özenip dururuz. Benden söylemesi...
Gezenbilir Bolu etkinliği en olumsuz hava şartlarında kar altında yapıldı. Giden araçların çoğu 4X4 idi kabul ama bu etkinliği Sibirya soğuklarında yapmıyoruz. Aşacağımız yollar da Camel trophy parkurları olmasa gerek...

Valla Cem pek oyle degil. Yataklara kadar camur oluyor. Bende suluklu gol oneriyorum.

Karavan bölümü cidden çok demokrat... :D

Şaka bir yana orası mı olsun burası mı olsun hava şöyle mi böyle mi olayları genelde diğer organizasyonlarda olmaz...

Yer ve zaman bellidir, koşulları uyanlar gelir, uymayanlar sonraki geziyi bekler yada o hafta kendi başına hamle yapar, eğer hava şartları tamamen engel duruma gelecekse de iptal edilir olur biter...

Oysa bizim bu bölümde etkinliği kotaracak, elini taşın altına koyacak bir oluşum yok...

Ne dersiniz, "karavan yönetimi" (KY) bu hafta şuradayız diye duyurusunu yapsa, hava, yol ortam koşulları budur diye uyarılarda bulunup olayı örgütlese işler daha kolay yürümez mi?

KY nin tamamının etkinliğe katılması gerekmiyor elbette, önemli olan kısmın somut bir iradenin ortaya çıkması ve gezinin çerçevesinin çizilmesi diye düşünüyorum...

Eğer bu yapılamıyorsa, illa da ortak gezi diye uğraşmayıp, "bu tarihte A ve B arkadaşlarla şuraya gidiyoruz, katılmak isteyen olursa oradayız" diyerek mesajı "haftasonu neredeyiz" topiğine yazalım, bu türden kararsızlık durumları da yaşamayalım... Ne dersiniz?

Karavancı arkadaşlar arkasında yoldan dolayı gelemeyecek kimseyi bırakmayı istemiyor.

Şuana kadar çok fazla toplandığımız söylenemez tanışma ve geliştirme açısından bu buluşmalar önemli.

Şuraya mı burayamı gidelim diye sorarak,farketmez cevabı alındığında sonra gidilecek yer konusunda taviz vermemek yoldan dolayı gelmeme ihtimali olan arkadaşlara karşı haksızlık olur.

Herkesin kendine göre kriterleri var kimsede o kriterlere birşey demez,dememesi lazım ,bu yüzden herkes bu noktadan sonra fikrini söylesin gelecek olan gelsin.3200 kg lık aracı bu yoldan çıkarmaya çalışmak biraz haksızlık olur.Bende connectle heryere gelmeye çalışırım ,batarsam biri çıkarır arabanın içide bomboş zaten.Büyük bir karavanın içinde olduğunuzu düşünün ona göre karar verin,bence.

mayıstosböce' Alıntı:
Karavancı arkadaşlar arkasında yoldan dolayı gelemeyecek kimseyi bırakmayı istemiyor.

Şuana kadar çok fazla toplandığımız söylenemez tanışma ve geliştirme açısından bu buluşmalar önemli.

Şuraya mı burayamı gidelim diye sorarak,farketmez cevabı alındığında sonra gidilecek yer konusunda taviz vermemek yoldan dolayı gelmeme ihtimali olan arkadaşlara karşı haksızlık olur.

Herkesin kendine göre kriterleri var kimsede o kriterlere birşey demez,dememesi lazım ,bu yüzden herkes bu noktadan sonra fikrini söylesin gelecek olan gelsin.3200 kg lık aracı bu yoldan çıkarmaya çalışmak biraz haksızlık olur.Bende connectle heryere gelmeye çalışırım ,batarsam biri çıkarır arabanın içide bomboş zaten.Büyük bir karavanın içinde olduğunuzu düşünün ona göre karar verin,bence.

Bülent abi olayın özünü anlattı. Aynen katılıyorum. Biz camper i batıtdık inanın traktör zor aldı. Yol temiz olsun araçlar üzülmesin. malun kalbimizin biri o araçların içinde atıyor. :smiley:

Ben Cem Babadağ tarafındayım (ne tesadüftür ki tüm alıntıları da benim yazılarım)

Bence Cem Babadağ "illede çamura batalım, rezil rüsva olalım" demiyor ki, yeterki bir yerlere gidilsin, doğayla başbaşa olalım diyor. (Öyle di mi?? )

Zira bende (alıntılarımdan anlaşıldığı üzere) hep bir bahanelerle bir yerlere gidilememesinden şikayetçiyim. Geçmişe bakılırsa da hep lafta kalmış organizasyonlar yapılmış.
Bülent Bey'e de katılıyorum, bile bile çamura girilmez, ama şu mevsim öylesine güzel bir mevsim ki, doğanın uykusunun son halleri yaşanıyor. Bugün yarın uyanacak, kar kalakcak, soğuk kalmayacak. Zaten soğuk havada konaklamayı sevmeyenler gelmiyor, gelmeyecekler. Ama yolu güzel diye gidip maltepe sahil yolunda konaklamak ta istemem doğrusu.

Sonuç olarak, amaç bir arada doğayla başbaşa kalabilmek değil mi? Öyleydi böyleydi, soğuktu kardı kıştı diyerek yazı'ı getireceğiz. Bu seferde "benim aracım hararet yapacak, klimam yok, camım açılmıyor, sinek oluyor" gibi bahaneler oluşacak.

Bence orası burası farketmez, yeter ki bir yere gidelim, bahanesiz...

Sevgiler

bence bu konuşmalar bahane diye algılanmasın, katılımı arttırma çabaları diye düşünelim, yer konusunda problem yok sadece bir B planı olsun baktık inönü yaylasına çıkamıyoruz zorlamanın bir anlamı yok hemen B planını devreye sokalım,
bende aynı düşüncedeyim bir yere gidelim gidelim ama off road'da yapmayalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri