Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,861

Nereye gidelim?

• Ýnönü Yaylasý (çýkamazsak yakýnlarda bir yer)

Kullanılan: 9 50.0%
  • Sülüklügöl

Kullanılan: 0 0.0%
  • Poyrazlar

• Kuzuyayla (çýkamazsak yakýnlarda bir yer)

Kullanılan: 2 11.1%
  • Hepsine uyarým

Kullanılan: 7 38.9%
  • Diðer

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir)

Cenk hocam,
Orası daha çok, restorantın otoparkı mantığı ile çalışıyor. Yola çok yakın ve gürültülü ve dostların amacı akşam yemeği yemek değil gibi . İnsanlar daha çok doğada olmak istiyorlar, doğru mevsim olsa, yayla en doğrusu ama... Gene doğada olalım ama düzlükte olalım derim.

Etiketler

Sevgili Oguz Bey,
Dogrudur UKKF de okumustum acildigini hic gitmedim, secenekler azalıyor o zaman belki Poyrazlar dusunulebilinir yada Sapanca kenarında uygun bir alan olabilir ( yada The Cozz :smiley: )

cengo1965' Alıntı:
Sevgili Oguz Bey,
Dogrudur UKKF de okumustum acildigini hic gitmedim, secenekler azalıyor o zaman belki Poyrazlar dusunulebilinir yada Sapanca kenarında uygun bir alan olabilir ( yada The Cozz :smiley: )

Sapanca Golu Bursali dostlara cok mu uzak acaba?

Kandıra kerpeye ne dersiniz? Kerpenin ğirişinde otel var hemen solundandakiyoldan 3 km ilerde ömerağzı kampı var önü deniz çok güzel bir koy yeterince geniş bir alan arkasında çam ormanları var.Yoluçok güzel ve sakin bir yer.Kapalı alanı yok yakınında alabalık tesisleri var bilgilernize.

Yonetim karar verene kadar sayin sayabildiginiz kadar. Abanta ne dersiniz?

Ben dedim, bu iş patlaaaar... :smiley:

Yönetim "şuraya gidiyoruz" demez ise bu iş sarpa sarar. Herkes birşeyler önerecek ve hiç kimseye uymayacak.

CEM BEY,

Lütfen bir yer önerin, hemde çabucak. "Gelen gelir" denek durunundayız bence, yoksa hiçbiryere gidilemeyecek...

Metin bey,
Patlayan bir şey yok. Sadece hava şartları nedeni ile lokasyon değişikliği var. Yönetim bu konuda gereken çabayı gösteriyor merak etmeyin. En kısa zamanda herkese mantıklı gelecek bir rota
belirlenecektir.

15 gun once Abant'a gittim, kamp kapalıydı yollar cift serit yapılacak diye heryer kazılmıs durumdaydı tavsiye etmem. Yalova taraflarını dusunelim Trilye falan...

Haftasonu gidilecek yer konusunda bir gelişme varmı son karar nedir ?

Sayın Cenk herkes son fikirlerini söylüyor sanırım bugün akşama kadar Cem tarafından açıklanacak.

Hayırlısı bakalım.

'' Sevgili dostlar, daha önce belirttiğimiz nedenler dolayısıyla İnönü Yaylası gezisini ileri bir tarihe ertelemiş bulunuyoruz.
Vardığımız ortak karar neticesinde yeni rotamız Kerpe-Kefken-Cebeci olacaktır.
Kandıra yolu İzmit çıkışında ekmek-su vs. son alışverişimizi yapabileceğimiz ilk noktada saat 10:30 gibi buluşulacak, konvoy olarak devam edilecektir. Elbette uygun olanlar önceden İstanbul Mehmetçik vakfı Opet'te buluşup gelebilir.

Kamp alanı olarak nokta bazında yer tarifi vermeyi çok isterdik ancak yakın zamanda gidip kamp yapan hiç kimseden doyurucu bilgi alamadık. Yol üzerinde yeterli açıklıkta ve uygun koşullarda bir çok yer olduğu bilinmekte. Uygun yeri bulduğumuz anda kampımızı atacağız. Kerpe'ye varmadan Sarısu plajı ve sayın HEREKELİ'nin önerdiği Ömerağzı kampı denenebilir. Bölgedeki kampinglerden biriyle yaptığımız telefon görüşmesinde kampingin kapalı olduğu ama bizim için açabileceğini öğrendik. Kamp alanının nitelikleri konusunda ise doyurucu bilgi alamadık. Fiyat vermek istemedi ancak cüzi bir ücret karşılığı anlaşabileceğimizi düşünüyoruz.

Eğer mümkün olup Cuma'dan öncü keşif kolu gönderebilirsek ayrıca duyurulacaktır.''

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51550.new#new

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri