Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,845

Nereye gidelim?

• Ýnönü Yaylasý (çýkamazsak yakýnlarda bir yer)

Kullanılan: 9 50.0%
  • Sülüklügöl

Kullanılan: 0 0.0%
  • Poyrazlar

• Kuzuyayla (çýkamazsak yakýnlarda bir yer)

Kullanılan: 2 11.1%
  • Hepsine uyarým

Kullanılan: 7 38.9%
  • Diðer

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir)

Bu yolda kisisel tercih hakkimi kullaniyorum yokum arkadaslar. Arabayi daha tanimiyorum. Yeni bir surprize gerek yok. Bu kar gozumu korkuttu zira.

Etiketler

zincir olsun korkmaya gerek yokk kimse yolda kalmazz

insel' Alıntı:
Bu yolda kisisel tercih hakkimi kullaniyorum yokum arkadaslar. Arabayi daha tanimiyorum. Yeni bir surprize gerek yok. Bu kar gozumu korkuttu zira.

Bende aracımı zorlamak istemiyorum. Trak dediği yer 10 - 15 arabayı alabilecek bir alan olmaya bilir. Zemin çimen. Düz olan bile olsa takılırız. Araçlar ağır. Bence ivedi bir şekilde plan yapalım.
Kış kampı güzel fakat bu kadar araçla zor olur fikrindeyim. İki araç olsak bir araçta toplanırız. Ama kalabalığız ve ısınma sistemi olmayan arkadaşlar var. Onlar zorlana bilir.
Durumu tekrar değerlendirelim derim ben. 4x4 Araçların gittigi zeminde oluşacak çukurlara bizim araçlar aturur kalır. Evimin yakınında ( olimpiyat stadı ) cevresinde bir akşam takıldık jeep lerle 6 saat tırmaladık. Arkadaşlar geldi aldı bizi. Sonuçta gidilecek yer yayla. :smiley:

adrenalim' Alıntı:
zincir olsun korkmaya gerek yokk kimse yolda kalmazz

Araçlar çok ağır. Birde zincir takmak bizi ugraştırır. Bende zincir yok. Alsak araba bu ağırlıkla onu koparır. Koparmasa bile aracın yürürüne zarar veriyor.

1. Resimdeki yerde kesin bizim araçlar takılır.

Arkadaşlar, hava ve yol koşullarının beklentilerimizin dışında olumsuz gelişimi nedeniyle ''karavan yönetim'' olarak rotamızı değiştirme kararı aldık.

İmkansız değildi. Belki çıkabilirdik... Ama fotoğraflardan görüldüğü üzere sıkıntılı, araçlar, ailelerimiz ve hatta kendimiz için tehlikeli olabileceği de açıktı. Yol muhalefetini bir kenara bıraksak bile fotoğraflardan yaylanın da su içinde yüzdüğü açıkça görülmekte. (Yeri gelmişken fotoğrafları bizimle paylaşan ''Mürselim'' arkadaşımıza sonsuz teşekkürler...) Yol sıkıntısının ardından en azından kamp ortamının keyifli olması gerektiği konusunda fikir birliğine vardık. İnönü yaylası programının daha uygun koşullarda ileride ''mutlaka'' yapılması kaydı ile;

''Karavan yönetim'' olarak daha uygun bir yer belirlemeye çalışıyoruz. Yeni bir oylama için ne yazık ki yeterli zaman yok... Gezi için zamanını programlayan arkadaşlardan ricamız, en azından programlarında değişiklik yapmayıp yeni rotayı beklemeleri yönünde olacaktır...

orsaalabanda' Alıntı:
Arkadaşlar, hava ve yol koşullarının beklentilerimizin dışında olumsuz gelişimi nedeniyle ''karavan yönetim'' olarak rotamızı değiştirme kararı aldık.

İmkansız değildi. Belki çıkabilirdik... Ama fotoğraflardan görüldüğü üzere sıkıntılı, araçlar, ailelerimiz ve hatta kendimiz için tehlikeli olabileceği de açıktı. Yol muhalefetini bir kenara bıraksak bile fotoğraflardan yaylanın da su içinde yüzdüğü açıkça görülmekte. (Yeri gelmişken fotoğrafları bizimle paylaşan ''Mürselim'' arkadaşımıza sonsuz teşekkürler...) Yol sıkıntısının ardından en azından kamp ortamının keyifli olması gerektiği konusunda fikir birliğine vardık. İnönü yaylası programının daha uygun koşullarda ileride ''mutlaka'' yapılması kaydı ile;

''Karavan yönetim'' olarak daha uygun bir yer belirlemeye çalışıyoruz. Yeni bir oylama için ne yazık ki yeterli zaman yok... Gezi için zamanını programlayan arkadaşlardan ricamız, en azından programlarında değişiklik yapmayıp yeni rotayı beklemeleri yönünde olacaktır...

bencede doğru karar, sesizce izliyordum ama içimden de bu kadar katılımcıyı yakalamışken daha düz ve ulaşılabilir bir noktada buluşsak daha iyi olacak diye geçiriyordum, havalar düzelince yine çıkarız inönü yaylasına

Rotayı değiştirmek doğru hareket diyebilirim. Ama bu kadar gaza geldik. İptali neden ?. Daha düz sorunsuz elk olan biryere gidilebilir. Kapalı bir yeri olan bir yer olur. Gece oturulur . Sahbet muhabbet edilir. İptal etmektense ratayı değiştirsek daha iyi olur bence.
Bursadan gelen arkadaşlara uzak olabilir belki ama istanbuldaki arkadaşlar yakın bir yerde kamp yapmak mümkün bence.

Arkın, iptal etmedik zaten. Yalnızca rotayı değiştireceğiz ;)

Arkadaslar,
Kuzuyayla diyorum ulasım kolay yol fena degil ne dersiiniz?

Yayla olmazsa olmaz mi diyorsun Cenk? . :D

Sapanca gölü kenarları olmazmı ne dersiniz ?

Insel, daga cıkılıamayacagına göre yayla en uygunu sanırım :smiley:
Saka bir yana bugun Kocaeli'nden bir arkadasimla gorustum yol oldukca iyiymis, haftasonu program yapılacaksa dusunulebilir bence.

Gezenbilir dostlarının 16 Nisan 2007 Kuzuyayla gezilerinden fotoğraflar ..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6280.msg27126

Yayla gezileri için daha zamanın erken olduğunu düşünüyorum. (Arazi araçları hariç :smiley:

Sapanca'da yeni acilan "Sakarya Park" var kapalı alanda var galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri