Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,089

Nereye gidelim?

• Ýnönü Yaylasý (çýkamazsak yakýnlarda bir yer)

Kullanılan: 9 50.0%
  • Sülüklügöl

Kullanılan: 0 0.0%
  • Poyrazlar

• Kuzuyayla (çýkamazsak yakýnlarda bir yer)

Kullanılan: 2 11.1%
  • Hepsine uyarým

Kullanılan: 7 38.9%
  • Diðer

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir)

Arkadaşlar ismi geçtiği için 3 tane yer sunuyorum herkes fikrini söylesin,iki gün içinde çözelim.

1-İnönü yaylası-çıkılamazsa o civarda bir yer

2-Poyrazlar

3-Sülüklü göl

Sülüklü göl Bursa ya 247 km :smiley: ama gitmeyenler için nefis bir yer.Havalar ısındığında gittiğinize pişman olacağınız bir yerdir(haftasonu çok kalabalık olur İstanbul dan otobüslerle insanlar gelir,yol başındaki köyde inip yürüyerek göle kadar gezerler,bunu kışın karda bile yaparlar).Büyük araçları olanlar ,giden arkadaşlardan bilgi alsın.Yol genelde iyidir.En son giden biri varsa bilgi versin

Etiketler

Bülent Yazıcı - İnönü-sülüklügöl

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar ismi geçtiği için 3 tane yer sunuyorum herkes fikrini söylesin,iki gün içinde çözelim.

1-İnönü yaylası-çıkılamazsa o civarda bir yer

2-Poyrazlar

3-Sülüklü göl

Sülüklü göl Bursa ya 247 km :smiley: ama gitmeyenler için nefis bir yer.Havalar ısındığında gittiğinize pişman olacağınız bir yerdir(haftasonu çok kalabalık olur İstanbul dan otobüslerle insanlar gelir,yol başındaki köyde inip yürüyerek göle kadar gezerler,bunu kışın karda bile yaparlar).Büyük araçları olanlar ,giden arkadaşlardan bilgi alsın.Yol genelde iyidir.En son giden biri varsa bilgi versin

En son sıkışacağımız alternatif olarak (B planı olarak) YAYLA TURİSTİK TESİSLERİNİ öneriyorum. Bolu - Gerede arasında ormanın içerisinde bir Mo-Camp'tır. Araç dışında konaklamak isteyenler için, içinde odun sobası olan küçük bungalov evlere sahiptir. Aracında kalamayacaklar için bu evler alternatif olabilir. Umarım ihtiyacımız olmaz, keyifle gideriz istediğimiz yere.

Mevsim gerçekten çok uygun, biz şimdi gidecek yer bulamıyoruz ya, asıl yazın görün kararsızlığımızı. Zira bir çok yer panayır yeri gibi olacak. O sebeple şimdi keyfini sürelim.

Yer olarak hiç farketmez. Ama İnönü yaylasını merak etmedim desem yalan olur. Sülüklü göl ve sünnet gölüne yıllar önce, karlı ve soğuk bir şubat günü, basit bir binek araç ile hiç kasmadan tırmanmıştım. Yol o zaman mıcırlı idi. Kar lastiğim bile yoktu. 2 araba tıngırı mıngırı çıkmıştık. Yine rahatlıkla çıkılabilir inancındayım.

yayla.jpg

sunulan üç yeride gidip görmek nasip olmadı onun için ben toplu karara uyacağım

1-Bülent Yazıcı-Mayıstosböce--- inönü-sülüklügöl

2-Levent-Buralpdi inönü-sülüklügöl-poyrazlar

Sülüklü göl - Bursa için google maps iki farklı rota veriyor. İkisi de kulağı ters taraftan tutmaktan farksız. Km. bilgisi doğru olabilir ama yollar sıkıntılı ve her ikisi de 4 ile 4 buçuk saat sürüyor. Gidiş-dönüş 9 saatimiz yolda geçecek demektir. Bu da ancak c.tesi gecesi ateş başı sohbete katılıp ertesi sabah geri dönmemiz anlamına geliyor :(

orsaalabanda' Alıntı:
Sülüklü göl - Bursa için google maps iki farklı rota veriyor. İkisi de kulağı ters taraftan tutmaktan farksız. Km. bilgisi doğru olabilir ama yollar sıkıntılı ve her ikisi de 4 ile 4 buçuk saat sürüyor. Gidiş-dönüş 9 saatimiz yolda geçecek demektir. Bu da ancak c.tesi gecesi ateş başı sohbete katılıp ertesi sabah geri dönmemiz anlamına geliyor :(

Başlığa uygun hareket edip, inönü yaylası öneriyorum :smiley:

Anket ekledim. Oyumu İnönü olarak kullanıyorum. Diğer seçeneğini işaretleyenler lütfen yer ismini de belirtsin. Katılımcı olmayanların oy kullanmamasını rica ediyorum. Fazla demokrasinin sonu anarşi olmaz umarım :D

daha öncede belirttiğim gibi hepsine uyarım seçeneğini işaretledim

2007 23 Nisan'da Oğuz Bey'in uğraştığı yerde ben de zorlukla çıkmıştım. Toprak donuk olursa rahat çıkılır. Ya da önerilen Pamukova yolu üzerinden de çıkılabilir. Yine de zemini iyi olan bir yere gitmek daha iyi olabilir. Arkın'la birlikte Poyrazlarda çimende bile batmıştık. Benimki hiç kımıldayamamıştı bile. Traktörle kurtardık. İnönü yaylasında eğer zemin kuru değilse, ağır araçlar yol kenarında konaklama yapmak zorunda kalabilir. Ben yine de çoğunluğun isteğine uyarım.

Bu anket çok güzel olmuş sağol Cem.

İnönü tercihim ama her yere uyacağımı işaretledim. Çıkan sonucu değerlendirerek Karavan Yönetimimiz karar versin, biz de uyalım derim.

bahcecim' Alıntı:
Hepsine sırayla gidelim, Kuzu yayla sonradan çıkmış ama güzel duruyor.

İşte en takdire değer teklif... :D Aceleye mahal yok. Önce açılışı yapalım, sonra sırasıyla Soğucak, Çiğdem, Erikli, Delmece yaylaları ve Güzeldere var sırada ;)

dün gece dağlara kar yağdı arkadaşlarr :( :( :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri