Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,089

Nereye gidelim?

• Ýnönü Yaylasý (çýkamazsak yakýnlarda bir yer)

Kullanılan: 9 50.0%
  • Sülüklügöl

Kullanılan: 0 0.0%
  • Poyrazlar

• Kuzuyayla (çýkamazsak yakýnlarda bir yer)

Kullanılan: 2 11.1%
  • Hepsine uyarým

Kullanılan: 7 38.9%
  • Diðer

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir)

Evet Cavid hocam haklısınız,ayrıca coğrafya olarakta ortalarda bir bölge daha güneyi Bilecik bölgesinin havalarının baskın olacağı bir yer , rakım baya yüksek kuzeyi sapanca,hemen batısı körfez, eğer gidişimizden önce yağmur yağarsa toplu olarak gitmek daha mantıklı derim..Levent ve Haldun un sorunu pek olmaz.

Etiketler

Arkadaşlar, ben de bir aksilik olmazsa - cılardanım. Hoş bir aksilik olursa zaten gelinmez. Bence hava durumuna bakıp kendimizi yormayalım. Şeker değiliz ki eriyelim. Umarım kalabalık oluruz.

Haldun'la tanışmamıza vesile olan Temmuz 2007 İnönü yaylası gezimizde karavanımızda ısıtıcı
olmadığı için başta Mehmet hocam olmak üzere dostlardan topladığımız battaniyelerle
sabahı zor etmiştik. Havanın güneşli yada yağışlı olması iyi bir gün ve ateş başında hoş sohbet
vakit geçirmeye yarar,gece soğuğuna ve ayazına herkes önlemini alsın.
Levent

Sabırsızlanıyorum :smiley: Kar kampı yapamadık içimde kaldı. Bari bunu kaçırmasak...

güngör' Alıntı:
Haldun'la tanışmamıza vesile olan Temmuz 2007 İnönü yaylası gezimizde karavanımızda ısıtıcı
olmadığı için başta Mehmet hocam olmak üzere dostlardan topladığımız battaniyelerle
sabahı zor etmiştik. Havanın güneşli yada yağışlı olması iyi bir gün ve ateş başında hoş sohbet
vakit geçirmeye yarar,gece soğuğuna ve ayazına herkes önlemini alsın.
Levent

Bu sabah ne kadar güzel hava tatlı bir serinlik var dedim,eşimde ben sevmiyorum soğuğu dedi,aklıma yayla gezisi geldi,Levent hocam senin yazıyı gördükten sonra , amatör bir karavancıyı kaybetmemek adına eşimi getirmesem çok iyi olacak gibi,malum biz hala tenekenin içinde yatıyoruz.

arkadaşlar ağustos'da fethiye gölhisar'da baraj gölünde kamp yaptık sabah olsun diye dualar ediyorduk, çadırın içinde birbirimize sarılmış uyku tulumlarının içinde çenemizin takırtısından uyuyamıyorduk ;D
aracında ısıtıcısı olmayan herkes tedbirini alsın, neticede yayla orası sıcak su torbalarınızı almayı unutmayın

Alkol sobamı da denemiş olurum bahaneyle,camı hafif açık bıraktım mı tamamdır.yatarken sucuk ,aaa ya sucuk kelimesini hiç kullanmadığımı farkettim,sanırım bilinçaltım -beyindeki sucuk lobu- ya aksilik çıkarsa diye kendini sucuğa kapatmış :smiley: ufaktan sucuk stoğuna başlayayım..

Daha önce bu mevsimde İnönü yaylasına çıkan varmı arkadaşlar?
Yol tamamen toprak olduğundan eriyen karlardan geçilmez halde olabilir. Dikkatli olmak lazım.

Aşağıda daha önce yapılmış inönü yaylası gezisi var.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1372.0

Anakamp sitesinde rotalarla ilgili bilgiler var.
http://www.anakamp.org/rotalar.html

Özdal'ın hazırladığı İnönü yaylası yol notları da aşağıda.
[attachment=1]

Ekli dosyalar

• yol_notu_inonuyaylasi.pdf
    18.7 KB · Görüntüleme: 170

Soğuk olayının engel olacağı düşünülüyorsa isterseniz başka yere gidilsin...

taiga' Alıntı:
Soğuk olayının engel olacağı düşünülüyorsa isterseniz başka yere gidilsin...

Haldun en zor durumda olan sensin sen eğer başka yer dersen diyecek birşey yok ama farketmez dersen bence güzel fikir inönü-ercova oralarda ki neresi olursa..

mayıstosböce' Alıntı:
Haldun en zor durumda olan sensin sen eğer başka yer dersen diyecek birşey yok ama farketmez dersen bence güzel fikir inönü-ercova oralarda ki neresi olursa..

Bülent hocam,

Benim açımdan en ufak sorun yok...
Tarihi de yeri de öneren benim...
Ailecek alışkınız bu tür havalarda kış kampına...
Lakin herkes nedense bu soğuk olayından aşırı tedirgin...
O yüzden benim hevesim kaçtı açıkçası...

Haldun, soğuk bende de bir sorun oluşturmuyor bir kar kampı gibi birşey de iyi olur diye düşünüyorum, ama yolun durumunu bilmiyorum. Beni düşündüren yol. 4 çekerli araçları olanları biraz yormamız gerekebilir. ;D
Zemin sertse hiç bir sorun da yaşanmayabilir. Rahatlıkla çıkılır.

Soğuktan yana benim de tedirginliğim yok. Ama yollar çamurluysa, Haldun hocam artık saplandığımızda bizi çekersin :smiley:

bence insanlar hazırlıksız yakalanmasın diye soğuk konusunda uyarı yapılıyor, rahatsız olunacak bir şey görmedim,
Haldun bey hevesiniz kaçmasın :smiley:

Bence her koşul olabileceğinin en iyisi olacak. Güzel şeyler hissediyorum bu gezi ile ilgili... Yol durumuna bağlı olarak (çöken, kayan yerler olması gibi...) kamp alanını daha aşağılarda oluşturabiliriz. Herkes rahat olsun. Çıkabileceğimiz en son nokta, en hantal, en ağır aracın çıkabileceği son yer olmalıdır. Aksi takdirde Haldun zirvede kamp yapar, bizler de 100m. aralıklarla yol kenarına diziliriz. :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri