Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,719
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

göreceksin fatih abi kim geçiyo kim kalıyo geçen sefer sen daha ateşin başından ayrılmadın

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

yunus seni iyi yetirmiş mehmet aynen onun gibi sende başlamışsın s.......... yarışına 8) 8) 8)

Aaaaa Atesin basi dedigin yerin bir asaleti var ama, lutfennn. yiyenbilir olayini kucumsemeyelim lutfen :smiley:

BRONCO' Alıntı:
yunus seni iyi yetirmiş mehmet aynen onun gibi sende başlamışsın s.......... yarışına 8) 8) 8)
Bu yunus benmiyim anlamadım

yok abi hunter dan bahsediyo fatih abi : ))))))))))

BRONCO' Alıntı:

abi unutma ama bana ilk küçük hunter diyen sensin : ))))))

Kanyon_Jimny' Alıntı:
yok abi hunter dan bahsediyo fatih abi : ))))))))))
Sogol Kanyon_Jimny Mehmet yanlış anlamışım

kardeşim öle dedik ama arkasından allah sonunu benzetmesin diye duada ettik ;) Şansına küs tutmamış ama yol yakınken dön sen ;D
Kanyon_Jimny' Alıntı:

01- BRONCO ......................... CJ5 mtr,strep
02- Cagri_ali .......................... CJ6 (namıdeğer abbas)
03- Reis28 ............................ NİVA
04- hunter_34 ...................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
05- bull ................................ cj-8 siftah
06- Beatrix ........................... ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
07- serkann .......................... ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
08- evedilaz .......................... cj5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
09- Jyrays ............................ CJ5+XR650, herşeyimiz var
10- EmR_69 ......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11- cubs .............................. samurai
12- Enwer ............................ cj6
13- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15- Kanyon_jimny ................... jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri( diğeride kırıldı cuma yeni yaptırıcam)
16- hakanbusa ........................ nissan pathfinder
17- enko ............................... Gloper mtr
18- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
19- Wedat ............................. cj 5 mtr vinç
20- WranglerCem .................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21- doom .............................. .g.vitara
22- Mithatcan ......................... Mehmet abinin emri üzerine..
23- Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
24- eko ................................. hilüx
25- fatihoz66 ......................... G.vitara mtr/vinç/diflook(aksilik olmazsa)
26- yuysal .............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
27- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
28- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
29- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
30- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
31- Tugsan75..........................Toyota Landcruiser(mt lastik hariç,tam donanımlı)
32- Ömrümü7ler.......................Nissan pathfinder
33- Wolverine-Grand Cherokee...ZJ Difflock,Çeki Demiri ve iman gücü

iyi yağmur ve kar yağıyor... herkesin araçlar hazır mı?

ben gezen şeferden sonra arabaylı ormana gitmedim, ama XR 650 iki kere götürdüm! ;)

Yaa, ananne ve babanne ye sadece off-road araçlar gelsin... yada vinçleme paraylı! ;)

yürki nazar etme ne olure büyük konuşma sende kalıreeeee :smiley:))))))

fatih abi yazın başından beri çamura girmiyon kalkıyorsu
BRONCO' Alıntı:
n birde cj5 var diyorsun sen önce babaanneye sok arabanı okulun orayı çık ondan sonrada konuş anlıyalım seni ama sen asfaltta takılkıpta hala s.....k yarışı diyorsan pesssssss diyorum sana sen kendini daha iyi bilirsin bundan sonra sana gazzzz fatih abi dicemmm:smiley:))))yaw birde konuşuyon falla baqq asfaltcı s eni yazık o cj ye beaaaa çamuru özlüyor senin yaptığın vicdansızlık arabaya resmen eziyet ediyon çamura sokmamakla değilmi yaaaa:smiley:))))) seni gidi seniii ( ÇAĞRI ARABAM NERDEEE HEEEE ARABAMMMM HEEE TAMAM BURDAYMIŞ):smiley:)))))))) MUHAHAAAAA MUHAHAAAA

Yeğenlerim , kardeşlerim mümkünse yazışmalarda türkçemizi katletmeden devam edelim lütfen , sonra anlaşılamıyor yazdıklarımız , ya da yanlış yorumlanıyor , teşekkür ederim........... :smiley:

vay vay ortam baya kızışmaya başlamış hepimiz eglenmeye gidiyoruz herkez kala bilir herkez cekilebilir öncelikli kural bir engeli öndeki arac aşmadan arkadaki arac etaba girmesin yoksa trafik oluşuyor Hafta sonları için belli bir bölgede off road aracları için degişik engellerden oluşan bir etap hazırlayıp aracları sınıflarına göre etiketleyip o etaplarda oyun ve yarış tadında bir olay gercekleşse cok iyi olacakta hatta bazı arkadaşlar bu işle citti şekilde ugraşı yorlardı

Kanyon_Jimny' Alıntı:
hay dilimi eşşek arısı soksaydıda demeseydim nerden bilecektim bu kadar benzeyeceğini 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri