Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,635
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Mito sen çamura bulandın bi kere mehmet abinin emri filan hikaye aslında senin içinde var o çamura bulaşmak ama aşamadın daha rahat bırak içindeki offroadcıyı fatih abi gibi olma ;D Aslında fatih abidede varda biraz ... ;D saklıyo ;D ;D dimi fatih abi ;D

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

lastik bakıyorumda kumho mt lastik buldum tavsiye edermisiniz.

01- BRONCO ......................... CJ5 mtr,strep
02- Cagri_ali .......................... CJ6 (namıdeğer abbas)
03- Reis28 ............................ NİVA
04- hunter_34 ...................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
05- bull ................................ cj-8 siftah
06- Beatrix ........................... ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
07- serkann .......................... ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
08- evedilaz .......................... cj5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
09- Jyrays ............................ CJ5+XR650, herşeyimiz var
10- EmR_69 ......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11- cubs .............................. samurai
12- Enwer ............................ cj6
13- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15- Kanyon_jimny ................... jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri( diğeride kırıldı cuma yeni yaptırıcam)
16- hakanbusa ........................ nissan pathfinder
17- enko ............................... Gloper mtr
18- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
19- Wedat ............................. cj 5 mtr vinç
20- WranglerCem .................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21- doom .............................. .g.vitara
22- Mithatcan ......................... Mehmet abinin emri üzerine..
23- Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
24- eko ................................. hilüx
25- fatihoz66 ......................... G.vitara mtr/vinç/diflook(aksilik olmazsa)
26- yuysal .............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
27- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
28- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
29- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
30- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
31- Tugsan75..........................Toyota Landcruiser(mt lastik hariç,tam donanımlı)
32- Ömrümü7ler.......................Nissan pathfinder
33- Wolverine-Grand Cherokee...ZJ Difflock,Çeki Demiri ve iman gücü

kumho aman bulaşma ;D
eko' Alıntı:

cagri_ali' Alıntı:
Mito sen çamura bulandın bi kere mehmet abinin emri filan hikaye aslında senin içinde var o çamura bulaşmak ama aşamadın daha rahat bırak içindeki offroadcıyı fatih abi gibi olma ;D Aslında fatih abidede varda biraz ... ;D saklıyo ;D ;D dimi fatih abi ;D

çağrı senin 3,5 biraz büyümüş gibi 4 olmuş galiba :D

Yazın üstünü açıp 31 lastikleri taktinmı daha bi tatlı oluyor kumsalların babası ;D
Mithatcan' Alıntı:
çağrı senin 3,5 biraz büyümüş gibi 4 olmuş galiba :D

cagri_ali' Alıntı:
o zman iki konvoy yapalım arabasını sevenler çamura girmeden offroad yaparak ewe temiz dönmek isteyenler konvoyu konvoy başı fatih abi ve mito ;D

ikincisi offroad yapmak isteyenler konvoyu konvoyun başına ben ;D

Hatta fatih abi le yağveri mitocan gitsin ateşi yaksın mangalı hazırlasın çiğ köftesini yapsınlar biz offroadı bitirince gidelim direk yameğimizi yiyelim ;D
neyse kardeş okuduğundan ne çıkardın pek anlamadım ben offroad yapmayalım dediğimi sanmıyorum ben sadece güzel bir organizasyon olsun diye tavsiyede bulundum iyi yönleri konuşulsun istedim hepsi bu ,40 - 50 araç direk offroad yapmaya kalkarsak sonucu düşünmek bile istemiyorum 10 araçla 5 saat 5 metrelik bir rampada uğraştık hatırlatırım

BRONCO' Alıntı:
neyse kardeş okuduğundan ne çıkardın pek anlamadım ben offroad yapmayalım dediğimi sanmıyorum ben sadece güzel bir organizasyon olsun diye tavsiyede bulundum iyi yönleri konuşulsun istedim hepsi bu ,40 - 50 araç direk offroad yapmaya kalkarsak sonucu düşünmek bile istemiyorum 10 araçla 5 saat 5 metrelik bir rampada uğraştık hatırlatırım

ya fatih abi bozma çocuğu heeee de geç abi olsun biz offroad her zaman yaparız :smiley:

fatih abi sana bu konuda katılıyorum. şenlik tarzındada geçebilir bu kadar aracı ve insanı bir arada bulmak yeterlidir.. off-road yapılır ama herzaman bu kadar kalabalığı bulamayabilirizde. gruplandırılırsa oda bir fikir ama neticesi ne olur yapıldığında görebiliriz ancak.

yok o bozulmaz bozulsada yedek parçası bol 8) 8) 8)

ömrümü7ler' Alıntı:
fatih abi sana bu konuda katılıyorum. şenlik tarzındada geçebilir bu kadar aracı ve insanı bir arada bulmak yeterlidir.. off-road yapılır ama herzaman bu kadar kalabalığı bulamayabilirizde. gruplandırılırsa oda bir fikir ama neticesi ne olur yapıldığında görebiliriz ancak.
önce şenlik sonra da offroad bence çok güzel olur uzun sürede konuşulur bölgeyi çok iyi bilen abilerimiz var şuanda listede isimleri yok isteyen hardd isteyen soft takılır soft değimiz yerde bile takılacak araçlar var içimizde tabi o günkü hava şartlarıda önemli

Fatih abi yedek parça demişken bnim 3,5 un 4. pistonunu bulalım ;D
BRONCO' Alıntı:
yok o bozulmaz bozulsada yedek parçası bol 8) 8) 8)

01- BRONCO ......................... CJ5 mtr,strep
02- Cagri_ali .......................... CJ6 (namıdeğer abbas)
03- Reis28 ............................ NİVA
04- hunter_34 ...................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
05- bull ................................ cj-8 siftah
06- Beatrix ........................... ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
07- serkann .......................... ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
08- evedilaz .......................... cj5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
09- Jyrays ............................ CJ5+XR650, herşeyimiz var
10- EmR_69 ......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11- cubs .............................. samurai
12- Enwer ............................ cj6
13- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15- Kanyon_jimny ................... jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri( diğeride kırıldı cuma yeni yaptırıcam)
16- hakanbusa ........................ nissan pathfinder
17- enko ............................... Gloper mtr
18- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
19- Wedat ............................. cj 5 mtr vinç
20- WranglerCem .................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21- doom .............................. .g.vitara
22- Mithatcan ......................... Mehmet abinin emri üzerine..
23- Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
24- eko ................................. hilüx
25- fatihoz66 ......................... G.vitara mtr/vinç/diflook(aksilik olmazsa)
26- yuysal .............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
27- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
28- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
29- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
30- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
31- Tugsan75..........................Toyota Landcruiser(mt lastik hariç,tam donanımlı)
32- Ömrümü7ler.......................Nissan pathfinder
33- Wolverine-Grand Cherokee...ZJ Difflock,Çeki Demiri ve iman gücü

cagri_ali' Alıntı:
Fatih abi yedek parça demişken bnim 3,5 un 4. pistonunu bulalım ;D
dayının yanına gidecem sorarım o bulamazsa kimse bulamaz

eko' Alıntı:

bir tür intihar derim. hele kazara asfaltta ve yagıslı havada ise tam kamikaze...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri