Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,583
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

isteyen girebilir com olarak sunacağız anneanne ve babaanneyi............... ;D

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Zaten öyle olacak, birakacagiz yasasinlar...
ben bol bol video cekecegim....!
Yemezler...... :smiley:

O yokusun bir girisi varda nedense cikisi yok.......!!!!

ergun abi emin oldugum tekşey bu gezi çok konuşulacak çok olaylı ve kırankırana olucak

ergun abi ben o yokuşun girişinide sonunuda gördüm bir keresindede sonundan başladım girişini gördüm ama arkadaş göremeyince gece saat 00,01 den ertesi gün saat 16,00 kadar 2 aracı çıkarmakla uğraştık bilmiyorum mesaj alındımı:DDD:smiley:))))

Valla ben son zamanlarda katildigim her gezide bir yerleri ya kirdim yada patlattim,,,,,!
Biraz ara versem diyorum....!
Sanayideki usta bu geziyi duyunca evine Plazma TV taksidine girmis....!
9 Mart`ta teslim alacakmis.... :smiley:

bilmiyorum valla ergün abi ben çamur diyorum off-road diyorum adrenalin diyorum babaanne diyorum anneanne diyorum sonrada yemek diyorummmmm:smiley:))))))))))))

Yeeemmeeeeezzzlleeeerrrrrrrrr......! :smiley:

beatrix' Alıntı:
Valla ben son zamanlarda katildigim her gezide bir yerleri ya kirdim yada patlattim,,,,,!
Biraz ara versem diyorum....!
Sanayideki usta bu geziyi duyunca evine Plazma TV taksidine girmis....!
9 Mart`ta teslim alacakmis.... :smiley:

valla ergun abi senin usta bu plazmayı peşin alabilir bu gezinin atmosveri öyle gözüküyo :smiley:

canım meseleyi bu kadar büyütmeye gerek yok üç -dört adet kırıcı noktamız var anneanne,onun çarprazındaki kanallı iniş ,babaanne ve koltuk

salın azanları tepinsinler Erguuuun çek videoları bol bol ............ :smiley:

ergican abi bence koltuklar okadar kırıcı d eğil daha koltukta kırılan araç olmadı bilinçli olunursa bence kırılan olmaz batıldığında çırpınmak yerine vinçlenilirse araçlar bence problem yok tabi babaannede vinçlenecek yer yok sadec vinci olanlar vinçleye bilir olmayanlarda geriden ancak çıkarıla bilir gerçi mog var sorun olmaz gibi ama bakacazzzz artık değilmi

tamam yeğenim işte bu kriterler ışığı altında araç sınıflaması ve guruplaması yaparak hareket edeceğiz..... :smiley:

ne yani....!
digerlerine; " hadi cocuklar, siz arka bahcede oynayin" mi diyeceksiniz.... :smiley:

beatrix' Alıntı:
Yeeemmeeeeezzzlleeeerrrrrrrrr......! :smiley:

Aynen oyle valla. O geziden sonra ben de sanayi fonuna yatirim yaptim. Yemezler....

Babaannenin kiyisina gelmistim bir kere. Belki bir dener, yemezse yukardan asagiya inerim. Zaten bu kadar aracla bol bol muhabbet olur... :smiley:

canım arka bahçede oynamasınlar da arka yoldan turlasınlar ufak ufak .............. ;D

SAVUL ANANE BABAANNE BEN GELİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMM !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri