Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,450
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Sanada günaydın Hunter.. tavan hazır mı...bak balık getiriyorum ona göre...
[/quote]

xxxL balık tavam mısır unum ve tereyağı hazır durumda her zamanki gibi :smiley: :smiley:

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

herkese günaydın ,hayırlı günler ,şu an Ayazağa'da sıkı bir yağmur var adeta çamurla karışık yağıyor ....... :smiley:

Ergun kardeşim gelecek olan varsa zaten yazını görecektir cevaplar artık sen rahat ol ......... :smiley:

eeg52' Alıntı:
herkese günaydın ,hayırlı günler ,şu an Ayazağa'da sıkı bir yağmur var adeta çamurla karışık yağıyor ....... :smiley:

Ergun kardeşim gelecek olan varsa zaten yazını görecektir cevaplar artık sen rahat ol ......... :smiley:

heyoooo yağmur varsa arabam yıkanıyor demektir eve telefon açıyımda frontiye duş jeli versinler :D:d:D:D:smiley:))))

öleden sonra çıkıp bir keşif yapacam son durum nedir

BRONCO' Alıntı:

Sen sonunda kalacaksın oralarda biz daha gelmeden, dikkat et..! :smiley:

hunter_34' Alıntı:
heyoooo yağmur varsa arabam yıkanıyor demektir eve telefon açıyımda frontiye duş jeli versinler :D:d:D:D:smiley:))))

sadece üst yıkama oluyor bari söylede frontiyi alt üst etsinler altkısmı da temizce yıkansın............ ;D

BRONCO' Alıntı:

kilit takıldı mı Fatih pek riske girme yukarılarda zira sıkı yağıyor rahmet..... :smiley:

Sağnak yağış ve mangal, hadi bakalım....:smiley:

beatrix' Alıntı:
Sağnak yağış ve mangal, hadi bakalım....:smiley:

bu yağmurda mangal olayı ormanlı sahildeki gibi bir barınak gerektirir ,ah ormanlı ah .... :smiley:

ergün hocam gel beraber gidelim senin araba bitmiştir, yollara alışsın tanışsın 8)

eeg52' Alıntı:
kilit takıldı mı Fatih pek riske girme yukarılarda zira sıkı yağıyor rahmet..... :smiley:
abi ben kalmam sen bilirsin araba az bişey zorlandımı hemen yön değiştiririm

ergican abi kilit olayı.............. ?

BRONCO' Alıntı:
ergican abi kilit olayı.............. ?

fazla riske girmeyeceğini biliyorum da gene de uyarayım dedim , kilit olayına da gireceğim falan diyordun yoksa ben yanlış mı anladım ya da okudum , belki de öyle olmuştur ; esas konuyu bu gün halledersin (iletişim cihazın).......... :smiley:

ergican abi eğer yağmur yağdıysa donanımsız araçları bence hiç ormana sokmayalım dün akşam berbattı şimdi yağmurdan sonra iyice balcık olmuştur koltuğun çıışındaki yokuş zaten sırf balçıktı oradan araçların çıkacağını hiç sanmıyorum yada ineceğini

Kemerburgazda güzel sağnak yağyıyor! :D

hunter_34' Alıntı:
ergican abi eğer yağmur yağdıysa donanımsız araçları bence hiç ormana sokmayalım dün akşam berbattı şimdi yağmurdan sonra iyice balcık olmuştur koltuğun çıışındaki yokuş zaten sırf balçıktı oradan araçların çıkacağını hiç sanmıyorum yada ineceğini

Evet aramızda çok fazlasıyla donanımsız araç olacak, sonra perişanlık ve fiyasko olmasın.
Madem tanışma toplantısına dönüştü olay kamp yerine kadar gidiş etabını iyi belirlemek lazım.
Yoksa daha ilk geçişte birkaç araba birkaç saati alabilir.
Haaa, sonra oradan sağlıklı bir ekiple esas sıkı etaba girilir, diğerleride kamp alanında bekler veya arabalara seyirci olarak misafir olur diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri