Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,448
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Hunterrr ne senin donanım yeter nede benim donanım... ama birkaç tane daha donanım lazım
( tava ve ızgara teli ) diger arkadaşlarda inşallah bu donanımlarını eksik etmezler..

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

cagri_ali' Alıntı:
Yunus sen tek geçer geçtin oraları aslında bu saatten sonra ön difransiyeli boşver sen koltuğu geçtin ya devam :smiley: bide dün akşam araba çamurda kayıp bize arılandım die şaka yapmasaydı :smiley: geri geri gidiyorsun önden çeker oluyor ileri gidiyon arkadan çeker oluyor .. etap süper olmuş zorlu standart araçları ve donanımlı araçları karma yapacaz ... fronti donanımlı araçalrın başı ;D
eyvallah çağrı kardeşim göz var nizam var değilmi yaa hakkını yememeklazım yiğidi öldür ama frontinin hakkını kimse yemesin gelll pazar gellllll frontiye mükafat olarak bugün castrol magnatec alıcam 5 lt :D:D:D

CANADALI' Alıntı:
Hunterrr ne senin donanım yeter nede benim donanım... ama birkaç tane daha donanım lazım
( tava ve ızgara teli ) diger arkadaşlarda inşallah bu donanımlarını eksik etmezler..
donanım tam canadalı problem yok yola devammm

yagmur güzel yagıyor etaplar şimdi harikadır birkac tanede su gecişi dolmuştur şimdi güzel olacak güzel

reis28' Alıntı:
yagmur güzel yagıyor etaplar şimdi harikadır birkac tanede su gecişi dolmuştur şimdi güzel olacak güzel
reis abi sen hiç merak etme harika bir su geçişi var biraz daha yağarsa yağmur araçlara dalma derside verebiliriz 1 metrenin üstününde:DD

beatrix' Alıntı:
Eyvaaaahhhhh....!
Bizim Grand'ların hiç havası kalmadı şimdi... :(
persenbe maslakta gordum arabayı senın ergun abi.

hunter_34' Alıntı:
reis abi sen hiç merak etme harika bir su geçişi var biraz daha yağarsa yağmur araçlara dalma derside verebiliriz 1 metrenin üstününde:DD

bende yarım şinorkel var gizli. Birde WD40 var arkayada bitane olmazsa bizim kayın jonsonu var onuda takarız yüzer

reis28' Alıntı:
Mithatcan arazide kulnılabilecek ne varsa getirin atv,spesyal,endru renk katar ortama hatta kıralama olayına bile girer günü kurtarırız
bende atv hazırladım getırıyoruz.

beatrix' Alıntı:
Ergican abim, ben üstüme düşeni yaptım, demek herkes kendi başına gitmek istiyor.....
ben okey dedım ya abı askolsunnnnnnnnnnn

ergun abi birhatsa sen bu araca bakarmısın almayı düşünüuorum alınabılirmi diyer arkadaşlarında görüşlerini almak isterim
simdiden teşekkürler
ttp://image2.sahibinden.com/photos/129/11786740_771685_2vpr129.jpg

poryaz' Alıntı:
ergun abi birhatsa sen bu araca bakarmısın almayı düşünüuorum alınabılirmi diyer arkadaşlarında görüşlerini almak isterim
simdiden teşekkürler
ttp://image2.sahibinden.com/photos/129/11786740_771685_2vpr129.jpg

Bence bayağı iyi görünüyor, biraz önce Deniz'in beni aradığı araba bumu?

ateş
can adalı
mithatcan
expres
eko
tuncay
yuzen_adam (koray)
wubıh ( hakan )

şu anda anadolu yakasından geliceklerin listesi bu kadar , lütfen konvoya katılmak istiyenler listeyi kopyalıyarak adlarını yazsınlar .paraz sabahı saat 8 de ankara asfaltı göztepede yeni açılan optimum alışveriş merkezinin yanında SHEELL benzin istasyonu var , hem yakıt almak için lpg ve benzin almak istiyenler için en uygun yer orası otoparkıda geniş alan olarak gayet rahat toplanırız

ateş
can adalı
mithatcan 'P' den 'D' ye geçmiyo :(
expres
eko
tuncay
yuzen_adam (koray)
wubıh ( hakan )

ne yapcam bilmiyorum :smiley:)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri