Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

şimdi arkadaşlar balıklar geliyormu ona göre hazırlık yapıcam yada nasıl olucak balık işi

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

hakan3005' Alıntı:
ergican abi ben 100 gr lık ekmek yaptırıcam pazar gunu ıcın en az 150-200 tane getırırım abii dursun usta bizim cşhazı tamamladıgımız zaman ben sana haber verırım.bir yerde gorusuruz.şimdi arabanın rot kolları kırık onları bulmaya calısıyoruz :smiley: birazda galeta grissini getırırım abı ne olur ne olmaz aralarda acıkanlar olur belki :smiley:

tamam Hakan kardeşim uygundur,bu arada geçmiş olsun hangi arabanın rot kolları kırık ?

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8

Kanyon_Jimny' Alıntı:
koltukta oldu galiba 2 saat önce

bir rahat dur be Mehmet ne haşarısın sen sabretsene biraz iki gün kaldı şunun şurasında , bari sağlam araçla girersin çamura... ;D

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8

hunter_34' Alıntı:
şimdi arkadaşlar balıklar geliyormu ona göre hazırlık yapıcam yada nasıl olucak balık işi

Can getireceğini yazmıştı ,sözünde durur kardeşimiz.. :smiley:

eeg52' Alıntı:
bir rahat dur be Mehmet ne haşarısın sen sabretsene biraz iki gün kaldı şunun şurasında , bari sağlam araçla girersin çamura... ;D
abi önünü görmeden paldır küldür gidiyo, mehmetim sen gece gezintilerine çıkma senin için sakncalı 8) 8)

BRONCO' Alıntı:
menfezdenmi geçtin orada nasıl oldu normalde olmaz

garanti menfezden geçmiştir zira ilk seferde de oradan geçmek istemişti hatırlarsan ... :smiley:

BRONCO' Alıntı:
abi önünü görmeden paldır küldür gidiyo, mehmetim sen gece gezintilerine çıkma senin için sakncalı 8) 8)

tavuk karası olmasın sakın ... ;D

yok sol taraftan geçiyodum baktım çıkamıyacağım sonra arabanın solunu sol rampaya çıkardım sağı aşağıda bıraktım eğimli gittim.

Kanyon_Jimny' Alıntı:
yok sol taraftan geçiyodum baktım çıkamıyacağım sonra arabanın solunu sol rampaya çıkardım sağı aşağıda bıraktım eğimli gittim.

1,5'' yükseltme daha attır sen anca kurtarırsın, bir de rot kolları muhafazası yaptır özel olarak .... :smiley:

(şaka şaka ..... ;D )

neyse ben kaçtım kalanlara iyi muhabbetler ,iyi geceler...... :smiley:

canım kardeşim olur böyle şeyler takma kafana

ateş
can adalı
mithatcan
expres
eko
tuncay
yuzen_adam (koray)

şu anda anadolu yakasından geliceklerin listesi bu kadar , lütfen konvoya katılmak istiyenler listeyi kopyalıyarak adlarını yazsınlar .paraz sabahı saat 8 de ankara asfaltı göztepede yeni açılan optimum alışveriş merkezinin yanında SHEELL benzin istasyonu var , hem yakıt almak için lpg ve benzin almak istiyenler için en uygun yer orası otoparkıda geniş alan olarak gayet rahat toplanırız.

herkeze günaydın millet hayırlı işler bol kazançlar öğrenci kardeşlerimizede allah zihin açıklığı versin okulu kırmayın heeeeee cıssssss:smiley:))))))))

beatrix' Alıntı:
Beylikdüzü'nden itibaren gelecek olanları ben toparlayıp Ayazağa buluşma noktasına getirebilirim.
TEM' den gitmek çok daha rahat ve mantıklı.
Sadece kaç araba olabileceğimizi bilmiyorum.

TOPLANMA YERİ: Güneşli MC DONALD'S önü (METRO GROSSMARKET arkası)
Saat : 8:15
Buradaki iki benzin istasyonundan ikmalde yapabiliriz....!

1- Beatrix ZJ Ergun Erakman

Ergican abim, ben üstüme düşeni yaptım, demek herkes kendi başına gitmek istiyor.....

hunter_34' Alıntı:
herkeze günaydın millet hayırlı işler bol kazançlar öğrenci kardeşlerimizede allah zihin açıklığı versin okulu kırmayın heeeeee cıssssss:smiley:))))))))

Sanada günaydın Hunter.. tavan hazır mı...bak balık getiriyorum ona göre...

Beylikdüzü'nden itibaren gelecek olanları ben toparlayıp Ayazağa buluşma noktasına getirebilirim.
TEM' den gitmek çok daha rahat ve mantıklı.
Sadece kaç araba olabileceğimizi bilmiyorum.

TOPLANMA YERİ: Güneşli MC DONALD'S önü (METRO GROSSMARKET arkası)
Saat : 8:15
Buradaki iki benzin istasyonundan ikmalde yapabiliriz....!

1- Beatrix ZJ Ergun Erakman
2-hunter_34

ah beaa ergün abi seni hiç yanlız bırakmaz bu ayzağa off-road grubu bende seninleyimmm :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri