hakan3005' Alıntı:ergican abi ben 100 gr lık ekmek yaptırıcam pazar gunu ıcın en az 150-200 tane getırırım abii dursun usta bizim cşhazı tamamladıgımız zaman ben sana haber verırım.bir yerde gorusuruz.şimdi arabanın rot kolları kırık onları bulmaya calısıyoruzbirazda galeta grissini getırırım abı ne olur ne olmaz aralarda acıkanlar olur belki
![]()
Kanyon_Jimny' Alıntı:koltukta oldu galiba 2 saat önce
hunter_34' Alıntı:şimdi arkadaşlar balıklar geliyormu ona göre hazırlık yapıcam yada nasıl olucak balık işi
abi önünü görmeden paldır küldür gidiyo, mehmetim sen gece gezintilerine çıkma senin için sakncalı 8) 8)eeg52' Alıntı:bir rahat dur be Mehmet ne haşarısın sen sabretsene biraz iki gün kaldı şunun şurasında , bari sağlam araçla girersin çamura... ;D
BRONCO' Alıntı:menfezdenmi geçtin orada nasıl oldu normalde olmaz
BRONCO' Alıntı:abi önünü görmeden paldır küldür gidiyo, mehmetim sen gece gezintilerine çıkma senin için sakncalı 8) 8)
Kanyon_Jimny' Alıntı:yok sol taraftan geçiyodum baktım çıkamıyacağım sonra arabanın solunu sol rampaya çıkardım sağı aşağıda bıraktım eğimli gittim.
beatrix' Alıntı:Beylikdüzü'nden itibaren gelecek olanları ben toparlayıp Ayazağa buluşma noktasına getirebilirim.
TEM' den gitmek çok daha rahat ve mantıklı.
Sadece kaç araba olabileceğimizi bilmiyorum.
TOPLANMA YERİ: Güneşli MC DONALD'S önü (METRO GROSSMARKET arkası)
Saat : 8:15
Buradaki iki benzin istasyonundan ikmalde yapabiliriz....!
1- Beatrix ZJ Ergun Erakman
hunter_34' Alıntı:herkeze günaydın millet hayırlı işler bol kazançlar öğrenci kardeşlerimizede allah zihin açıklığı versin okulu kırmayın heeeeee cıssssss))))))))