Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,528
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

eeg52' Alıntı:
Dursun vinç olayı ne oldu ya kilitler ?......... :smiley:

abi bugün kilidi taktım sonuc mükemmel ufak bir deneme yaptım arac tırtıl gibi oldu her yerde yürüyor vincide yarın konuşacam sanırım büyük ihtimal oda olacak tam teşkilat pazar belgrattayım kısmetse

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

vinçli araçlarımız ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur ,zira tek bir gurup olmayacağı için her gurupta vinçli araç bulundurmalıyız ,tırtıl nivayı da pazara testte görelim bakalım hayırlı olsun şimdiden.... :smiley:

ya varya gaza geliyorum arayacam yarın dayıyı takacam kilitleri ............... 8) 8)

yeğenim vinçten önce kilit gelir senin dayın bunu sana öğretmedi mi ?

tez elden taktırasın kilitleri de tırmalamayasın sonra boşu boşuna..... :smiley: :smiley: :smiley:

ayrıca lider araç olarak sende olması gerekiyor kurallar gereği , acilen halledin lütfen !...... :smiley:

ergican abi kaçmazdı 650 dolara aldım çok temiz kaçırmayayım dedim

dün tarkan jeepte sordum kilitleri 1100 lira falan alsammı diye düşünüyorum

ya tamam olayı biliyorum da bence kilit daha önce gelir.... :smiley:
başka bir yerden de fiyat al sonra karar ver derim...... :smiley:

arkadaşlar xxxl balık tavamla hizmetinizdeyim:smiley:))))))))))))))))))))))))))

eeg52' Alıntı:
ya tamam olayı biliyorum da bence kilit daha önce gelir.... :smiley:
başka bir yerden de fiyat al sonra karar ver derim...... :smiley:
bende öle yapacam ama bir bilenle bakmak daha hayırlı olur diye düşündüm

hunter_34' Alıntı:
arkadaşlar xxxl balık tavamla hizmetinizdeyim:smiley:))))))))))))))))))))))))))

hah şöyle millet neredeyse medya yoluyla yeni bir tavacı arayacaktı be yeğenim.... :smiley:

BRONCO' Alıntı:
bende öle yapacam ama bir bilenle bakmak daha hayırlı olur diye düşündüm

bu konuda en müsait olan kişi malum Apo dayıdır bas gırtlağına beraberce bakın... ;)

BRONCO en önemli detayı unutma iletişim cihazını muhakkak takmalısın , gene unuttum deme sakın bana ...... :smiley:

50 olmadınızsa 50. ben olayım barı diyecem ama benım standart grave digger uyarmı sıze acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri