Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,512
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

:D vazife kutsaldır abi ekspres le geçen beraberdim dünde konuştum 2 araç geliyo unimog la XJ bizden yana bi sıkıntı yok ben toplar gelirim tayfayı abiii :D :D

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

sağol senden yana bir düşüncem yok biliyorum zaten sen toparlarsın anadolu yakasını ,Mehmet çamurda denemek için yeni oyuncağını getiriyor demek ne kadar güzel güzel bir etkinlik olacak inşallah... :smiley:

bu ihtiyar yatar artık kalanlara bol muhabbetler ,iyi geceler,,,,, :smiley: :smiley:

iyi geceler abi sanırım şarjın bitti ......... 8)

ates' Alıntı:
:D vazife kutsaldır abi ekspres le geçen beraberdim dünde konuştum 2 araç geliyo unimog la XJ bizden yana bi sıkıntı yok ben toplar gelirim tayfayı abiii :D :D

Abi ünimogda geliyosa benim ufaklığı onun kasaya koyalım. Anane babane rahat rahat gezmiş olurum bende...

Yeeteeeeeeeerrrr.....!!!! tamam bende vincliyim artik.......!!! ;D ;D ;D ;D ;D
8 Mart`ta kiraladim bir tane gitti....! ;)

60_tona_kadar.jpg

Mesut`un tam gün yövmiyesinide verecegim, tamam isteeeee....! kilit iside olduuuuu....!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

dukkan.jpg

Olmadi su kilit isini dahada saglama alirim......! ;D ;D ;D ;D ;D

Asma kilit.jpg

günaydın herkese ,Ergun sabah sabah gene döktürmüşsün sağolasın kilit ve vinç olayını da bitirmişsin eh artık senin aracıda lider araç konumuna atarız gayrı........ :smiley:

BRONCO' Alıntı:
iyi geceler abi sanırım şarjın bitti ......... 8)

aynen yeğenim şarj durumu idi eh o kadar da olsun , şarjı tamamladık şimdi devam..... :smiley:

sen bu arada iletişim olayını atlama Volkan'a bir uğra ..... :smiley:

BRONCO' Alıntı:
yağmurlar böyle devam ederse büyük ihtimal cumarteside yağacak bence annaanne unutulacak sadece babaanne konuşulacak geziden sonra 8)

Hayır, olamaz... ne kadar çamur, o kadar eğlenyoruz! ;D

tamam abi bu gün gidip kanuşacam volkanla

Jyrays' Alıntı:
yurki bende aynı şeyi diyorum bol çamur var için rahat olsun geçen hafta girdim daha doğrusu giremedim tek araba olmaz diye

Jyrays' Alıntı:

tam sana göre olmuş parkur Yürki hiç merak etme , sen bir yukarı çıkar ondan sonra takılanları vinçlemeye başlarsın onun için vinçin hazır olsun bol bol çalışacak gibi görünüyor bu durumda..... :smiley:

eeee arkadaşlar az a kaldı hadi bakalım:smiley:))))))))))))))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,632
Kaydolan Son Üyemiz
Seiko5

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR