Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,528
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

50 oluceek oluucceek

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

kara tren katarı gibi maaşallah , aslında Dursun kardeşimin de dediği gibi liste harici katılımlar da olacak bundan zaten haberdarız sürpriz konuklarımız olacak ,buyursunlar tabii ki ,
bizim asıl amacımız bunu elimizden geldiğince sorunsuz sürdürebilmek dayanışma içerisinde ,bunu da yapacağız buna inanıyorum........ :smiley:

şu uzun ince yolda olanı pek bir merak ettim Ergun yolu devam mı etti acaba yoksa aşşağı doğru mu yönlendi..?....... :smiley:

yoksa foto montaj mı , öyle de olsa güzel olmuş sahne...... :smiley:

neler oluyor burada duygusal anlar yaşanıyor :'( :'( :'(

ergün abiciğim üzülme hasret giderebilirsin benim cj ile gel abiciğim sevmene izin verecem ama sadece o kadar sen cj ye ihanet ettin SATTIN onu 8) 8)

Bronco renk olayı var be,hani 5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun davası............ :smiley:

boyrız be abi 3 adet sprey boyaya bakar tecrübeli arkadaşlar var yardımcı olurlar sanırım 8)

Anneanne yol tarifi....:smiley: ;D ;D ;D

untitled.jpg

BRONCO' Alıntı:
boyrız be abi 3 adet sprey boyaya bakar tecrübeli arkadaşlar var yardımcı olurlar sanırım 8)

işte o boyacıyı bulman lazım önce bu saatte henüz ortada yok....... 8)

Ergun bu tarif üzerine gene de yolu bulamayan artık zahmet edipte hiç gelmesin değil mi ?................. ;D

eeg52' Alıntı:
Ergun bu tarif üzerine gene de yolu bulamayan artık zahmet edipte hiç gelmesin değil mi ?................. ;D

Yolu tarif eden anneanneyi bir bilseler halbuki...... ;D

yağmurlar böyle devam ederse büyük ihtimal cumarteside yağacak bence annaanne unutulacak sadece babaanne konuşulacak geziden sonra 8)

valla ben de aynı şeyi düşünüyorum Fatih anneanne kadar babaanne de dillerden düşmeyecek bir daha bir daha gelmek isteyenler olacak inanıyorum.......... :smiley:

havanın durumu yagışlı görünüyor toprak iyicene cekti rahmeti zemin oldukca keyifli olacak

Dursun vinç olayı ne oldu ya kilitler ?......... :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri