Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,433
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Balığa devam abicim.. sabahleyin benim balıkçı dükkanı açacak saat 7 de kapısında olacağım...
1 kasa ama bu kadar kısıye yetmez herhalde...(KapanBilir olacak)

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

bugün ormanlıdaydık bi balıkcı abimizle tanışdık bize bi turna ziyafeti çekdi parmaklarımızı yiyoduk azdaha
bidahaki ormanlı gezimizde mutlaka ziyaret edicez çapak turna sazan ben bukadar lezetlisini yememiştim :::::smiley:)

balık getirenlerin çoookkk ollsuun

fatihoz66' Alıntı:
pmr telsizlerde kaçıncı kanala ayarlı olacaktı oda var bende acil bir durumda pmr dinler cb de ekibe haber veririz

pmr'lerin hangi kanalda olacağını yarın tespit ederiz pardon bu sabah diyecektim ,şayet normal el telsizi varsa cb uyumlu onlar da rahat olur... :smiley:

evedilaz' Alıntı:
bugün ormanlıdaydık bi balıkcı abimizle tanışdık bize bi turna ziyafeti çekdi parmaklarımızı yiyoduk azdaha
bidahaki ormanlı gezimizde mutlaka ziyaret edicez çapak turna sazan ben bukadar lezetlisini yememiştim :::::smiley:)

anca yanlız ye deniz şurda iki adımlık yerdeyiz beylikdüzü bir alo ordayız neyse afiyet olsun

evedilaz' Alıntı:
vayy can hoşgeldin yarın süprizlerle dolu bi gün sana nezaman cj alıyoz??

Özledim Deniz Valla nasılsın ....
Dikiz aynamda yine seni arayacağım...(Amerikalı)

herkes kaybuldu nerde millet yawww????
can sana o makine yetiyo sanırım at saybiyle revan olur

eeg52' Alıntı:
pmr'lerin hangi kanalda olacağını yarın tespit ederiz pardon bu sabah diyecektim ,şayet normal el telsizi varsa cb uyumlu onlar da rahat olur... :smiley:

tamam abi toplanma yerinde ayarlarız (beykent üniversitesi kampüs önünde)

bende walk tolkı var kanal 5 te olacak

bi özel organizasyon gelecek meraketme abi 2.3 gün önceden kesin katılımı belirleyip balıkcıyı kapatıcaz bi gün organize edicem bugun çok ani oldu biz bahçeli evlere cj bakmaya gittik akmete anlaşamadık moraller bozuldu yolumuzu kaybettik bi baktık ormanlıdayız:smiley:)))

evedilaz' Alıntı:
herkes kaybuldu nerde millet yawww????
can sana o makine yetiyo sanırım at saybiyle revan olur

YetmiYO Deniz Ben idare ediyorum Sadece. Ama Bu çekik gözlülerden de vaz geçemiyommm yaaa

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8

wranglercem' Alıntı:
bende walk tolkı var kanal 5 te olacak

anlaşıldı . tamam. ................. :smiley:

evedilaz' Alıntı:
bi özel organizasyon gelecek meraketme abi 2.3 gün önceden kesin katılımı belirleyip balıkcıyı kapatıcaz bi gün organize edicem bugun çok ani oldu biz bahçeli evlere cj bakmaya gittik akmete anlaşamadık moraller bozuldu yolumuzu kaybettik bi baktık ormanlıdayız:smiley:)))

ya bende yolumu kaybediyorum ama hiç ormanlıda kendimi bulmuyorum allah allah bende var bi şey

cem yarın çamura dalıcan dimi loksa softcumu takılacan ?

arasıra rotadan çıkmak gerek pusula zaten bozuk bizde şaşırdık :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR