Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,435
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

debrıyaj sertlestı bır baktımkı hıc yag kalmamıs aldım bır yag bakalım sımdılık yumusadı debrıaj etıler ve ortokoyde bır sorun cıkarmadı abi :smiley:
ayazaga da ayak uydurur herhalde.

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

wranglercem' Alıntı:
debrıyaj sertlestı bır baktımkı hıc yag kalmamıs aldım bır yag bakalım sımdılık yumusadı debrıaj etıler ve ortokoyde bır sorun cıkarmadı abi :smiley:
ayazaga da ayak uydurur herhalde.

cem etiler yumuşak zaten ayaz ağada bir terslik olmasın

fatihoz66' Alıntı:
oğlum etiler yumuşak zaten ayaz ağada bir terslik olmasın
olmaz abı herhalde alırken dedıler ölusu gıder dedıler ama

sellçuk' Alıntı:
Buluşma yerinde kaçta olunuyordu abilerrr ?

gerekli bilgiler sayfa 1 de selçuk arkadaşım çıkış mevkinuygunsa ön buluşma noktası var güneşlide

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8

arkadaşlar gezi dönüşü paylaşım linkimiz aşşağıda verilmiştir ,şimdiden kolay gele :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26181.msg220642#msg220642

arkadaslar bende pess ıyı geceler malum yukarıyla işlerım var yarın hava durumunu bahar havası için bır torpıl yapmam lazım.

evveet kurtlara kuşlara yem olmadan bende arkadaşlar müsaadenizi rica ediyim hepmize iyi geceler

oooo herkes yatıyo fatih abi bunlar yarın zinde olucaklar bak demedi deme
ben sonbi otoparka cj kara uşaguma baktım beni çagırıyo sanki gelsene gelsene diyo var bi keramet :smiley:

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8

wranglercem' Alıntı:
arkadaslar bende pess ıyı geceler malum yukarıyla işlerım var yarın hava durumunu bahar havası için bır torpıl yapmam lazım.

işi sağlam bağla sana kefil oldum biliyorsun......... ;)

neyse herkese iyi uykular sabah görüşmek üzere ,linki tekrar atayım bu arada :
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26181.msg220642#msg220642

Yok abii ben 4 leventeyim sağolun, yarın görüşürüz inşallah hayırlı geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR