Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,430
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Hocam ufak kamp tüpü aldık yanımıza demlik yagmur aman vermezse iki araba arasına çadır herşey mevcut sadece zaman lazım Yanlız Yurdaer yapacak menemeni felaket yapıyor. Ben asla yemezdim sevmezdim. Ama süper yapıyor.
fatihoz66' Alıntı:
doğru valla ben bir termos çayla geliyorum menemeni nerde yapıcan kardeş küçük tüp lazım ona

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

bütün arkadaşlar mümkünse aynı kanaldan dinleme ve gönderme yapsın ,standart kanal 5 ,en azından pmr ler de girer olaya...... :smiley:

anlaşıldı merkez cb kanallar 5 ayarlanıyor tamam

Hocam ufak kamp tüpü aldık yanımıza demlik yagmur aman vermezse iki araba arasına çadır herşey mevcut sadece zaman lazım Yanlız Yurdaer yapacak menemeni felaket yapıyor. Ben asla yemezdim sevmezdim. Ama süper yapıyor.

bir parça ekmek banarım

:smiley: Bize fark etmez ama birdaha istersin emin ol. Benki 25 sene menemen yemedim. Sevmedim ama yapandan dolayıymış ( allahtan annem bunu okumuyor :D )

menemen yenmezmi hocam ama dediğn gibi yapana bağlı

eeg52' Alıntı:
bütün arkadaşlar mümkünse aynı kanaldan dinleme ve gönderme yapsın ,standart kanal 5 ,en azından pmr ler de girer olaya...... :smiley:

abi rica edeceğim gecen seferki gibi telsizden müzik dinletmesinler bize bu cihazın haberleşme cihazı olduğuna bütün arkadaşlar dikkat etsin

arkadaşlar uyuyun artık ben ayazağadayım sizden bir saat sonra kalkacam.... hadi diyorum.... uyuyun diyorum.... 8)

Bizim araç telsizi su koyverdi Nivada yok ama el telsizlerinden var ufak olanlardan sanırım onlarlada araç telsizleri ile haberleşmek mümkün olmuyormuş

ya adaş bu saatte uyumakmı

eveet yarın çok yorulacaz adaşımm

aslında doğru söylüyorsun çamur çekmek çekilmek yahu şaka maka adaş keyifli bir yorgunluk

yanlız dikkatini bu konuya celp ederim gençlerden tık yok bu saate kadar

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8

Herkesin heyecanla yarını beklediğini görüyorum... Buluşma yerine ilk gelen araçlar, vinç, yapı ve telsiz durumuna göre sıra oluştururlarsa yararlı olur arkadaşlar. Bu kadar araç toplandıktan sonra sıra düzenlemesi yapmak zor olacaktır çünkü. Tek sıra uzun olacağı için, trafiği engellemeyecek şekilde iki veya üç sıra da yapılabilir. Sıralamayı yaparken bir vinçli, bir vinçsiz araç ya da bir donanımlı, bir donanımsız araç şeklinde yapmak gerekir. Konvoy 4'e bölüneceğine göre, 13-15 araçlık her bir grubun başında ve sonunda mutlaka cb telsizli araçlar gerekecektir. Sıra yaparken buna da dikkat etmek gerekir.
Tv çekimleri toplanma yerinde başlayacağı için mümkün olduğu kadar düzgün sıra oluşturmak yararlı olacaktır.
Yarın görüşmek üzere...

tamam mustafa abi sesini duymak güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR