Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,429
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

tüm görüntü kaydedici cihazlar şarzda
yarın çok mazeme olucak bence
evet yokmu butaraftan gelecek ??????????

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

ates' Alıntı:
ateş
can adalı
mithatcan
expres
eko
tuncay
yuzen_adam (koray)
wubıh ( hakan )

şu anda anadolu yakasından geliceklerin listesi bu kadar , lütfen konvoya katılmak istiyenler listeyi kopyalıyarak adlarını yazsınlar .paraz sabahı saat 8 de ankara asfaltı göztepede yeni açılan optimum alışveriş merkezinin yanında SHEELL benzin istasyonu var , hem yakıt almak için lpg ve benzin almak istiyenler için en uygun yer orası otoparkıda geniş alan olarak gayet rahat toplanırız

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8

Ergun bey bizde ikitelli organize çıkışında PO da tansaş önünde buluşuyoruz3 arac. Güneşliden çıkarken haberleşelim E & da buluşalım olmassa ?

Arkadaşlar sabah çıkıçaz orada bir kahvaltı molası verilir sanırım. Onun içinde nevale aldık. Bilgisi olan varmı ?

ben sıcak poğaca alıcam yolda yiyeceğim

ön buluşma noktasından güneşliden katılıcam sizlere arkadaşlar

Hadi yatin uyuyun artik, yoksa yarin sürünerek kalkacaksiniz......!
Ben saatimi kurup yatiyorum, yarin bekleyin beni....:smiley:

Haftanın 6 günü poğaca yiyoruz zaten Poğaca acı çıkacak içimizde şöyle bir kayıntı yapsaydık :smiley: Çay falan Biz mememenlik malzeme bile aldık :smiley:
fatihoz66' Alıntı:
ben sıcak poğaca alıcam yolda yiyeceğim

TELSIZLER SARJ DAAAAAAAAAAAAAAA

dagciark28' Alıntı:
Haftanın 6 günü poğaca yiyoruz zaten Poğaca acı çıkacak içimizde şöyle bir kayıntı yapsaydık :smiley: Çay falan Biz mememenlik malzeme bile aldık :smiley:

doğru valla ben bir termos çayla geliyorum menemeni nerde yapıcan kardeş küçük tüp lazım ona

gezenbilir 21 (fm) kanalı kullanıyor genelde

Ynt: Ayazaa Belgrad'da Ke_fedilen Yollar1 Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Yarin epey hareketli bir gun olacak gibi. Sabah gorusmek uzere herkese iyi geceler. :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR