Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011)
discovery-V8' Alıntı:
Sevgili Alp;
Bizim pazar günü çıkamaya niyetimiz yoktu, spontane gelişti, bir anda 5-6 araç biraraya geliverdik, Daha önce konusu geçtiğinden füze rampaları yakın gelmişti ama yolda güzergahın değiştiğini öğrendik.
Esas size ulaşmaya çalışma sebebimiz gezip eğlenmekten çok kısa temas anında Ufuk abiye bahsettiğin batma durumuydu, acaba yardımımız dokunabilirmi diye dahada istekli olduk , ama birdaha temas kuramadık, 1 saatten fazla ılıca köyünde beklememize rağmen maalesef onca yolu geri dönmek zorunda kalacaktık ki hemen yeni bir organizasyon planladık, rotamızı ortaberekete çevirdik yine eğlendik yine arazininin doğanın tadını çıkardık, mangalımızı yaktık, ekmeğimizi bölüştük.
Keşke buluşabilseydik belki traktörlerinde batmasını engellerdik, belkide hiç traktöre (Traktörlerle ilgili hoş anılarım yok
) gerek kalmazdı , Amir ve Kezbanında sohbetlerini özlemiştim buluşabilsek iyi olcaktı ama olmadı canımız sağolsun.
Şahsım adına ben sana kırgın veya kızgın değilim ama bu gibi durumlarda tek iletişim noktası sen isen ve durumun uygun değilse ki bunu anlayabiliyorum, iletişime daha uygun ve tercihen çevreyi tanıyan birine geçirmen çok önemli, kalabalık olamayabilirdik tek araçla ters biryerde batıp mahsur kalmış olabilirdik. Ertesi güne kadar senden birdaha haber alamamak hiç hoş olmadı.
Ben kendi adıma bu olaydan bazı dersler çıkardım, nerede hata yaptığımızı biliyorum, herkesinde birilerine kızmak saldırmak yerine özelliklede hiç tanımadığı kişilere, gerekli dersleri çıkarmasını diliyorum.
Görseller için emeği geçen herkese teşekkürler.
Canım Yavuz abim....
Beni anladığına çok sevindim sağol...
"iletişime daha uygun ve tercihen çevreyi tanıyan birine geçirmen çok önemli, kalabalık olamayabilirdik tek araçla ters biryerde batıp mahsur kalmış olabilirdik."
böyle yazmışsın, çokda güzel yazmışsın... Diğer yazdıkların gibi bunda da çok haklısın....
Herkes gibi hergün yeni bişey öğreniyoruz, bende bi çok şey öğrendim tabi ama hala çok eksiğim...
Buda onlardan biri...
İçine düştüğümüz durumda daha serinkanlı olmayı öğrenmiş olsam gerçekten bahsettiğn yönde bi çözüm arar ve bulurdum...
Ama öğrenememişim yeterince ve sizinle kimseyi irtibata geçiremedim, önümüzdeki dertlere yoğunlaştım sadece...
Birde yağmur çiselemey başlamıştı, panik yaptık...
;D Off-Road Öğretilerini
okul-dersler olarak düşünürsek ;D espri şeysi yani ;D
Ya,
;D Dersler sırasında çok konuştuğum için adım "çok konuşanlar listesinde" tahtaya yazıldı, dersten çıkartıldım ;D
Ya,
;D Okulumuz taşındı, şamşırık
olduk, derslere devam edemedik ;D
Ya,
;D Özverili müdürlerimiz öğretmenlerimiz tayinlerini istedi veya siyasi sebeplerden
başka okula tayinleri çıktı ;D
Ya,
;D Çok kar yağdı, okul tatil oldu ;D
Ya,
;D Hoca hasta oldu, mazereti oldu, ders boş geçti ;D
Ya,
;D Maça kaçtık, okulu astık ;D
Ya,
;D elekrtikler kesildi, çalışamadık ;D
Yada,
;D büyük sözü dinlemedik, sesin geldiği yere gittik ;D
Yada,
Külliyen hatalı olan ben gibi olanlardık.....
V.s. v.s.
Nedeni ne olursa olsun ben senin bu dediğini öğrenememişim...
Yeniden kusura bakma....
Çok çok olgun, tam sana yakıştırdığım şekilde yazmışsın...
Aptırmayıp, saptırmayıp neyse onu yazmışsın, hemde düp düzgün, helal...
Teşekkür ederim...
Saygılar Yavuz abicim...