Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 405
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,875
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011)

Doğancan' Alıntı:
Bir daha gelcekmısınız arkadaşlar . :smiley:
baharda dşünüyoruz o kum tepelerinde debelenemedik.hem ortalık yeşerince güzelde piknik yapılır.
yanlız köy halkını pikniğimizede bekleriz. ;) (en azından o gün canla başla bize yardım eden arkadaşları) elleri boş gelme kaydıyla...

Etiketler

Inşallah bır daha beklerız. Sız gıttıkten sora motorlar o gece cıkartamadık ertesı gun sabah zorla cıkarttık :smiley:

Doğancan' Alıntı:
Inşallah bır daha beklerız. Sız gıttıkten sora motorlar o gece cıkartamadık ertesı gun sabah zorla cıkarttık :smiley:
evet bizde devamlı hüseyin ve şevki arkadaşımızla telefonla irtibattaydık. çıkarıldığına sevindik.aklımız onlarda kalmıştı.

son_kral_54' Alıntı:
bak şimdi bana çok iddialı geldi söz.o zemini iyi inceledim.insan dahi sert adım atsa sallanan zemin. ve alttan kuru zemin değil kuyu suyu çıkıyor :D
sadece hafif araçların hareket edebileceğini düşünüyorum.sizin aracı bilmiyorum ama yavuz beyin tank'ının orada yürüyeceğine kesinlikle inanmıyorum.
traktörle anınızın olmaması kendini gizleyen böyle bir çamurla tanışmamış olmanıza bağlıyorum. ;)
aksini düşünüyorsanız hodri meydan :D :D :D

Eyvahhh :smiley: :smiley:

Buyrun geçen haftadan :smiley: ;

IMG_5115.jpg

IMG_5116.jpg

IMG_5118.jpg

IMG_5119.jpg

IMG_5121.jpg

fastjunkie' Alıntı:
Eyvahhh :smiley: :smiley:

Buyrun geçen haftadan :smiley: ;
şöyleki...gördüğüm fotoda yapışkan çamur yok.sulu çamur,araç tam anlamıyla zeminle bütünleşmemiş,hepsinden önemlisi çeken aracın zeminide
batacak zemin değilmiş gibi geldi bana buradan bakınca ;)

son_kral_54' Alıntı:
şöyleki...gördüğüm fotoda yapışkan çamur yok.sulu çamur,araç tam anlamıyla zeminle bütünleşmemiş,hepsinden önemlisi çeken aracın zeminide
batacak zemin değilmiş gibi geldi bana buradan bakınca ;)

Burası da Ayaş, sadece aracın önündeki bölümde su var, diğer taraf resmen bataklık.. Bir de hatırlatayım aracın kaybolan lastikleri 35".. ;D ;D

Yalnız Alp abının arabayla nıva cok ugraştırdı Ahmet abının brodway cok kolay cıktı demı :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
Burası da Ayaş, sadece aracın önündeki bölümde su var, diğer taraf resmen bataklık.. Bir de hatırlatayım aracın kaybolan lastikleri 35".. ;D ;D
dedimya hodri meydan. alp i çıkarmaya çalışıpda batan traktör 4x4 ve lastikleri ben diyeyim 95 sende 105 :D

çamur ve bataklık için her daim agırlık / lastiklerin yere temas yüzeyi oranının çok iyi olması lazım. yoksa 850 kg lik ince lastikli bir araba , 2500 kg lik geniş lastikli bir arabaya kıyasla daha çabuk batabilir

Hamdi abi,
"kral 1 manyak" ve "doğancan" anladığım kadarıyla o köyden...

Önce biz köyünüze hoşgeldik ;D tabi hoşgeldik denirse ;D Ortalığı birbirine kattık ;D

Kendimizi batırdık ;D yetmedi ;D Ne kadar motorunuz varsa, onlarıda batırdık ;D üstünede sizler Reno 9 batırıp çorbaya tuz eklediniz ;D

;D Dadından Yinmez Aş Oldu ;D

;D Köyden toplananların attığı kahkahalar hala kulaklarımda ;D

Şaka biyana, yav lütfen kusura bakmayın, sizleride yorduk....

;D Ama iyi kaynak oldu ;D Accıkta ben gülebilseydim daha bi süper olcaktı ;D

Tüm konukseverliğiniz için binlerce teşekkürler...

;D Bende sizleri Bahçelievlere, Emeğe beklerim... Ne kadar 4X4 Ferguson merguson motorunuz varsa getirin, batırın 8.caddenin 7.caddenin asfalttan göbeğine... Çeker çıkarırım alimallah ;D

Hüseyin ve Şevki abide o köyden di mi?

Ne demek bız teşekkur ederız bızm ıcınde cok guzel oldu o gun ama Adanın jıpde baya uğraştırdı jip cıkana kadar 1 paket sıgarayı bıtırdı :smiley:

Doğancan' Alıntı:
Ne demek bız teşekkur ederız bızm ıcınde cok guzel oldu o gun ama Adanın jıpde baya uğraştırdı jip cıkana kadar 1 paket sıgarayı bıtırdı :smiley:

jeepimi çıkarmakta emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler :smiley: ama neymiş? hijack yada airjack olmadan bir daha çıkmayacagım demek :smiley: airjack olsa 10 dk da çıkardık hepimiz

Doğancan' Alıntı:
Yalnız Alp abının arabayla nıva cok ugraştırdı Ahmet abının brodway cok kolay cıktı demı :smiley:

Yav o Broadway var ya o Broadway ;D ;D

Madem aynı haltı yiyebiliyor o arabada afedersiniz, ben satçam 4 çeker şeyi... Alcam bi şehir şeysi.....

O da batıyor aynı çamura, buda ;D

Hem daha kolay çıkıyor şehir şeysi ;D

Bıktım yaf.... .)

;D Yaşasın Tofaş Reno Türk Traktör kardeşliği.... ;D

mjeliada' Alıntı:
jeepimi çıkarmakta emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler :smiley: ama neymiş? hijack yada airjack olmadan bir daha çıkmayacagım demek :smiley: airjack olsa 10 dk da çıkardık hepimiz
Ama ordan cıkınca dağa güzel cıktın :smiley:

mjeliada' Alıntı:

Bişeyi kırkere dersen olur.... :smiley: Kaç keredir airjack hijacj mairjack diyosun ;D

;D En sonunda gircekler kara kara giyinip rüyana hi mi jackler ;D

;D görcen hi mi yaman jack mi yaman ;D

;D korkçan uçuk çıkçak sonra ;D saklandığın yerden 8x8 motorktör ;D çıkaramıcak sen...

cısssssssssssss.............. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR