Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 405
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,790
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011)

Ufuk abiler konusunu izah etmek isterim...

Ufuk abi beni füze rampalarına çıkarken aradı, yanımıza geleceklerini söyledi... Yerimiz sordu...
Fakat benim coğrafyam, çevre bilgim ve hafızam inanılmaz zayıf...

İsimleri, geçtiğim yolları v.s. asla hatırlayamam... Beni tanıyanlarda bu zayıflığımı çok iyi bilir...

Gideceğimiz yeri ve konumumuzu bilmediğim için konvoydan tek tek yol istedim, öne geçtim ve Ufuk abiyi Hüseyin abiyle görüştürdüm...
Hüseyin abide füze rampalarından sonra gideceğimiz köyü Ufuk abiye söylemiş...

Bi kaç saat sonra mangal yakacağımız yere ulaştık ve hepinizin bildiği gibi bi kaç araç BeRBat battık...

Kendi çabalarımız sonuç vermeyince köyden traktör geldi...

Bunları hepimiz biliyoruz...

İlk traktörü bana bağladık, tam aracıma bindim çalıştırıyordumki Ufuk abinin telsiz anonsunu duydum...
bana yakında oldularını ve tam mevkimimizi soruyordu...

Hem bulunduğmuz yeri bilmiyordum hemde o an traktör beni çekmeye başlamıştı, patinaj atıp duruyordu koca makina...
Ufuk abiye izah ettim, "abi böyle böyle batık hepimiz, perişanız diye" alel acale...
"Beni önceden konuştuğun Hüseyin abinle konuştur o zaman, yakındayız sizi arıyoruz" dedi...

Az önce yanımda olan Hüseyin abi artık çok uzaktaydı, sadece dikiz aynamdan onun yola çıktığını görüyordum...
Heralde biraz daha yardım almak için köyüne gidiyordu sağolsun...

Ufuk abiye "Hüseyin abiye şimdi ulaşamayacağımı, traktörün şimdi beni çekmeye başladığını" söyledim ve o andada önümdeki traktör battı...

Ufuk abiye de konuşmayı şimdilik bitirmek zorunda olduğumu söyleyip telaşla araçtan indim, traktörün v.s. yanına gittim, çamurlar içinde debelenip duruyordum...

Az sonra ve devamında müsait olduğum anlarda Ufuk abiye telden ve telsizden ulaşlmaya çalıştım...
Ne yazıkki telsizim çok verimli değil, telefonda çekmiyordu...

Bu görüşmemizi de,
Kezbanlar olsun, Hüseyin abiler olsun, gezimizdeki diğer arkadaşlara
binbir telaştan ve yorgunluktan dolayı
aktaramadım...

Bu konu o andan beri bana inanılmaz üzüntü verdi... yaşadıklarımız bi yana, günün heba olup gitmesi bi yana, arabam v.s. bi yana,

Ufuk abilere gereken ilgiyi gösterememiş olmak bana çok dert oldu...

Gece eve gelince Ufuk abiye mesajlar attım, yeniden defalarca tel aradım ama çok geçti, ulaşamadım...

Bugün öğleden sonra ve akşam üstü,
Ufuk abiye, Yavuz abiye ve Yavuz Çelikel' e ulaştım... Kerim Alöç Ağabeyimi aradım ulaşamadım...
Sebebi ben gördükleri olumsuzluğa oldukça kızmışlar...

İzah ettim, "ilginemedeğim için özür diledim..." diğer arkadaşlara da özrümü iletmelerini rica ettim...

Sağolsunlar, ben "Küçüklüğümü İçtenlikle Bilip" "Özür Diledim"... Onlarda harbiden "Büyüklüklerini Gösterdiler" ... anlayışla karşıladılar...

Konu sizlerlede tatlıya bağlanmış anlaşılan buna çok sevindim....

Zira,

Çoğunuz Ufuk abiyi Yavuz abiyi ve diğer ilgili insanları tanımıyorsunuz...

Emin olunki çok sağlam, adam gibi adamlar... Ben çok çok saygı duyuyorum abilerime...
Sanal ortamlarda yüze yüze gelmeden yapılan yazışmalarla insanları yanlış tanımak çok kolay...

Lütfen sadece sanal yazışmalarla, birbirimizi tanımadan kırıcı olmayalım....
Tuşlara basarak yapacağımız bi hatayı soonradan farkettiğimizde çok üzülebiliyoruz...

Tatlıya bağlandığına inanın çok sevindim...

Saygılar, sevgiler...

Etiketler

Bu arada görseller süper...

Ellerinize sağlık...

Bende maalesef çamurla boğuşmaktan dolayı hiç bişey yok...

Teşekkürler...

fastjunkie' Alıntı:
Arkadaşlar açıklamalarınız için teşekkür ederiz, lakin tüm grubun üzerine alınmasına gerek yok.. Lütfen tadınız kaçmasın, Bir çoğunuzla ilk defa tanışacaktık zaten..

Diğer başlıkta da
durumun bizce sorumlusu direk ismi verilerek belirtilmiş
, lütfen kimse üzerine alınmasın, biz arkadaşımıza ulaşmaya çalıştık
lakin durum ortada.. Doğru olanın ne olduğunu herkes farkında zaten
, üzüntünüz için teşekkür ederiz..
Biz 4 sene olacak hepberaber araziye gidip geliyoruz, işlerin nasıl ilerlediğini, en zor durumları biliyoruz. Yine de
telsiz anonsuna cevap vermemek, telefonlara bakmamak kesinlikle kabul edilemez birşey.. Hiç bir durumda böyle birşey yapmadık kimseye karşı..
Durum açık net

, inşallah birdahaki organizasyonda hepberaber olmak dileğiyle.. ;)

ufukozkan' Alıntı:
bizde 5 araç köye geldik..... alpin muhteşem ve kısa tarifine göre var olduğu söylenen çeşme ve civarlarınada baktık..... köylülerede sorduk..... ama sizlere ulaşamadık...neyse.....

yavuz-çelikel' Alıntı:
Eğlenceli gezi yapmışsınız anlaşılan. Telsizle Ufuk abi Alp'le temas etti. Çamurla cebelleştiğini şimdi fazla koınuşamayacağı gibi birşeyler söylediğini biliyorum. 20-25 dakika bekledik anonsladık telllerle aradık ama nafile. Baktık kendi keyfimize. Keyfiniz daim olsun efendim.

Onur,

BeNcE,

Çok talihsiz kelimelerle oluşmuş bi mesaj bu bence...

Keşke öyle demeseydin...

Bu kadar sert ve köşeli kelimeler şaşırttı beni...
Şaşırdım çünki yaşamımdaki az sayıdaki insanların tümü kalp kırmaktan çok kaçınırlar... Alışmamışız... (alışmadığım içinde, ezmemeye çalışırken hep ezilirim genelde... Demogoji yapmıyorum, naçizane tanıtımımdır. Egzajerasyon ve Manipulasyon da zaten çocukluğumuzda kaldı... ;) )

Aslında, Kütürt diye, kütür kütür yazman v.s. şaşırtmamalı beni, zira seni İyi tanımıyorDuM...
Zira,
sende beni iyi tanımıyorsun, sadece iki kelamımız, bi oturmuşluğumuz, bide ufak telaşımız oldu,
o kadar... Bilmem anlatabildim mi?

Üzüldüğümü ifade etmek isterim,
parmakla ısrarla beni göstermeni hiç yakıştıramadım, oldukça kırıldığımı da eklemek isterim...

Ama benim üzülmemin ve kırılmamın senin umurunda olduğunu zannetmiyorum...

neyse...

Benden yaşça bayağı küçüksün, ben büyüklük yapıp sende de özür diliyorum, oralara kadar gelmişsin...
(Bu arada net yaşın için profiline baktım, yaşın yazmıyor ama sitede moderatör mertebesinede ulaştığını yeni farkettim, makamın hayırlı olsun... Belkide bu mesajımı silersin, canın sağ olsun...)

Yolun açık olsun,
Selametle...

Alp abin...
(Alp abi diye hitap ederdin)

Arkadaşlar, Abilerim, Hanımefendiler,

Gerginliğin tüm sorumluluğunu kabul ettim tabiki...

Lütfen kusura bakmayın...

Günleriniz aydın olsun...

Sağlıcakla...
Saygılar...

Sevgiler...

bence artık uzatmayalım herkez kendı uzerıne düşenı aldı herkez kendı hatasının farkında

ben kendı adıma bır cok hata yapmısım onu farkettım.

o yuzden artık bırakalım bırbırımıze laf sokmayı,kırıganlıgı,alınganlıgı bundan sonra buraya gelıp bızımle sohbeteden yıne bızımledır,ama bu hataları dıger gezılerdede bılerek tekrarlayan arkadaş grupdan uzaklaştırılmalıdır

murat çelik' Alıntı:
hamdi abi oldumu ya şimdi bu söyledıgın satılık xj acill sahibinden arkadaslar alan varsa teklıfler deyerlendırılır :(

senın arabayımı satıyorsun murat

mserdemir' Alıntı:
bence artık uzatmayalım herkez kendı uzerıne düşenı aldı herkez kendı hatasının farkında

ben kendı adıma bır cok hata yapmısım onu farkettım.

o yuzden artık bırakalım bırbırımıze laf sokmayı,kırıganlıgı,alınganlıgı bundan sonra buraya gelıp bızımle sohbeteden yıne bızımledır,ama bu hataları dıger gezılerdede bılerek tekrarlayan arkadaş grupdan uzaklaştırılmalıdır
hamdi tekmen bunu beğendi (birkaç saniye önce) ;)

,,,,,,,,,

20110306267.jpg

20110306268.jpg

20110306269.jpg

20110306270.jpg

20110306271.jpg

hahaha resım karışmış

guzel olmus ama

mserdemir' Alıntı:
karışmış abı nerden cıktı bende anlamadım ama cok guzel beaaaaaaaa

evet konu ilede oldukça iyi bütünleşmiş ;D ;D ;D yalnız iki resim altlı üstlü manidar olmuş ;D ;D ;D

evet yogun ıstek uzerıne o resmı tekrar eklıyorum :smiley::smiley::smiley::smiley:

20110307275.jpg

ne o silmişin hemen ;) ;) ;) bende sayfayı print screen yapmıştım ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR