Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011)
İyi geceler...
Konuya ancak bakabildim...
Önceliklegeziye iştirak eden, bana ve bize yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim...
Çırpınasıya yardımcı olan Faruk abi, Hamdi abi, Hüseyin abi, Amir, Kezban süperdiler...
Dahası adını hatırlayamadığım bi çok arkadaşımıza binbir teşekkür...
Keyifli bi mangal sohbeti için davet ettiğim ama elini ayağını çamurdan çıkarmadan saatlerce çaba gösteren Şükrü ve Ferhata binlerce şükran...
Teşekkür ederken kimi hangi sıraya koyacağımı bilemedim...
ilk 4X4 traktör battı...
İkinci 4x4 traktör geldi...
İkisi arka arkaya beni çekmeye çalışırken birlikte battı...
Üçüncüsü geldi...
İkisinide kurtaramadık, bugün saat 2 gibi arkadaşlarla konuştuğumda iki traktörde hala ordaymış, çok üzüldüm, keşke traktörleride çıkarabilseydik...
Belkide çırpınasıya bizlere yardımcı olan köy halkın teşekkürde ilk sıraya koymak lazım...
Teşekkürler güzel insanlar...
Benim tamponun gene yerinde çıktı... Olsun takılır...
Adanın ilk tecrübesinde bu ağır batmadan ve çekilmeden dolayı aracında hasar olmamasına çok sevindim...
Helal olsun Ada, cesaretli ve gözü karaymışsın
Aman dikkat, bir sıçrayan iki sıçrayan çekirgeyi unutma
Faruk abi, vinci deneyelim demiştin, çok beğendim performansını, güle güle kullan...
İsminizi hatırlayamıyorum, kusura bakmayın...
Niva' ya gerçekten çok üzüldüm...
Sonuçta mal canın yongası ve para kolay kazanılmıyor...
"Ağaca vurdum düzeldi" diye espri bile yaptınız... Neşenizi tebrik ederim... Ne güzel...
Hepimize geçmişler olsun...