Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 405
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,784

Etiketler

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011)

ufukozkan' Alıntı:
Ne kusuru yahu ...Senin canın sağolsun..... tek lafınla fizana giderim ..... kezbana söyle baklavamı unutmasın :smiley: :smiley: yoksa dövecem yetti artık :smiley: :smiley:
Abi teşekkür ederim,
fizanla işim olmaz da bi etkinlik yapsak fena olmaz.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Fotoğraf0101.jpg

Fotoğraf0131.jpg

Fotoğraf0094.jpg

Merhaba

pazar günü biz çok güzel vakit geçirdik.

bizim için günün en tatsız olayı geri dönüş için yola çıktığımızda kaybolmamız oldu

bu aşamada bize destek olan Selim Bey ve Erhan Bey e nezaket ve hassasiyetleri için

kızım ve kendi adıma çok teşekkür ederim ...

AYAS_032011_01.jpg

AYAS_032011_02.jpg

AYAS_032011_03.jpg

AYAS_032011_04.jpg

AYAS_032011_05.jpg

İyi geceler...

Konuya ancak bakabildim...

Önceliklegeziye iştirak eden, bana ve bize yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim...

Çırpınasıya yardımcı olan Faruk abi, Hamdi abi, Hüseyin abi, Amir, Kezban süperdiler...

Dahası adını hatırlayamadığım bi çok arkadaşımıza binbir teşekkür...

Keyifli bi mangal sohbeti için davet ettiğim ama elini ayağını çamurdan çıkarmadan saatlerce çaba gösteren Şükrü ve Ferhata binlerce şükran...

Teşekkür ederken kimi hangi sıraya koyacağımı bilemedim...

ilk 4X4 traktör battı...

İkinci 4x4 traktör geldi...

İkisi arka arkaya beni çekmeye çalışırken birlikte battı...

Üçüncüsü geldi...

İkisinide kurtaramadık, bugün saat 2 gibi arkadaşlarla konuştuğumda iki traktörde hala ordaymış, çok üzüldüm, keşke traktörleride çıkarabilseydik...

Belkide çırpınasıya bizlere yardımcı olan köy halkın teşekkürde ilk sıraya koymak lazım...

Teşekkürler güzel insanlar...

Bize zamanında Türkiye savunmasında büyük önemi olan füze rampalarının yerini tanıtan ve gezimizde öncülük eden Hüseyin abi' ye yeniden teşekkür ederim...

Kendisini tanıtmak gerçekten çok sevindiriyor beni...

Benim tamponun gene yerinde çıktı... Olsun takılır...

Adanın ilk tecrübesinde bu ağır batmadan ve çekilmeden dolayı aracında hasar olmamasına çok sevindim...
Helal olsun Ada, cesaretli ve gözü karaymışsın :smiley: Aman dikkat, bir sıçrayan iki sıçrayan çekirgeyi unutma ;)

Faruk abi, vinci deneyelim demiştin, çok beğendim performansını, güle güle kullan...

İsminizi hatırlayamıyorum, kusura bakmayın...
Niva' ya gerçekten çok üzüldüm...
Sonuçta mal canın yongası ve para kolay kazanılmıyor...
"Ağaca vurdum düzeldi" diye espri bile yaptınız... Neşenizi tebrik ederim... Ne güzel... :smiley:

Hepimize geçmişler olsun... :smiley:

İsmini zikretmediğim, hatırladığım, hatırlayamadığım herkese çok çok teşekkürler....

Saygılar,
Selamlar...

Bu arada görseller süper...

Ellerinize sağlık...

Bende maalesef hiç bişey yok...
Çamurla uğraşmaktan hiç bişey çekemedim...

Teşekkürler...

Alfonse' Alıntı:
İyi geceler...

Konuya ancak bakabildim...

Önceliklegeziye iştirak eden, bana ve bize yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim...

Çırpınasıya yardımcı olan Faruk abi, Hamdi abi, Hüseyin abi, Amir, Kezban süperdiler...

Dahası adını hatırlayamadığım bi çok arkadaşımıza binbir teşekkür...

Keyifli bi mangal sohbeti için davet ettiğim ama elini ayağını çamurdan çıkarmadan saatlerce çaba gösteren Şükrü ve Ferhata binlerce şükran...

Teşekkür ederken kimi hangi sıraya koyacağımı bilemedim...

ilk 4X4 traktör battı...

İkinci 4x4 traktör geldi...

İkisi arka arkaya beni çekmeye çalışırken birlikte battı...

Üçüncüsü geldi...

İkisinide kurtaramadık, bugün saat 2 gibi arkadaşlarla konuştuğumda iki traktörde hala ordaymış, çok üzüldüm, keşke traktörleride çıkarabilseydik...

Belkide çırpınasıya bizlere yardımcı olan köy halkın teşekkürde ilk sıraya koymak lazım...

Teşekkürler güzel insanlar...

Bize zamanında Türkiye savunmasında büyük önemi olan füze rampalarının yerini tanıtan ve gezimizde öncülük eden Hüseyin abi' ye yeniden teşekkür ederim...

Kendisini tanıtmak gerçekten çok sevindiriyor beni...

İsmini zikrettiğim, hatırladığım, hatırlayamadığım herkese çok çok teşekkürler....

aşk olsun Alp.. elimle besleyecektim yemeyeceğim demesen..

Bu tür geziler araçların zor yollarda veya yol dışında kullanıldığı geziler...

Hemen hemen her gezide herkesin veya bazılarının başına batma, bozulma kırılma gibi istenmeyen aksilikler gelebiliyor ve bir araya gelen insanları kaynaştıran en büyük etkende bu aksilikler oluyor...

Olması gereken, katılan herkesin elinden geldiğince birbirine yardımcı olması...

Zaten çirkinleşen dünyamızda, gerek iş hayatımızda gerek sosyal hayatımızda bizim zor durumda kalmamızdan belkide zevk alarak elini beline atıp uzaktan seyreden bi çok insan oluyor... Sirke gitmişte, oyuncuları ne mahlukat olursa olsun uzaktan izlercesine...

Bu tür geziler bizlere sosyal yaşamımızda karşılaştığımız çirkinliklerden bi nebze uzaklaştırıyor... Hiç tanımadığın insanların bile yardımına koşuyorsun, belkide bize hiç tanımadığımız insanlar elleri ayakları parçalanırcasına yardım ediyor...

Bu bizlere insan olduğumuzu, dünyanın kiracıları (hatta sahipleri) arasında hala karşılıksız iyiliksever yürekler olduğunu hatırlatıyor...
Tanımadığımız birisine dahi önünü arkasını düşünmeden yardım ettiğimizde hissetiğimiz keyif ise kesinlikle yadsılanamaz...

Bu pazar maalesef aramızda bu ruhu taşımayan, taşımak istemeyen insanlar gözlemledim...
Sizlerde konunun başından beri tepkilerinizi belirtmişsiniz...

Sizlere katılıyorum fakat bu ve bunun gibi durumlara karşı umarsız kalmayı çok zaman önce öğrendim...

O yüzden gerçekten takmıyorum...

Umurumda bile değil...

Anlayan anlar, sosyal varlık olur...
Anlayamayan anlamaz, sadece kendisi gibilerden oluşan gruplar içinde yaşamını sürdürür gider... Bu yaşamındada eminim çok mutlu kalır...

İlgili, yazdıklarımın üstüne yapıştığını hisseden, alınan kişiler bunlara üzülecektir, belkide kızacaktır...

Hiç istemezdim bu cümleleri kullanmayı, Çünkİ YARADILANI SEVERİM YARADANDAN ÖTÜRÜ...

Sevgiler...

mjeliada' Alıntı:
aşk olsun Alp.. elimle besleyecektim yemeyeceğim demesen..

Teşekkür ederim Ada...

Sen ve senin gibi aç kaldığımı farkedip düşünceli davrananlara çok teşekkür ederim...

Kurtarma fazlasıyla uzadığı için günün herkes açısında tüm tadının kaçtığını düşünüyordum... Bu yüzden hissettirdiğimden daha fazla sinirlerim bozuktu...

Nazik ve iyiliksever tekliflerinizi asık suratla geri çevirdim çoğu zaman... Lütfen kusura bakmayın...

Çok teşekkür ederim herkese...

Amir, Kezban, arabaya bıraktığın çukulatalar çok makbule geçti... :smiley:

Murat ustam, Erhan... Hazırladığınız ve önce reddettiğim sandviçi çok geçte olsa afiyetle yedim... Ellerinize sağlık, sağolun...

Tanımadığım bi hanımefendi bana çamurların içinde bata çıka çay getirmiş... Kezban uzattı arabanın içine...

Hanımefendi, hala kim olduğunuzu bilmiyorum...

Çok teşekkür ederim, temiz kalbinizle gurur duymalısınız...

Ve daha hatırlayamadığım başka başka kocaman yürekli insanlar...

Hepinizden Allah Razı Olsun...

Saygılar, Sevgiler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR