baharda dşünüyoruz o kum tepelerinde debelenemedik.hem ortalık yeşerince güzelde piknik yapılır.
yanlız köy halkını pikniğimizede bekleriz. (en azından o gün canla başla bize yardım eden arkadaşları) elleri boş gelme kaydıyla...
bak şimdi bana çok iddialı geldi söz.o zemini iyi inceledim.insan dahi sert adım atsa sallanan zemin. ve alttan kuru zemin değil kuyu suyu çıkıyor
sadece hafif araçların hareket edebileceğini düşünüyorum.sizin aracı bilmiyorum ama yavuz beyin tank'ının orada yürüyeceğine kesinlikle inanmıyorum.
traktörle anınızın olmaması kendini gizleyen böyle bir çamurla tanışmamış olmanıza bağlıyorum.
aksini düşünüyorsanız hodri meydan
şöyleki...gördüğüm fotoda yapışkan çamur yok.sulu çamur,araç tam anlamıyla zeminle bütünleşmemiş,hepsinden önemlisi çeken aracın zeminide
batacak zemin değilmiş gibi geldi bana buradan bakınca
şöyleki...gördüğüm fotoda yapışkan çamur yok.sulu çamur,araç tam anlamıyla zeminle bütünleşmemiş,hepsinden önemlisi çeken aracın zeminide
batacak zemin değilmiş gibi geldi bana buradan bakınca
çamur ve bataklık için her daim agırlık / lastiklerin yere temas yüzeyi oranının çok iyi olması lazım. yoksa 850 kg lik ince lastikli bir araba , 2500 kg lik geniş lastikli bir arabaya kıyasla daha çabuk batabilir
jeepimi çıkarmakta emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ama neymiş? hijack yada airjack olmadan bir daha çıkmayacagım demek airjack olsa 10 dk da çıkardık hepimiz
jeepimi çıkarmakta emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ama neymiş? hijack yada airjack olmadan bir daha çıkmayacagım demek airjack olsa 10 dk da çıkardık hepimiz