Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011)
fastjunkie' Alıntı:
Arkadaşlar açıklamalarınız için teşekkür ederiz, lakin tüm grubun üzerine alınmasına gerek yok.. Lütfen tadınız kaçmasın, Bir çoğunuzla ilk defa tanışacaktık zaten..
Diğer başlıkta da
durumun bizce sorumlusu direk ismi verilerek belirtilmiş
, lütfen kimse üzerine alınmasın, biz arkadaşımıza ulaşmaya çalıştık
lakin durum ortada.. Doğru olanın ne olduğunu herkes farkında zaten
, üzüntünüz için teşekkür ederiz..
Biz 4 sene olacak hepberaber araziye gidip geliyoruz, işlerin nasıl ilerlediğini, en zor durumları biliyoruz. Yine de
telsiz anonsuna cevap vermemek, telefonlara bakmamak kesinlikle kabul edilemez birşey.. Hiç bir durumda böyle birşey yapmadık kimseye karşı..
Durum açık net
, inşallah birdahaki organizasyonda hepberaber olmak dileğiyle..
ufukozkan' Alıntı:
bizde 5 araç köye geldik..... alpin muhteşem ve kısa tarifine göre var olduğu söylenen çeşme ve civarlarınada baktık..... köylülerede sorduk..... ama sizlere ulaşamadık...neyse.....
yavuz-çelikel' Alıntı:
Eğlenceli gezi yapmışsınız anlaşılan. Telsizle Ufuk abi Alp'le temas etti. Çamurla cebelleştiğini şimdi fazla koınuşamayacağı gibi birşeyler söylediğini biliyorum. 20-25 dakika bekledik anonsladık telllerle aradık ama nafile. Baktık kendi keyfimize. Keyfiniz daim olsun efendim.
Onur,
BeNcE,
Çok talihsiz kelimelerle oluşmuş bi mesaj bu bence...
Keşke öyle demeseydin...
Bu kadar sert ve köşeli kelimeler şaşırttı beni...
Şaşırdım çünki yaşamımdaki az sayıdaki insanların tümü kalp kırmaktan çok kaçınırlar... Alışmamışız... (alışmadığım içinde, ezmemeye çalışırken hep ezilirim genelde... Demogoji yapmıyorum, naçizane tanıtımımdır. Egzajerasyon ve Manipulasyon da zaten çocukluğumuzda kaldı...
)
Aslında, Kütürt diye, kütür kütür yazman v.s. şaşırtmamalı beni, zira seni İyi tanımıyorDuM...
Zira,
sende beni iyi tanımıyorsun, sadece iki kelamımız, bi oturmuşluğumuz, bide ufak telaşımız oldu,
o kadar... Bilmem anlatabildim mi?
Üzüldüğümü ifade etmek isterim,
parmakla ısrarla beni göstermeni hiç yakıştıramadım, oldukça kırıldığımı da eklemek isterim...
Ama benim üzülmemin ve kırılmamın senin umurunda olduğunu zannetmiyorum...
neyse...
Benden yaşça bayağı küçüksün, ben büyüklük yapıp sende de özür diliyorum, oralara kadar gelmişsin...
(Bu arada net yaşın için profiline baktım, yaşın yazmıyor ama sitede moderatör mertebesinede ulaştığını yeni farkettim, makamın hayırlı olsun... Belkide bu mesajımı silersin, canın sağ olsun...)
Yolun açık olsun,
Selametle...
Alp abin...
(Alp abi diye hitap ederdin)
Günleriniz aydın olsun...
Sağlıcakla...
Saygılar...
Sevgiler...