ATATÜRK Köşesi - 10 Kasım 2010

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,160
Ynt: ATATÜRK Köşesi - 10 Kasım 2010

'Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir' bu günlerde anlamını daha iyi kavramalıyız.
 

Etiketler
Ynt: ATATÜRK Köşesi - 10 Kasım 2010

Anaların bugünkü evlatlarına vereceği terbiye eski devirlerdeki gibi basit değildir. Bugünün anaları için gerekli vasıfları taşıyan evlat yetiştirmek, evlatlarını bugünkü hayat için faal bir uzuv haline koymak pek çok yüksek vasıflar taşımalarına bağlıdır. Onun için kadınlarımız, hattâ erkeklerimizden çok aydın, daha çok feyizli, daha fazla bilgili olmaya mecburdurlar; eğer hakikaten milletin anası olmak istiyorlarsa.

ATATRK1
 

Ynt: ATATÜRK Köşesi - 10 Kasım 2010

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.

Mustafa kemal ataturk
 

Ynt: ATATÜRK Köşesi - 10 Kasım 2010

İnsan topluluğu kadın ve erkek denilen iki cins insandan mürekkeptir. Kabil midir ki, bu kütlenin bir parçasını ilerletelim, ötekini ihmal edelim de kütlenin bütünlüğü ilerleyebilsin? Mümkün müdür ki, bir cismin yarısı toprağa zincirlerle bağlı kaldıkça öteki kısmı göklere yükselebilsin?

ImagesCA3VJROE


ImagesCANR9XRN
 

Ynt: ATATÜRK Köşesi - 10 Kasım 2010


Bu kadar güzel sözün üstüne ne söylenebilir ki ?
Sevgiyle, Saygıyla anıyoruz ve selamlıyoruz.
 



Ynt: ATATÜRK Köşesi - 10 Kasım 2010

Atam! Senin kişiliğini ve yaptıklarını bazılarına rağmen her zaman saygıyla anıyor ve savunuyoruz.Rahat uyu.Ruhun şad olsun.
 


Ynt: ATATÜRK Köşesi - 10 Kasım 2010

Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927

olabilecekleri 1927 de görebilen büyük devrimci ,rahat uyu. izindeyiz.
 

Ynt: ATATÜRK Köşesi - 10 Kasım 2010

selamlar mensubu olduğum gezenbilir ailesi içinde atamıza ayrılan bu köşe için emeyi geçen tüm arkadaşlara saygı ve şükranlarımı sunuyorum.iyiki varsınız.Herzaman bize bıraktıkların için sana şükran duyuyorum.atam bıraktıklarını anlatamadığım için ise utanç duyuyorum .
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,499
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

SON KONULAR



Geri
Üst