Ne oldu? Baba karavan konusunda gelişmeler oldu mu? Paylaşımları bekliyoruz.
Selamlar, uzun süredir yurt dışında aldığım büyük bir otel projesi ile uğraşıyorum.
Tasarım ve üretim süreci artı git gel beni çok yordu. RS750 neredeyse bitmek üzere.
Tefriş planında bazı geliştirmeler yaptım. Artık daha efektif bir kullanım söz konusu.
Hedeflediğim kg değerlerini yakaladım. Hatırlarsanız max 1750 kg civarı olacağından bahsetmiştim hep.
Mover hariç şu an 1600kg'a yaklaştık. Benzer ebatlardaki Avrupa karavanlara göre çok daha hafif oldu.
Biliyorsunuz, 750 cm civarı Avrupa karavanların ağırlıkları 2200 - 2500 kg aralığında.
Bazı youtuber arkadaşlar da çekim yapmak için karavanın bitmesini bekliyorlar. Yakın bir süreç içinde kalan eksikleri de tamamlarım diye düşünüyorum.
Bu arada satış konusunda hatırlarsanız senede 10-15 tane yapabileceğimi belirtmiştim. Şu an ki tabloya baktığımda senede ancak 3 yada 4 tane üretebileceğimi ön görüyorum. Çünkü diğer tarafta ki asıl işlerim oldukça yoğunlaştı.
Sanırım hobi olarak çıktığım bu yolda karavanın satışı da tamamen hobi olarak devam edecek.
Şimdiden talep olarak gelen 6 siparişim var ama biliyorsunuz sipariş almıyorum.
Bitirdikçe pazarlamasını yapacağım.
Ayrıca son zamanlarda yaşanan "çökme karavan" olayları da iyice midemi bulandırdı.
Ortalığın tamamen gerçek karavancılara kalmasını bekliyorum.
Şu an da bir hevesle çöp karavan alanların neredeyse tamamı karavanlarını elden çıkarmaya çalışıyorlar.
Herkese selamlar,
Hoşçakalın.