Baba Karavanla Yakında Yollardayız !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BABA KARAVAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,722

Sözler romantik ama karavanın durduǧu yer deǧil. :smiley:

Yildızların da görüldüǧü tenha bir sahilde sözler daha etkileyici olurdu…

Başarılar…

Teşekkür Hüseyin bey 🙂

Üretim bittiğinde karavan tanıtımlarının ve deneylerin yanı sıra, bir çok farklı senaryo da sinematik prodüksiyonlar da yapacağım 🙂

Dün, yolculuk öncesinde sessiz sedasız bir sokak hayal etmiştim.🙂

Bir sonraki alanımız, sessiz sedasız, tertemiz bir sahil olsun. 🙂

Karavandan daha çok iş renderciye doğru yöneliyor : ).

Video güzel olmuş, yapım aşaması ne alemde?
Teşekkürler.

Bu durum gayet normal, çünkü ben hayatımı tasarım ve renderlarım ile devam ettiriyorum 🙂

Elimizde bir villanın son işleri var yakında bitmek üzere, sonrasında karavan yapımı hızlanmaya başlayacak👍

Bildiğiniz gibi ben butik bir şekilde karavan üreteceğim. Karavanın her cm2 sinde özenle çalışıyoruz.

Önden sipariş alma diye bir durumda söz konusu olmayacak. Müşterilerim üretilmiş karavanı görecekler.

Her detayını inceleyip o şekilde satın alacaklar. Şu an için senede 15-20 adet üretmeyi planlıyorum. 👍

Öyle umuyorum ki, üreteceğimiz karavanlar, ülkemizde ki karavan imalat kalite çıtasını çok daha üst sıralara taşıyacak.👋

Son düzenleme:

Ne oldu? Baba karavan konusunda gelişmeler oldu mu? Paylaşımları bekliyoruz.
Selamlar, uzun süredir yurt dışında aldığım büyük bir otel projesi ile uğraşıyorum.

Tasarım ve üretim süreci artı git gel beni çok yordu. RS750 neredeyse bitmek üzere.

Tefriş planında bazı geliştirmeler yaptım. Artık daha efektif bir kullanım söz konusu.

Hedeflediğim kg değerlerini yakaladım. Hatırlarsanız max 1750 kg civarı olacağından bahsetmiştim hep.

Mover hariç şu an 1600kg'a yaklaştık. Benzer ebatlardaki Avrupa karavanlara göre çok daha hafif oldu.

Biliyorsunuz, 750 cm civarı Avrupa karavanların ağırlıkları 2200 - 2500 kg aralığında.

Bazı youtuber arkadaşlar da çekim yapmak için karavanın bitmesini bekliyorlar. Yakın bir süreç içinde kalan eksikleri de tamamlarım diye düşünüyorum.

Bu arada satış konusunda hatırlarsanız senede 10-15 tane yapabileceğimi belirtmiştim. Şu an ki tabloya baktığımda senede ancak 3 yada 4 tane üretebileceğimi ön görüyorum. Çünkü diğer tarafta ki asıl işlerim oldukça yoğunlaştı.

Sanırım hobi olarak çıktığım bu yolda karavanın satışı da tamamen hobi olarak devam edecek.

Şimdiden talep olarak gelen 6 siparişim var ama biliyorsunuz sipariş almıyorum.

Bitirdikçe pazarlamasını yapacağım.

Ayrıca son zamanlarda yaşanan "çökme karavan" olayları da iyice midemi bulandırdı.

Ortalığın tamamen gerçek karavancılara kalmasını bekliyorum.

Şu an da bir hevesle çöp karavan alanların neredeyse tamamı karavanlarını elden çıkarmaya çalışıyorlar.

Herkese selamlar,

Hoşçakalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,661
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR