Ynt: Artvin - Rize (Karçal, Kaçkar)
Yukarıda yazmış olduğunuz övgü dolu sözler için çok teşekkür ederim Ümit Abi. Sağolun.
Çok haklısınız makinem basit bir sony olmasına rağmen An'ı yakalamaya çok güzel hizmet etti. Alıştık birbirimize fazlasıyla
Vatanımızın cennet köşelerinden birini ufak bir referans olabilir düşüncesiyle paylaşmaya çalıştım, artık sona geldim de denilebilir..
Sonrasında rutine dönen hayat ve tüm hızıyla akıp giden zamana inat olabildiğince çok resim eklemeye çalıştım. İnşallah siz de bu güzellikleri doya doya görme fırsatına en kısa zamanda kavuşursunuz.
centilmen' Alıntı:Oktay bey, genç arkadaşım harika fotoğraflar, harika bir rehber, şiirler zamana resme ve ruha uygun söyleyecek söz bulamııyorum bizlere kazandırdığın bu güzellikler için.
Bir şikayetim var ama. Saatlerdir senin gezi notlarının başından ayrılamadım. Çok güzel kareler yakalamışsın. Belliki vizor sana sen vizöre alışkınsın.
Bu kadar güzel fotoğrafı bir arada her birini uzun uzun inceledim ama doyamadım. Çok teşekkürler umarım eşim ve ben zaman zemin mekan ve imkan müsait olurda çok istediğimiz doğu karadeniz gezisini yapabiliriz. Biraz daha yıllanırsak dizlerimiz isyan eder diye korkuyorum.
Sevgilerimle.
Yukarıda yazmış olduğunuz övgü dolu sözler için çok teşekkür ederim Ümit Abi. Sağolun.
Çok haklısınız makinem basit bir sony olmasına rağmen An'ı yakalamaya çok güzel hizmet etti. Alıştık birbirimize fazlasıyla
Vatanımızın cennet köşelerinden birini ufak bir referans olabilir düşüncesiyle paylaşmaya çalıştım, artık sona geldim de denilebilir..
Sonrasında rutine dönen hayat ve tüm hızıyla akıp giden zamana inat olabildiğince çok resim eklemeye çalıştım. İnşallah siz de bu güzellikleri doya doya görme fırsatına en kısa zamanda kavuşursunuz.