Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freelander99 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,755
Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım

Amarok benim olsa hiç düşünmeden sokarım lopeze yalnız mehmet abi caddede gezecek gibi giyinmişti önceki gezide

Etiketler

Hakan555' Alıntı:
Herkese Selam. Derviş Ayberk sanada :smiley:
Hasancım bi aksilik olmazsa Ademde bende gelicem.
Mehmet Amarokla gelse sorun yasarmi nedir son hali ?
Gelsin abi sorun olmaz benım terios var iki üç araç daha standart onda en azından lastık var

lynx255' Alıntı:
Araç kullanacak arkadaşların alkol alması yasaktır. Hele hele kırmızı şarap ile ateş başında aşka gelme vakıaları yaşandığından dolayı şarap ve şampanya gibi romantizmi çağırıştıran içecekler kesinlikle yasaktır. Zaten romantizm de ormana, doğaya ve off-road ruhuna terstir.. ;D
Peynirin her türlüsü serbesttir..
Market için Uğur Başkan'a 20'şer lira veriyoruz. Başkan sucuğundan, içeceğine, çekirdeğinden, ekmek ve kömürüne kadar hallediyor. Allah kendisinden razı olsun.. :D
Önem sırasına göre yazayım: Çizme, yedek elbise, halat, u kilit bulundursak araçlarımızda yeterlidir inş.
Ayrıca her gezide söylüyorum, yine söyleyeceğim; Marketten alacağımız ve kullanacağımız suyun haricinde, her araçta mutlaka ama mutlaka en 5 lt. su bulundurun. (Öyle değil mi Selim?)
Sandalye, tabure, koltuk, şezlong, olmadı üzerine gazete serilmiş 10 lt'lik yağ tenekesi de olursa çok iyi olur. Masa olursa süper olur.
Pmr telsizler (el telsizleri) hem çok eğlenceli, hem de arazide oldukça işe yarar cihazlardır. Varsa onları da unutmayalım..

doğru söylüyorsun abi :D en az 5lt. değil 10 lt felan anca keser. ama problemi çödüm elektrik kontrollü fan ve yenı bakırdan radyator yaptırdım At Arabasına :D artık fan kırılır düşüncm olmadan paldır küldür dalıyorum :D bu arada bi iki hafta finaller daldım boş durmamışsınız özledim sizlerle dalıp çıkmayı arada arıza vermeyi batıp kalmayı bu hafta kısmeetse bende aranızda olmak isterim son durum nedir plan nere üzerine

1)Freelander, Çarpık bacak jimny , MT Lastik
2)Hasan , Terios , standart lastik
3)Kurt , Jimny , MT lastik , vinç,
4)Kız babası , samurai , MT lastik
5)Selçuk bozkurt /Lr defender 110 300tdi/ lassa lt/A
6)Selim cj at arabası a/t li

Hakan555' Alıntı:
Herkese Selam. Derviş Ayberk sanada :smiley:
Hasancım bi aksilik olmazsa Ademde bende gelicem.
Mehmet Amarokla gelse sorun yasarmi nedir son hali ?

amorok ön tamponu bırakır abi, söktürüp gelsin :smiley:
bypassda biraz çizilebilir, yağmur yağarsa çamurun ortasında kalır. ademle çekeriz :smiley:

SelimKck' Alıntı:
ama problemi çödüm elektrik kontrollü fan ve yenı bakırdan radyator yaptırdım At Arabasına :D artık fan kırılır düşüncm olmadan paldır küldür dalıyorum :D bu arada bi iki hafta finaller daldım boş durmamışsınız özledim sizlerle dalıp çıkmayı arada arıza vermeyi batıp kalmayı bu hafta kısmeetse bende aranızda olmak isterim son durum nedir plan nere üzerine

senin radyatörü ve fanı denemek için aynı yerdeyiz :smiley:
lastikleri de değiştirsen iyi olurdu ,
arazi vitesini ne yaptın , onu da bi araştır gelmeden önce , onuda denemiş olursun

Desenize bu hafta gene muhteşem geçecek çamur corak yağlaş gibi

lynx255' Alıntı:
Duster değil Subaru.. ;D
Katılıyor. Başkan'ın sıfır Subaru'yu Ömerli çamuruna nasıl soktuğunu da bizzat gördüm..

sıfır ne subaru ne duster ımı araziye sokarım çamur derseniz çamurdan bir şey olmaz yıkıyınca çıkıyor

kız babası' Alıntı:
Buyrun gelin o zaman bizimde araçlar suzuki buluşma yeri ve saatimiz belli ztn sizide aramızda görmek isteriz

çok teşekkür ederim. sizdeki beğendiğim tavır da bu zaten ben bu ve benzer sitelere gezilere gitme amacıyla üye olalı bir kaç sene oldu doğru düzgün bir tek geziye gidemedim :smiley:

hep geziler son dakikada düzenlenir hep çok araç vardır vs.. gezi yazıları da söyle başlar; evde oturuyorduk birden kaşıntı tuttu :smiley::smiley: arkadaşları aradık vs vs
ama sorsanız her gezi herkese açıktır :smiley:

Bizim gezi planlarımız hafta başı başlar en geç cuma günü netleşir herkeze açıktır gelen arkadaşlara niye geldiniz demeyiz gelmeyenlerede neden gelmedin demeyiz katılımcı listesine isminizi aracınızı yazarsanız toparlaması daha iyi olur

mustafabici' Alıntı:
Merhabalar;
Yeni aldığım teriosu sizlerle gezi yapmak isterim.Arabam normal 4x4 olarak yani hafif off road olarak geleceğim.
Sıkıntı olur mu ?

Mustafa bey son durum nedir gelicekseniz katılımcı listesine isminizi aracınızı ekleyiniz lütfen

Bende katılmak istiyorum aracım terios standart lastik olarak geleceğim. İnşAllah bu pazar gününde sizlerle buluşmak dileğiyle :smiley:

malesef ekip arkadaşım çalışacakmış, bu nedenle ismimi yazamadım programda değişiklik olursa hemen eklerim

AL1820' Alıntı:
hep geziler son dakikada düzenlenir hep çok araç vardır vs.. gezi yazıları da söyle başlar; evde oturuyorduk birden kaşıntı tuttu :smiley::smiley: arkadaşları aradık vs vs
ama sorsanız her gezi herkese açıktır :smiley:

kimseye sormanıza gerek yok, gezi planlarımız tüm herkesin okuyabileceği şekilde gizlisi saklısı olmaksızın, ortadadır.
sizinde bahsettiğiniz gibi, gezmek için gelip, hiçbirine katılmamış olmanız , tamamen sizin seçiminizdir.
kalabalık fobiniz varsa zaten "grup" katılımı size uygun düşmüyor demektir.

çamur yıkanınca geçen, ama ıslaklık süresince pekçok yere zarar veren, yolda bırakan, alternatör bozan, kayış kaçırtan, vibrasyon yapan, balans bozan, kaygan olduğu kadar tabaka halinde araca bulaşan bir karışım.

1-2 gezi yaparsanız bu işin "hayal edildiği" gibi olmadığını sizde tecrube edersiniz. subarunuzu , dusterınızı veya aracınız her ne ise alıp geleblrsiniz, en azından bir fikriniz olur yolda kalırsanız biz elimizden geldiğince gene size yardımcı oluruz.

1)Freelander, Çarpık bacak jimny , MT Lastik
2)Hasan , Terios , standart lastik
3)Kurt , Jimny , MT lastik , vinç,
4)Kız babası , samurai , MT lastik
5)Selçuk bozkurt /Lr defender 110 300tdi/ lassa lt/A
6)Selim cj at arabası a/t li
7)Mustafabici Standart lastik terios 4x4
8 ) Adem abi pajero yeni lastik aldı ne almıştı ??
9) Mehmet abi Amarok yeni pasta cila yapıldı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR