Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freelander99 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,757
Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım

kız babası' Alıntı:
Hadi iyisin gene bu hafta dogru düzgün yagmur yagmadı yırttın teriosu yakmaktan
ya başkan sıkıntı yok ayberk düşünsün eğer benim geçtiğim yerlerden geçsin arabayı verecem ona benım araç gitmediği yerde yakarım aracı ;D ;D

Etiketler

teriosu yakacan ya hasan , sorun yok, benzinimiz var,

başkann semaveri unuttmaa diye hatırlatayım dedim, hasanın ateşinde demleyecez çayları

Abii rot kolunu degistirdim, Rot balanscilar kapanmis bildiginiz acik biyer varmi?... yaptirip yarin gelmem icin...

Abilerim ben yarın iptal oluyorum kusura bakmayın Meşhur AT ARABAMın giysisini yenileniyor bir hafta tozdan çamurdan Irak malesef

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bigunde kahvalti yapıp sonra gezelim arkadaşlar.
Allah ne verdiyse herkes azıcık bisey getirir taze ekmekte aldikmi tamamdır.

Kahvaltılı organizasyon için kendimi feda edip 1 saat erken gelip semaverde çayı demlerim

selamlar. şimdi yiyecek ve yakacakları parkur girişinden önceki marketten halleddiyoruz dimi ? yani sabah buluşmadan önce bir hazırlık ihtiyaç var mı ?

Parkurdan önce marketten ne gerekliyse alıyoruz masa getiren bi arkadaş olursa süper olur buluşmadan önce herangi bi hazırlıga gerek yok

Arkadaşlar, şimdi misafirlerim yeni gitti. 6 saatlik bir siyaset meydanından çıktım. İki demlik çay, bir sepet meyve, kase kase çerez, sürahiler dolusu su ve kupa ile kahve tüketerek zar zor sürdürebildiğimiz hararetli oturumumuzu, mecruben haftaya kaldığı yerden devam etmez üzere yeni sonlandırmış bulunuyoruz. Çenem çok yoruldu. Yanaklarım acıyor resmen. İkiye karşı tek bir mücadeleden çıktım. Muhtemelen yarın siz gezerken ben uyuyor olacağım.. Hepinizden özür diler, bir sonraki gezide inşAllah kendimi size affetirecek bir performan ile görüşmek dileğiyle derim.. :(

Kusura bakmayin gelemiyorum gecenin bir yarisinda yatmama ragmen acik bir rot balansci bulamadim.. tamamen sansizlik.. size kazasiz belasiz iyi eglenceler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR