Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freelander99 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,799

Etiketler
Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım

freelander99' Alıntı:
kimseye sormanıza gerek yok, gezi planlarımız tüm herkesin okuyabileceği şekilde gizlisi saklısı olmaksızın, ortadadır.
sizinde bahsettiğiniz gibi, gezmek için gelip, hiçbirine katılmamış olmanız , tamamen sizin seçiminizdir.
kalabalık fobiniz varsa zaten "grup" katılımı size uygun düşmüyor demektir.

yaznınızın bu kısmını hiç anlamadım.. sanırım yazdıklarımı anlamaışsınız :smiley: tekrar okuyun demeden tekrar anlatayım, ben diyorum ki; sizin geziler herkese açık herkes davetli, bu çok iyi bir şey.. benim eleştirdiğim öncesi, sizinle alakası yok. sizide yeni gördüm hoşuma gitti tanışmak, gezilerinize gelmek istedim yazdım hepsi bu. Arkadaşım pazara işi olmasaydı gelecektimde

AL1820' Alıntı:
çok teşekkür ederim. sizdeki beğendiğim tavır da bu zaten ben bu ve benzer sitelere gezilere gitme amacıyla üye olalı bir kaç sene oldu doğru düzgün bir tek geziye gidemedim :smiley:
Al benden bir tane daha..
Durumumuz tamamen aynıydı sizinle. Aracı alalı bir yıl olmuş ve ben daha tek geziye bile katılamamıştım. Tek araçta bir yere kadar. Kendi çapımızda "vay be nereye çıktık", "vay be nereden geçtik" diye diye dolaşıyorduk. Sonra durumu benle aynı olan, "yok mu bir gezi katılalım" diye aranan, sonradan kendisine Reis diyeceğimiz Hasan arkadaşımız ile tanıştık. Bir gezi düzenleyin katılalım; Yok. Gelin biz düzenleyelim, siz katılın; Yok. Çok usta off roadçular çağırdık. Herkes pek bir meşgul, pek bir yoğundu. Yada hiç kimse acemi ile uğraşmak istemiyordu. Neyse ne, geçmişe mazi derler.
Derken grubumuzun onursal başkanlığını yapan Uğur arkadaşımız da bize katıldı. Son çağrımızı "Geliyorsanız gelin, gelmiyorsanız biz acemiler grubu olarak kendi başımıza araziye gireceğiz" diye yaptık. Akıl veren abilerimiz oldu. Şöyle yapın, böyle yapın gibi. Welhasılıkelam, uzun lafın kısası, biz üç acemi buluştuk. İlk defa adam gibi bir yere girdik. OnBeşinci saniye battık. ;D
Uğraştık, çabaladık, tecrübe kazandık.
Sonra madem ustalardan hayır yok. Biz bir grup kuralım, adı ve amblemi olsun. Herkese de açık olsun. Kimse de bizim çektiğimizi çekmesin diye düşündük. Sonra ki her düzenlediğimiz geziye bir araç ilave ettik. Derken siteden Serkan abi ile tanıştık. Arazide yol yordam göstermede, sağ olsun, gerçekten çok ama çok faydasını gördük.
Buradan sonrasını zaten siz de biliyorsunuz..
Yazıya son söz olarak temennimiz; "Zaman geçtikçe elbette tecrübelerimiz artabilir, birileri adımızı usta koyabilir ama sahip olduğumuz bu acemi ruhunu kaybetmeyiz inşAllah." olacaktır.

Tarkan atıl kurt hayranım yazılarına takibimdesin yazıklarını içten yazdıgından okudukça zevk alıyorum
Saygılar

Tarkan bey, durumu on numara özetlemişsin :smiley:

kız babası' Alıntı:
1)Freelander, Çarpık bacak jimny , MT Lastik
2)Hasan , Terios , standart lastik
3)Kurt , Jimny , MT lastik , vinç,
4)Kız babası , samurai , MT lastik
5)Selçuk bozkurt /Lr defender 110 300tdi/ lassa lt/A
6)Selim cj at arabası a/t li
7)Mustafabici Standart lastik terios 4x4
8 ) Adem abi pajero yeni lastik aldı ne almıştı ??
9) Mehmet abi Amarok yeni pasta cila yapıldı

Ademin lastikler 32 11.50 15 Bf goodrich mud terrain. Daha çamura girmemiş :smiley:

Yaww bir geziyi de, konusunu 10 sayfa yapmadan düzenleyelim..
Arkadaş, biz mi beceremiyoruz bu işi, çok mu konuşuyoruz, anlamıyorum ki. Millet yaptığı gezi hakkında bu kadar konuşmuyor. Biz daha yapmadan, yaz Allah, yaz.. Hayır, işin tuhafı; problemin kaynağında kendimi de görmüyor değilim yani.
Düşünüyorum..:
Konunun uzun oluşu okunmasına mani oluyor. Adam bir bakıyor konu olmuş 10 sayfa. 10x10=100 tane mesaj var. O yazmış, o yazmış.. Adam da okumadan geçiyor yada ne bileyim belki de dikkatini çekiyor, "ulan konuya bak, mevzu derin herhalde" deyip okuyor, onu da bilemiyoruz ki..

Not: Aklıma geleni yazıyorum, kimse alınmasın..
Yani birisi alınsın diye yazmadım. Konu ilaveten başka bir mesaj daha içermemektedir..

vaay demek bana sataşıyosun atıl kurt, hmm ,
gözüm üzerinde olacak bu hafta...

biz geziyi forumda organize ediyoruz, birazda geyik katıyoruz, ortaya çıkan sonuç bu.

bence ne kadar çok mesaj varsa o kadar dikkat çekiyor, iyide oluyor

freelander99' Alıntı:
vaay demek bana sataşıyosun atıl kurt, hmm ,
gözüm üzerinde olacak bu hafta...

biz geziyi forumda organize ediyoruz, birazda geyik katıyoruz, ortaya çıkan sonuç bu.
Yaw ne alakası var. Yazdık oraya alınmayasın diye. Ama yok, ben illa da arazide Hasan kesmez, bir rakip daha istiyorum diyorsan, ona da hay hay derim. Hasan'ın demir tamponları yok hatırlatırım. ;D ;D ;D

selamlar uzun süre enduro ve motocross ile uğraştım. ekim 2013 te jimny'mi aldım ve 4 tekere geçtim. kendi kendime denemelerde bulundum. arzi şartlarında bireysel çabalarda bulundum. yağmur yağdı çamur geldi acaba bir aktivite yokmu diye baktım ve evet işte beni çok heyecanlandırn pazar aktivitesi ile karşı karşıyayım.

alper soykan suzuki jimny(standard) lastikler kar tipi marshall kv22. kartipi derken kısırkayalarda kumda ve kuru toprak zeminde, kartepede çamur ve karda bence gayet tatminkardı. tabii ben 4x4 konusunda acemiyim ve tarkan beyin yazısıçok güzeldi. bende sizle tanışmak yanliz değil offroadu seven başka insanlarla beraber yapmak isterim.

sanırım şu an listede 9 kişi var size uygunsa 10. ben olmak isterim.

lastikler :smiley:

image.jpg

image.jpg

süper çok memnun oldum. şimdi tek ihtiyacım birazda olsa ayrıntılarıyla buluşma yeri. saat 09:15 doğrumudur?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR