Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freelander99 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,761

Etiketler
Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım

siz duster le katılmıyormusunuz

AL1820' Alıntı:
bilgi ve birikim yok, ama davet ederseniz işlerimde uygunsa gelmeyi
isterim gördüğüm kadarıyla çok iyi eğleniyorsunuz arkadaşlıkta on numara
Özel davet yok. Özel gezi de yok. Gezilerimiz herkese açık. Herkes okusun ve isteyen katılsın diye, gezi konularını buraya açıyoruz. Yoksa Facebook üzerinde Hudoff grubumuz var. Hepimizin birbirimizde telefonu var. Konuşup pekala kapalı bir grup ile (Bir çokları gibi) gezi düzenleye biliriz. Aracı olmayan ama samimiyetine inandığımız arkadaşlarımızı da aramıza almaktan çekinmiyoruz. Sevinçler paylaşıldıkça çoğalır. İmkanlar el verdiği sürece paylaşacağız inşAllah..
İkinci husus için de şunları söyleyebilirim: Evet, gerçekten bir arada çok eğleniyoruz. Zevklerimiz ortak. Dahası arkadaşlarımız çok iyi. Onlar iyi olunca arkadaşlığımız da iyi oluyor. Buna da maşaAllah diyoruz.. ;)

yok benim aracım suzuki samurai avatar resmimden bahsediyorsaniz avatardaki eşimin subaru forester o araçı araziye sokmuyorum artık

lynx255' Alıntı:
Özel davet yok. Özel gezi de yok. Gezilerimiz herkese açık. Herkes okusun ve isteyen katılsın diye, gezi konularını buraya açıyoruz. Yoksa Facebook üzerinde Hudoff grubumuz var. Hepimizin birbirimizde telefonu var. Konuşup pekala kapalı bir grup ile (Bir çokları gibi) gezi düzenleye biliriz. Aracı olmayan ama samimiyetine inandığımız arkadaşlarımızı da aramıza almaktan çekinmiyoruz. Sevinçler paylaşıldıkça çoğalır. İmkanlar el verdiği sürece paylaşacağız inşAllah..
İkinci husus için de şunları söyleyebilirim: Evet, gerçekten bir arada çok eğleniyoruz. Zevklerimiz ortak. Dahası arkadaşlarımız çok iyi. Onlar iyi olunca arkadaşlığımız da iyi oluyor. Buna da maşaAllah diyoruz.. ;)

Beyendim +1

AL1820' Alıntı:
banyo var ama hepsi o, gzbde okuduklarıma göre lopezi düzeltmişler o meşhur çukurları kapatmışlar
Eski halini bilmiyoruz ki karşılaştıralım. Bu yolları güzelleştirme çabası her yerde var. İki hafta önce kaputa kadar çamur geçişi olan yere, iki hafta sonra gidiyoruz, bakıyoruz kup kuru. Hem kapatmışlar, hem düzlemişler. Eeeee Büyük Şehir Çalışıyor ne de olsa..

AL1820' Alıntı:
siz duster le katılmıyormusunuz
Duster değil Subaru.. ;D
Katılıyor. Başkan'ın sıfır Subaru'yu Ömerli çamuruna nasıl soktuğunu da bizzat gördüm..

kız babası' Alıntı:
Teşekkür butonu solda başkanım.. ;D ;D ;D
Ayrıca doğrusu "beğendim" şeklinde olmalı..
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kız babası' Alıntı:
Benim buton 2 de kalmış acayip kıskançlıklar içersindeyim şimdi
Eeee AltıYüz küsür mesaj yazdık oraya. Akıl verdik, dert dinledik. Çok çalıştık, çok..

Serkan abi ne yapıyor gelecek herhalde Adem abide gelir

Abi 3 tane standart araç var şuan onlar lopezden geçerse amarokta geçer uzun zamandır yagmur yagmıyor zaten iyi bi yagmur yagmazsa fazla zorlu olacagını sanmıyorum ama bypasslarda dallı alanlar var amoroka saglam pasta cila gerekebilir

kız babası' Alıntı:
Abi 3 tane standart araç var şuan onlar lopezden geçerse amarokta geçer uzun zamandır yagmur yagmıyor zaten iyi bi yagmur yagmazsa fazla zorlu olacagını sanmıyorum ama bypasslarda dallı alanlar var amoroka saglam pasta cila gerekebilir

Az yagmurla camur olmuyor cok yada bi kac gun yagmasi gerek.
Amarok pasta ciladan yeni çıktı arabaya yazik olur dallar daha tehlikeli.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR