Arkadaşımız Hasan Çalışkan'ın (pancarmotorcu) Doğum Günü Kutlu Olsun

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,732
Ynt: Arkadaşımız Hasan Çalışkan'ın (pancarmotorcu) Doğum Günü Kutlu Olsun

Doğum gününü kutlar sağlık ve esenlikler dilerim. Bu arada kurban bayramımız'da mübarek olsun 8) Kemal abimizden deyilse ;D

Etiketler

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesenizde de bil ki yanınızdayım... Sizler gibi dostlara sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin sizlerden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsınız ve iyi ki dostumsunuz! Hep birlikte nice mutlu senelere.

[attachment=1]

GÜL.jpg

Aslında günlük yoklama yapıp, özelden gönderiyordum arkadaşlara, kutlama mesajlarını ama arada seni kaçırmışız Hasan :smiley: ;) :D 8)

Mutlu yıllar diliyorum Hasan bey
Bayramınız da mübarek olsun
iyilikler güzellikler daim sizinle olsun

nice senelere hasan ustam hem yeni yaşın hemde kurban bayramın kutlu olsun

Nice senelere ,sağlık,mutluluk ,başarı ve huzur ile.....

Dostum nice mutlu yılllara...mevlam uzun ömür nasip etsin...
Bayramın kutlu olsun....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR