Arkadaşımız Hasan Çalışkan'ın (pancarmotorcu) Doğum Günü Kutlu Olsun

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,738
Ynt: Arkadaşımız Hasan Çalışkan'ın (pancarmotorcu) Doğum Günü Kutlu Olsun

doğum günün kutlu olsun abi nice nice mutlu yıllara ailenle

Etiketler

çamurlu hali bile harika buna inanın:smiley:

Doğum günün kutlu olsun Hasan, nice güzel yıllara :smiley:

Allah'tan hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum...

Tekrar nice yıillara Hasan abi.

hasan abi1 - Copy.jpg

hasan abi1.jpg

hasanabi2.jpg

Bu akşam ikitelli sanayiye dogan oto ,selahattin ve kazım ustaların atölyeye uğradık,sağolsun murat şenol pastayı kapmış gelmiş,süpriz bir doğum günü oldu, gerçek dostlara çok teşekkürler,beni duygulandırdınız..

Bir süredir foruma fazla giremiyorum, o yüzden mesajını yeni gördüm. Mutlu yıllar abi, doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle beraber daha nice yıllar geçirmeni dilerim.

CİNCİN' Alıntı:
Bir süredir foruma fazla giremiyorum, o yüzden mesajını yeni gördüm. Mutlu yıllar abi, doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle beraber daha nice yıllar geçirmeni dilerim.
Cihat teşekkürler,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.