ARB Tampon ve Bull Bar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,219

VitaEsMorte

Zirve
Fotoğraftaki ARB tamponu kullanan birini tanıyan var mı aranızda? ;D

ARB_bar_delux2.jpg

Tamponla ilgili teknik özellikler lazım.

Etiketler
Ynt: ARB Tampon ve Bull Bar

Benim tanıdığım yok ama warn ve ARB nin Bursada temsilcisi olması lazım, bir ara galiba Nadir abi yazmıştı heralde suzuki için arb ürünleriyle ilgili yanlış hatırlamıyorsam.

Selam

Bursa da Buttim de büroları.

MERKEZ BÜRO
EUROWINCH OTO.END.VE TİC.LTD.ŞTİ.
Yeni Yalova Yolu
Buttim İş Merkezi D Blok Kat:5 No: 1541
Bursa

0 (224) 211 38 42

Eurowich, Bursa’da kurulmuş olup WARN, ARB ve STARTER firmalarının Türkiye’deki resmi distribütörlüğünü üstlenmektedir.

şöyle bir baktımda bulunmaz galiba :( ama belki üstünde arb tamponu olan yüksek çözünürlüklü discovery resimlerinden bir model çıkarılabilirmi? yoksa macera mı olur bu dediğim :-\

VitaEsMorte' Alıntı:
Olmadı öyle yapacağız vallah ;D
ya abicim anlamıyorum zaten biz niye gidip te elin taaa avusturalyalısından tampon ithal ediyoruzki... tonla para yanlış görmediysem 700 dolar civarı... çelik mi yok bizde yapacak ustamı :mad:

becerceğine inanmayan usta modeli var hocam birde uğraşmayıp aman tüketimi çok olan işten para kazanayım antin kuntin işlerle oyalanmayım modeli var...

Murat Can hocam çok tipsiz bir tampon diye düşünüyordum ama az önce gezdiğim sitelerden birinde aracın üzerinde görünce çok beğendim...

puskurit_landrover_discover.jpg

http://www.cros4wd.com/puskurit_landrover.shtml

Arb nin tamponları genelde hep aynı modeldir..sadece başlantı aparatları araca göre geliyor..off-road lambaları dahildir...bursa dan öğrenmiştim...arka tampon içinde var...hi-jack i kullanmak içinde kullanışlı...kazasız sürüşler

Atatürk san. Özel Oto (Atilla) aynısını bir arkadaşımın Cherokee'sine yaptı..sonun halini göremedim ama bitmemiş hali bile çok iyi duruyordu.. Resimleri yollarım...
Selamlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR