Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 154
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,735
Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar

pancarmotorcu' Alıntı:
seninde yazdıgın gibi neşe katan arkadaşlar olunca ,bu tür etkinlikle daha güzel oluyor,
Ya bir gün festivali beklemeden ortak bir noktada bulup neşeleri aynı yerde buluştursak.... ;)

Etiketler

sokrat gandiya' Alıntı:
Boşnaçky Pita Whitney Houston & Kevin Costner [attachment=1]

Bende patatesli börek yapıp getirmiştim ama bu tepsinin yanında sönük kaldı :(

bastn' Alıntı:
Bende patatesli börek yapıp getirmiştim ama bu tepsinin yanında sönük kaldı :(
Bu börek bir senedir beklenen börekti.. ama sizin böreği bastıran gene sizin sarma ve dolmalardı... :smiley:

Derya abi ve Kemal abi beğenileriniz için biz teşekkür ederiz... :smiley: Görüşmek önümüzdeki kışa kaldı galiba... :smiley:

arwin' Alıntı:
Bu börek bir senedir beklenen börekti.. ama sizin böreği bastıran gene sizin sarma ve dolmalardı... :smiley:

sarma ve dolma şeydanındı. börek benimdi. oda zaten hayatımda yaptığım ilk patatesli börekti. gece hazımsızlık çeken birileri olduysa benim börekten kaynaklanmış olabilir.

bastn' Alıntı:
sarma ve dolma şeydanındı. börek benimdi. oda zaten hayatımda yaptığım ilk patatesli börekti. gece hazımsızlık çeken birileri olduysa benim börekten kaynaklanmış olabilir.
Patatesli börek çok güzel olmuştu.. ellerine sağlık... :smiley:

arwin' Alıntı:
Patatesli börek çok güzel olmuştu.. ellerine sağlık... :smiley:

Teşekkür ederim :smiley:
ben söylemeden gelseydi daha mutlu olurdum ya. (başarılı bir çalışma da değildi hani)
bundan sonra grup benden salatadan başka bir şey beklemesin :D

iyi akşamlar herkese.

bastn' Alıntı:
Teşekkür ederim :smiley:
ben söylemeden gelseydi daha mutlu olurdum ya. (başarılı bir çalışma da değildi hani)
bundan sonra grup benden salatadan başka bir şey beklemesin :D

iyi akşamlar herkese.
Sevgili Nalan katılmanız yeterli ellerinize sağlık , tevazu ya gerek yok yaptığınız börekler ve salata çok güzeldi Şeydanın dolmaları gerçekten nefisti tekrar görüşmek üzere.

nrlates' Alıntı:
Esra Hanım Esra Hanım Esra Hanım.
Gezide 8 kişilik bir gurup olarak bu böreği şimdi resimlerde görüyorum.

Hepi topu 1 tepsi börekti yahu! Sizin gruba gelemeden bitmiş demekki.. En son hakan bulu'ların olduğu masaya verebildim, sanırım sz bir sonraki masa idiniz. Bizim masa 30 kişiden fazlaydı düşünün :smiley: kime yetsin?

O zaman bidahaki geziye sizden daha büyük bir tepsi börek yapmanızı bekliyoruz.
Bütün masalara yetsin ama. :D :D :D :D

Böreği ben yapmadım ki :D
Dahası ben elimi kolumu sallayarak geldim. Sağolsunlar herkes yemeğini paylaştı. Bir dahaki geziye herkese yetecek börek yapma sözü de veremem. Evimde bir davul fırınım var. 10 tepsi börek yapmak sorun değil onları pişirmek sorun benim için. Gider 10 kg börek alırım daha kolay :smiley:

Siz yapmadınız bu seferde siz yapın herkese yetsin diye söylemiştim.

Ama anlaşılan size bişey yaptıramayacağız. ::smiley: ::smiley: ::smiley:

arwin' Alıntı:
Derya abi ve Kemal abi beğenileriniz için biz teşekkür ederiz... :smiley: Görüşmek önümüzdeki kışa kaldı galiba... :smiley:
Sevgili Ahmet kardeşim çok kızdım ??? tamam yarın yanına geleceğim ::smiley: acaba iftara yakınmı gelsem ;D

seyyah-34' Alıntı:
Sevgili Ahmet kardeşim çok kızdım ??? tamam yarın yanına geleceğim ::smiley: acaba iftara yakınmı gelsem ;D
Kızma abi kış derken offroad sezonunu kastetmiştim.. :smiley: İftara yakın gel tabii ki... :D :D

Ahmetçiğim iftara gelemenin sıkıntısını hemen ertesi gün bölgeye giderek civardaki bir çok köyleri dolaşarak ve yüzlerce resim çekerek attım. Yakında "İstanbulun Kuzey Köyleri" adlı bir belgesel yapmak adına keşif ve resimler ile akşam yazlığa döndüm.
Yarın ise seni ve Hasan bey kardeşimi ziyaret etmek istiyorum.

seyyah-34' Alıntı:
Ahmetçiğim iftara gelemenin sıkıntısını hemen ertesi gün bölgeye giderek civardaki bir çok köyleri dolaşarak ve yüzlerce resim çekerek attım. Yakında "İstanbulun Kuzey Köyleri" adlı bir belgesel yapmak adına keşif ve resimler ile akşam yazlığa döndüm.
Yarın ise seni ve Hasan bey kardeşimi ziyaret etmek istiyorum.
Her zaman bekleriz abi ama önce iftara tabii ki... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR